11 Octombrie, 2025, 02:20:09 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sa iubeşti sau sa fi iubit?  (Citit de 14182 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2004, 12:01:31 a.m.
Răspuns #15

just_a_tear

Vizitator
 Dece atata matematica?Sunt abia clasa a 10a de unde sa stiu eu ce inseamna tot ce spuneti?Vorbeste cineva si pe intelesul meu? (daca nu va e cu suparare)

27 Noiembrie, 2004, 12:02:03 a.m.
Răspuns #16

viulian

Administrator
Iulian, stai sa inteleg. Tu zici asa:

pentru k=1 propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit" e adevarata.     !
                                                                                                                        !    Ind.
pentru k propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit" e adevarata.         !    ==>
                                                                                                                        !
pentru k+1 propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit" e adevarata.     !

pentru V n propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit" e adevarata.

Corect?  ;D

Corect, rezulta contradictie! Afirmatia ta de mai devreme cu
Citat
Da' nu putem generaliza.
nu sta in picioare :).

27 Noiembrie, 2004, 12:04:44 a.m.
Răspuns #17

bke

Vizitator
viulian sa nu te superi pe mine , vreau sa iti arat ceva
pentru k=1 propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit mai mult" e adevarata.     !
                                                                                                                        !    Ind.
pentru k propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit si mai mult" e adevarata.         !    ==>
                                                                                                                        !
pentru k+1 propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit si mai si mai mult" e adevarata.     !

pentru V n propozitia "unul iubeste si celalalt se lasa iubit si mai si mai si mai mult" e adevarata.

27 Noiembrie, 2004, 12:05:32 a.m.
Răspuns #18

viulian

Administrator
Nu te supara just :) noi eram infierbantati de la subiectul "Timpul" si ai aparut si tu :) si n-am mutat cu roiul aici.

Inca putin si se revine la normal :)

27 Noiembrie, 2004, 12:06:54 a.m.
Răspuns #19

just_a_tear

Vizitator
 Sunt nerabdatoare!
     Am mai pus o intrebare ,se pot modifica rolurile?Cel care a iubit mai putin sa ajunga sa iubeasca mai mult si invers?

27 Noiembrie, 2004, 12:07:12 a.m.
Răspuns #20

Em'sSoul

crezi ca o sa revina la normal?Eu sper:D
Don't hang on...nothing last forever!

27 Noiembrie, 2004, 12:07:56 a.m.
Răspuns #21

viulian

Administrator
bke Aaaaa nuuu o luam de la inceput cu inductia iar ;D ;D ;D  - cred ca merita, super simpatica ideea ta!
Grebuie pusa o relatie de ordine peste Iubire, ca sa putem ordona pe cei doi, altfel putem ajunge la o ciclicitate si sa ii dam crezare lui Lorelei !

27 Noiembrie, 2004, 12:09:06 a.m.
Răspuns #22

viulian

Administrator
Sunt nerabdatoare!
     Am mai pus o intrebare ,se pot modifica rolurile?Cel care a iubit mai putin sa ajunga sa iubeasca mai mult si invers?

Da - se poate..
S-a trezit din ignoranta la adevar..
Exista si melodii pe tema asta.. ~ am inceput sa te iubesc dupa ce nu te-am mai avut..

E nashpa sa fie asa, caci din pacate nu se mai poate schimba mare lucru :( si noul trezit la realitate s-ar putea sa sufere doar..

27 Noiembrie, 2004, 12:10:33 a.m.
Răspuns #23

Em'sSoul

just a tear raspunsul meu la intrebarea ta este "da"
   Argument "Abia atunci cand pierzi pe cineva(persoana iubita a incetat sa te iubeasca cu pasiunea de la inceput) iti dai seama cat de mult iubesti acel ceva" sau mai simplu...nu apreciezi ceva decat atunci cand nu il mai ai...

27 Noiembrie, 2004, 12:14:29 a.m.
Răspuns #24

just_a_tear

Vizitator
 Dar atunci relatia nu va mai fi relatie...adica cei doi nu vor mai fi fericiti!Cand se inverseaza rolurile ...Dar de ce se inverseaza rolurile (sunt asa nedumerita)...Unul dintre ei se plistiseste ,probabil...si daca rolurile ajung sa se inverseze cred ca cei doi se vor desparti!(parerea mea)

27 Noiembrie, 2004, 12:18:04 a.m.
Răspuns #25

Em'sSoul

Nu neaparat...s-ar putea ajunge si la o egalitate...

27 Noiembrie, 2004, 12:19:15 a.m.
Răspuns #26

viulian

Administrator
Dupa parerea mea (dar aici n-am cautat prea mult - deci m-ar bucura orice feedback pe tema asta) este vorba de o ciclicitate a dependentei - cumva!

Adica unul se indeparteaza, celalalt simte si de teama incepe sa liciteze mai mult (deci se indragosteste de celalalt ca sa il pastreze).. O vreme intensitatea unuia (celui care se indeparteaza) scade si a celui care se reindragosteste creste.
Dupa o vreme insa.. cel care se reindragosteste, se cam satura de plictisul celuilalt, si la randul lui incepe sa se indeparteze.. Ceea ce-l alarmeaza pe cel care parea indiferent, care se indragosteste acum ca sa il pastreze pe celalalt..

Insa.. tot schimbul asta se face cu pierdere de chef (Treptat) din partea celor doi (alternativ) si in timp relatia se erodeaza...

Si apropos de punctul de echilibru de care zice Emilia ... ma indoiesc ca va fi usor de regasit odata ce regimul de "oscilatii" incepe :(

27 Noiembrie, 2004, 12:22:09 a.m.
Răspuns #27

Em'sSoul

Uff...matematica..fizica...cat de complex poate fi un om...si mie imi plac lucrurile simple...cum am mai spus cele complicate ma depasesc :D

27 Noiembrie, 2004, 12:22:59 a.m.
Răspuns #28

just_a_tear

Vizitator
 Cei doi incep sa se plictiseasca si se ajunge la despartire!
Echilibru_rar exista un echilibru...o relatie ideala,cand iubesti si esti iubit la fel.Eu una IUBESC mai mult ...

27 Noiembrie, 2004, 12:27:36 a.m.
Răspuns #29

Em'sSoul

asta crezi tu...el poate te iubeste la fel dar nu stie sa-ti arate..