Eu ma gandeam asa. Pro prezervativ atunci cand ai o relatie de la care nu te astepti la prea mult sau o relatie ,stiti voi de o noapte ,atunci cel mai indicat este prezervativul si pentru baiat si pentru fata care pentru o noapte nu se chinuie sa ia anticonceptionale 21 de zile.
In general iti dai seama atunci cand e nevoie de prezervativ ,care in primul rand te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala.
Apoi sunt pro anticonceptionale cand ai o relatie de lunga durata,cand va cunoasteti suficient de bine si aveti incredere unul in celalalt .Dupa o vizita la planning totul ar decurge perfect.
Sunt si cateva dezavantaje la anticonceptionale.Cineva afirma pe aici ca nu produc dereglari ale organismului.Totusi ,au fost cazuri in care fete,femei s-au ingrasat chiar si 12 kilograme cand au inceput sa le ia,ceea ce clar nu este normal.Depinde cum reactioneaza organismul fiecareia.Efecte secundare ,insa pot aparea cu siguranta.
Eu mai stiu si de pilula de a doua zi -Postinor se numeste ,daca nu ma insel.Asta in cazul in care ai avut nenorocul sa se rupa prezervativul sau multe alte nenoroace

,dar nu este recomandata folosirea ei in mod abuziv.E voie doar de doua ori pe an altfel se produc dereglari.