"da mai departe" un film de exceptie dat aseara pe acasa , sunt lucruri care eu le vad in fata mea in fiecare zi, sunt oameni cu priviri aplecate care simt ca viata trece pe langa ei, ca nu exista nimeni care sa i pese de mica lui viata, acest film imi demonstreaza inca odata ca nu sunt singurul care vad ca oamenii traiesc asa pentru ca nu au curajul sa schimbe ceva in vietile lor, nu vrem sa schimbam ceva pentru ca ne este mai comod asa cum suntem, pentru ca ne este frica si atunci ne lamentam in tot felul de sperante desarte bine de pus in cutia plina cu lucruri a pandorei,
oameni mici, oameni mari vedeti acest film si poate ca veti gandi altfel despre viata !!! chiar daca are un subiect utopic, el ascunde un adevar mult mai grav si mult mai real, care te va pune pe ganduri si te va face sa crezi ca problemele noastre sunt prea putin importante fata de adevarata criza prin care trecem.... aceea a neregasiri omului din om.
PS ideea de baza a acestui film era ca daca iti pasa de trei oameni si incerci sa faci ceva pentru viata lor, ceea ce ei nu pot sa faca, atunci acestia la randul lor, ca semn de multumire, faceau acest lucru fata de alti trei oameni si tot asa ....