10 Octombrie, 2025, 05:45:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne-am ales aceste semnaturi?  (Citit de 8070 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Februarie, 2006, 08:18:33 p.m.
Răspuns #15

furia ingerului

Vizitator
Pentru a-mi aduce mereu aminte ca, daca Dumnezeu exista, are de dat socoteala.

11 Martie, 2006, 12:54:33 a.m.
Răspuns #16

crocantzel

Vizitator
Este sfarsitul de la o melodie a celor de la Metallica, Mama said se numeste.Am postat versurile in topicul adecvat...De ce am ales aceasta semnatura?Pentru ca eu sunt cel din acea melodie...Si stiu ca va veni acea zi in care o sa vreau sa-i spun mamei mele ca ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine, ca datorita ei am ajuns asa departe, ca m-a tinut in viata, ca-mi pare rau pentru ca am ignorat-o si am facut-o sa sufere extrem de mult...Iar cand ziua aceea va veni, singura careia o sa pot sa-i spun aceste cuvinte o sa fie o piatra rece pe care sta gravat un nume comun pentru altii, dar unde 99% din fiinta mea va prinde radacini: MAMA MEA.

TE IUBESC MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

07 Aprilie, 2006, 02:56:01 p.m.
Răspuns #17

Maria

Vizitator
    Am inteles! ne semnam asa pentru ca ne place, pentru ca asa simtim asa ne caracterizeaza. Intrebarea vine, si sa ma ierte Lorelei ca vin si eu cu ,,de ce?'', dar daca asa ne caracterizeaza, sau bla,bla,bla, de ce ??? ne schimbam des semnaturile ??? Sa fie oare, ca nu stim ce vrem? ca de fapt nu ne caracterizeaza dar o facem pentru ca ori este melodios, ori nu ne cunoaste nimeni ??? ???
     Daca tine de firea noastra semnaturile, daca asta-i o personalitate, inseamna ca-i grav daca cu personalitatea noastra jucam alba-neagra! ;D >:( :'( :'(

08 Aprilie, 2006, 11:29:13 p.m.
Răspuns #18

Iosif

Multe din ce inseamna a fi om se raporteaza la timp, la starea de spirit, la nivelul de evolutie, etc. Ne schimbam mult, evoluam, ne adaptam, cam asta facem noi, astia vi si cu discernamant. Semnatura de pe un forum nu este ceva suficient de important incat sa ne putem lua dupa asta intr-o carcaterizare sau macar vre-o statistica utila.
Azi iubesc, imi pun ceva legat de iubire in semnatura, peste o saptamana sufar, imi pun ceva mai trist, si tot asa. Sau daca sunt indiferent pun un citat si il las pe ala, sau imi scot semnatura de tot. Astia ca mine isi pun in semnatura link-uri care pot fi de folos :)
Apropo, daca votati pentru LoveTime site-ul va fi mai sus in top, si automat va fi vazut/viztat de mai multa lume. ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Aprilie, 2006, 12:00:32 p.m.
Răspuns #19

Aledronix

'zambeste maine va fi mai rau' e foarte simplu de inteles.inseamna ca oricat de rau este acum poate fi si mai rau asa ca PUNE MANA SI ZAMBESTE ca o duci bine,si nu fi egoist ca altii o au si mai rau asa ca prin orice trec ma pot simti binecuvantat ca ma aflu acolo si nu alt undeva !

09 Iunie, 2006, 09:06:33 p.m.
Răspuns #20

kitty_girl

Pentru ca si citatul are f mare dreptate.. mi s-a intamplat sa ma gandesc cu drag la anumite intamplari, la trecut...si sa-mi para rau ca n-am stiut sa ma bucur indeajuns de fericire...
"Va veni o vreme cand vei dori
  Sa se intoarca toate bucurii si nebunii
  Dar trecutul se ascunde,
                  Nu mai vine niciodata!
  Numai amintirea spune ca
                  <<Asa a fost odata...>>"

11 Iunie, 2006, 04:30:38 p.m.
Răspuns #21

black rose

de ce am ales-o...pt ca m-a atras..recunosc ca nu am gandit-o eu..dar totdeauna am crezut ca un din mic+mic+mic....se face un mare tot...la baza oricarui lucru se gasesc lucrurile marunte cele care formeaza un tot....si iubirea...se construieste pe micile atentii,soapte,gesturi....
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

11 Iunie, 2006, 09:26:36 p.m.
Răspuns #22

Alia

de ce mi-am ales Alia....deoarece foarte des am impresia ca nu apartin acestei lumi, sau acestor timpuri..
deoarece ....de cele mai multe ori spun si fac ceea ce este corect ....fara a face ceea ce simt.... 

19 Iunie, 2006, 11:00:16 a.m.
Răspuns #23

serenity82

Eu mi-am ales aceasta semnatura pentru ca ma defineste, ea este o parte din mine, din ceea ce cred, ce simt si ce aplic. e ceva care m-a ajutat sa devin o persoana mai buna si sa reusesc sa-mi pastrez speranta in aceasta lume plina de oameni perfizi. daca toti am fi cum spune in semnatura mea am fi cel putin de doua ori mai fericiti  ???
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.