10 Octombrie, 2025, 01:00:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne-am ales acesti avatari?  (Citit de 21233 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Martie, 2006, 04:03:26 p.m.
Răspuns #30

Paul

Foarte abil si jovial... pentru o statuie... Si statuile sunt inconjurate din cand in cand de arbori, nu?
Iubesc, deci exist.

07 Martie, 2006, 10:37:34 a.m.
Răspuns #31

anda

Fire de nisip, maini intinse, inimi ce vor fi sterse, marea ce ne va patrunde, umbre efemere. Si deasupra si peste toate e Soarele.Am ales din Lovetime, Clipa.

07 Martie, 2006, 11:04:30 a.m.
Răspuns #32

Daniela

Vizitator
am renuntat la ochiul bulbucat si suparator de albastru in favoarea pescarusilor (cred ca asta sunt ::)) din doua motive:

1. ochiul era doar unul si incepuse sa-mi inspire mai degraba singuratate decat melancolie sau ageritate
1. pescarusii sunt doi si liberi :)

23 Septembrie, 2006, 03:29:57 p.m.
Răspuns #33

B3b3

avatarul asta?!?... imi da o mare doza de liniste de aer curat de libertate...lumina care se strecoara printre zecile de ramuri reprezinta SPERANTA ... candva cu siguranta am sa fiu acolo sub soare si am sa privesc partea mai putin luminata  a avatarului  ;) am sa trimit o foto  :P ,pana atunci  :-* pt voi ...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

23 Septembrie, 2006, 03:37:36 p.m.
Răspuns #34

pokemon

O zana cu aripi...de ce am ales-o...probabil pt puterea pe care o are de la acele aripi...poate sa ajunga oricand la persoana iubita...Reprezinta dorinta mea  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

23 Septembrie, 2006, 04:15:01 p.m.
Răspuns #35

Escu

Global Moderator
ca ne caracterizeaza :D de aia
Let's put a smile on that face!

26 Septembrie, 2006, 06:27:06 p.m.
Răspuns #36

suflet

am cateva de motive pentru al meu ...
1 imi place natura ... mai ales padurea verde (am terminat liceul la protectia mediului :P )
2 imi place soarele
3 si cel mai important ... ma reprezinta pe mine si iubirea ce-o primesc ... eu sunt in padure, iar soarele e iubirea mea ... primesc razele lui printre frunze ... si mai vine si toamna si mai cad frunzele si primesc mai multa lumina ... dar primavara ma doboara iar la pamant ... asa cresc si scad eu tot timpul (peste tot se spune despre codru cum ca e batran si vesnic ... asa ca nu am ce face) ... dar pentru razele de iubire ce scapa printre frunze merita sa traiesc si voi inceta sa o fac doar cand nu va mai fi soare ... NICIODATA!!!  :'(  :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Septembrie, 2006, 07:10:34 p.m.
Răspuns #37

|ngerMorT

Escu-le, "Are we there yet" zicea magarusul din Shrek, care era chiar simpatic de altfel  ;D, de ce ii pui vorbele in gura zebrei din Madagascar  :P ?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

26 Septembrie, 2006, 08:00:23 p.m.
Răspuns #38

Escu

Global Moderator
pai n-am gasit magarul din shrek.si cand am ales avataru cu zebra...exact la magar m-am gandit.
astept sa ma transform in armasarul ala alb...:P

07 Decembrie, 2006, 09:01:36 p.m.
Răspuns #39

suflet

escule  :-X  :D :D :D ffff interesant...

:-* :-*

07 Decembrie, 2006, 10:20:26 p.m.
Răspuns #40

Escu

Global Moderator
te referi la asta nou ?

08 Decembrie, 2006, 12:27:17 a.m.
Răspuns #41

suflet

da normal ... oare care o fi urmatorul?
 ??? ???

:-* :-*

08 Decembrie, 2006, 10:55:31 a.m.
Răspuns #42

Escu

Global Moderator
o sa aflii care o sa fie urmatorul la timpul potrivit

12 Martie, 2007, 04:54:06 a.m.
Răspuns #43

CLARA

Mi-am ales acest avatar pentru ca mana aceea seamana cu a mea,pentru ca si eu unghii lungi, decorate.
Pe de alta parte eu cred ca viata e un joc de zaruri, si ca daca acestea " au fost aruncate", nu mai poti decat sa fai o mutare.In plus asa cum se observa in avatar...eu cred ca zarurile sunt in mana noastra.Ceva in genul asta...
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

20 Noiembrie, 2008, 12:43:29 p.m.
Răspuns #44

lumycriss

Vizitator
Pentru ca imi place ideea de energie si iubire de viata pe care o sugereaza aceasta fotografie. :) Am avut-o de cateva ori inainte de a descoperi forumul la avatarul de pe messenger, iar un prieten a exclamat la un moment dat "iar ti-ai pus-o pe nebuna aia la avatar?" cred ca si de asta am ales tocmai imaginea asta :D
« Ultima Modificare: 20 Noiembrie, 2008, 12:45:07 p.m. de Lumi Cris »