10 Octombrie, 2025, 08:23:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne ascundem dupa un nick-name?  (Citit de 6262 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Decembrie, 2004, 10:54:55 p.m.
Citit de 6262 ori

just_a_tear

Vizitator
  Cei mai multi dintre noi (inclusiv eu) folosim pe net un alt nume .Ce Va determina sa faceti asta?Ne ascundem oare?
     Incep prin a raspunde EU...
  Nu folosesc adevaratul meu nume deoarece mi-e teama...  nu mi-as dori ca cineva cunoscut sa afle gandurile,problemele mele...Mi-e teama ca imi va face rau,multe persoane in care am avut incredere m-au tradat.Prefer sa fiu "o necunoscuta" ...de aceea just_a_tear.

02 Decembrie, 2004, 11:30:39 p.m.
Răspuns #1

bke

Vizitator
well eu Ionescu Andrei - Alexandru, nu ma ascund dupa nickname, e doar o porecla, mai am una "Rila" de la "Castorila".

03 Decembrie, 2004, 12:27:34 p.m.
Răspuns #2

armandino

eu nu folosesc un pseudonim ci mai bine spus o prescurtare de la numele meu ARMAND DANIEL....prietenii imi spun Armand sau Armandino...cum armand este folosit la mailuri, inregistrari programe, etc etc ... armandino este folosit pe forumuri...

Cam asta sunt eu....nu ma ascund ... oricand sunt disponibil pentru oricine...

Best Regards

03 Decembrie, 2004, 12:51:48 p.m.
Răspuns #3

sharara

teama..teama pana si de propria noastra umbra...

13 Martie, 2005, 01:27:58 a.m.
Răspuns #4

Bke

Vizitator
nu mi-e teama de propria mea umbra, imi place mai mult bke decat numele meu adevarat

16 Aprilie, 2005, 02:06:11 p.m.
Răspuns #5

Morticia9

numele meu nu tradeaza taina din sufletul meu.. pe cand nickul deschide o fereastra.. ce incearca sa spuna Morticia9?.. zorii unui nou inceput (asa se explica cifra).. Morticia - ceea ce incercam sa las in urma, alternativa daca doriti.. Poate ca la inceput a fost si timidiatea de vina, frica sau alte motive.. dar nickul nu era degetul dupa care ma ascundeam.. refugiu, denumirea unei faze prin care trec, impartasire, eu.. o sa ma recunoasteti daca imi voi schimba nick-ul, daca voi trece de aceasta etapa a vietii mele? :)
Cred, ajuta Doamne necredintei mele!

18 Aprilie, 2005, 01:16:07 p.m.
Răspuns #6

HERRA

Vizitator
Morticia9, eu cred ca te vom recunoaste in cele din urma! Cuvintele tale, gandurile tale si sufletul tau vor lasa iar acel iz, unic care poarta numele tau indiferent de etapa pe care o vei treversa,indiferent de nick-ul folosit!
 Cat despre nick-ul meu... Vi s-a intamplat vreodata sa intalniti un strain si sa va puteti destainui lui ca la nimeni altcineva? De ce?  Din punctul meu de vedere 'pot sa fiu mai mult eu si mai putin ea'.Ea trebuie sa pastreze mina de om perfect, ce-ar fi daca cei apropiati mi-ar stii toate punctele slabe?  Poate ma vor iubi mai mult, poate ma vor ura, poate vor profita de slabiciuna mea! Scorul e 1-2 :'(

18 Aprilie, 2005, 09:22:52 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

Rebecka si raul....aceste doua nume ar fi fost numele copiilor mei...cu o persoana...bine,asta in cazul in care i-am fi avut....asta e una din putinele amintiri frumoase ce mi-au mai ramas....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

19 Aprilie, 2005, 06:57:38 p.m.
Răspuns #8

Daniela Nita

Vizitator
Poate fi teama, poate fi teribilism sau o combinatie a celor doua. Eu am renuntat sa mai folosec nick-uri pentru ca m-am temut sa ma mai tem. Oricat de pretentios ar suna, nu o spun ca pe un simplu joc de cuvinte. Mi-am dat seama, la un moment dat, ca ma ascund prea mult de ceilalti, atat de mult ca riscam sa-mi pierd adevarata identitate. La asta s-ar mai putea adauga si o doza considerabila de egoism: de ce sa-mi "depersonalizez" ideile pe care le pretuiesc si pe care (sa recunoastem, este dorinta ascunsa a oricui) vreau macar sa mi le recunoasca, daca nu sa le si pretuiasca, ceilalti?

22 Aprilie, 2005, 10:14:34 p.m.
Răspuns #9

Morticia9

HERRA.. legat de aspectul perfectiune vs eu.. personal, imi apropii mai degraba oamenii care imi arata ca nu sunt perfecti (lucru stiut prin simplul fapt de a fi om).. Cred ca problema se pune altfel: iti tradezi sufletul dar ceilalti nu te calca pe bataturi sau iti asumi riscurile si sufletul este linistit.. So, my advice is: go ahead.. invingeti teama.. s-ar putea sa ai surprize placute.. multe
BAFTA!
Cred, ajuta Doamne necredintei mele!

03 Mai, 2005, 11:08:11 p.m.
Răspuns #10

L.bayron

Vizitator
pe mine chiar asa ma cheama l. bayron cu respect  ;D

03 Mai, 2005, 11:53:15 p.m.
Răspuns #11

HERRA

Vizitator
Multumesc pentru sfat, draga mea, mi-a fost dor de tine, nu te-am mai auzit de ceva vreme! Sau poate nu stiu eu unde sa te caut, astept vesti de la tine!

Tigrisor...grrrrrrrr, daca nu te ascunzi... L. de la ce vine?