10 Octombrie, 2025, 05:12:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am gresit  (Citit de 16296 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Decembrie, 2004, 05:23:30 p.m.
Citit de 16296 ori

ralucutza

PE SCURT POVESTEA MEA SUNA ASA:AVEAM LANGA MINE UN BAIAT SUPER DIN TOTE PUNCTELE DE VEDERE SI CU TOATE ASTEA AM GRESIT.L-AM INSELAT DAR NU FIZIC,AM CREZUT CA M-AM INDRAGOSTIT DE ALTCINEVA DAR IN MOMENTUL IN CARE AM SIMTIT CA IL PIERD MI-AM DAT SEAMA CA EL ESTE TOTUL PENTRU MINE CA NU AR FI TREBUIT SA-L RANESC ,AS DA ORICEW SA POT SCHIMBA TOT,SA NU-L FI RANIT NICIODATA.ACUM SUNTEM TOT IMPREUNA,M-A IERTAT DAR NU STIU CUM SA-I RECASTIG INCREDEREA.AM OMIS SA VA SPUN CA CELALALT BAIAT ERA UNUL DINTRE CEI MAI BUNI PRIETENI A-I LUI. ???

04 Decembrie, 2004, 05:48:44 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator

Din moment ce era super din toate punctele de vedere, nu ai fii simtit nevoia sa te uiti dupa un altul...
 Eu nu pot sa inteleg de aici decat ca fie iti place flirtul, fie acel baiat nu era chiar asa de "perfect".
 Nu-ti va fii usor sa ii recastigi increderea... din moment ce ti-ai recunoscut vina si i-ai spus ca iti pare rau, e un pas inainte... Nu mai gresi alta data.
 Succes !

04 Decembrie, 2004, 05:57:53 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
asa cum increderea este greu de castigat, tot asa este foarte usor de pierdut. de recastigat...e si mai dificil. sentimentele umane sunt fragile si de obicei persista in amplitudine cele cu tenta negativa. eu spun sa nu te stresezi foarte tare, nu-i poti da increderea in tine asa, in cinci minute sau batandu-l la cap. aveti nevoie de timp, trebuie ca tu sa te comporti normal si sa nu-i aduci aminte tot timpul ca ai facut o greseala...revenind la "greseala" pe care ai facut-o, asta e...nu trebuie acum sa-ti faci procese de constiinta, asta ti-a dictat tie inima la momentul respectiv, normal ca ai incercat, putea fi iubirea vietii tale acel baiat...nu incurajez ceea ce ai facut dar nu e un capat de tara, se putea intampla oricand oricui.
timpul e cea mai buna vindecare a sentimentelor ranite, asa ca lasa timpul sa treaca prin voi!
bafta!  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Decembrie, 2004, 12:49:56 a.m.
Răspuns #3

ralucutza

Ai dreptate Muzafer poate la momentul respectiv nu toate ne mergeau bine,eu spuneam in general ca omul cu care sunt e un baiat super.Poate pe undeva ma gandesc ca nu a fost numai vina mea in ce s-a intamplat,asa imi spunea cineva,ca atunci cand gresesti nu e numai vina ta ci si a partenerului,...oricum sper sa fie bine....daca mai exista acel bine...Am ajuns la concluzia ca oricat mi-ar fi de bine totusi vreau mai mult...

05 Decembrie, 2004, 10:35:12 a.m.
Răspuns #4

andreiiorga

Ne dam seama de valoarea unui om , a unui lucru, etc ... atunci cand il pierdem. Asa e de cand lumea. Eu in locul lui nu te ier4tam. Asta inseamna ca si el tine la tine. Ai grija sa nu il mai pierzi inca o data.

05 Decembrie, 2004, 12:20:11 p.m.
Răspuns #5

ralucutza

Cred ca esti cam dur,andrei cand spui ca tu in locul lui nu ma iertai,intre mine si celalalt nu s-a intamplat nimic,nu l-am inselat fizic,desi poate uneori e mai grav sa inseli cu sufletul.

05 Decembrie, 2004, 12:45:05 p.m.
Răspuns #6

D3rb3d3u

Vizitator
Draga ralucutza.
  s-a intamplat ceva intre voi, s-a produs o ruptura... oricat ati dori sa dati cu vopsea peste, crapatura tot exista. Indiferent  de ce se va intampla pe viitor, precedentul a fost creat, care va duce la alte precedente. Si inca ceva: cand iubesti si tii la o persoana cu tot sufletul, altcineva nu mai exista. Ceea ce ai facut , chiar daca nu l-ai inselat fizic, nu se poate trece cu vederea. Cum spunea si andrei, daca eram in locul prietenului tau, eram de mult despartiti. Si prietenul prietenului tau nu se poate numi prieten. Nu astfel de lucruri se intampla intre prieteni. By the way...cati ani aveti ?

05 Decembrie, 2004, 02:54:45 p.m.
Răspuns #7

ralucutza

Eu am 24 de ani ia prietenul meu 26.Poate ca aveti dreptate si nu ar fi trebuit sa ma ierte dar chestia asta m-a facut sa inteleg ce mult il iubesc si ca el este totul pentru mine,si faptul ca sunt convinsa ca si el ma iubeste pentru ca altfel nu m-ar fi iertat.

05 Decembrie, 2004, 11:11:40 p.m.
Răspuns #8

Lord_Saladin

Vizitator
 Grav.... la 15, 16 ani, mai intelegeam... La inceput am crezut ca te incadrezi la aceea categorie de varsta, si ti-am dat un sfat potrivit. Dar cand deja ai dat in varsta maturitatii... prefer sa ma abtin de la comentarii...

05 Decembrie, 2004, 11:15:18 p.m.
Răspuns #9

D3rb3d3u

Vizitator
Ai dreptate... si eu ma abtin... !

05 Decembrie, 2004, 11:31:40 p.m.
Răspuns #10

D3rb3d3u

Vizitator
De la Semiramis: 
barbatii gandesc un pic altfel...tu fa ce-ti dicteaza inima si nu in ultimul rand ratiunea. exista oameni care pot trece peste anumite lucruri, altii nu pot trece. tu fa cum e mai bine pentru tine!
« Ultima Modificare: 05 Decembrie, 2004, 11:45:21 p.m. de D3rb3d3u »

07 Decembrie, 2004, 02:32:34 a.m.
Răspuns #11

andreiiorga

Cred ca esti cam dur,andrei cand spui ca tu in locul lui nu ma iertai,intre mine si celalalt nu s-a intamplat nimic,nu l-am inselat fizic,desi poate uneori e mai grav sa inseli cu sufletul.

Nu sunt dur deloc. Faptul ca ai vrut pe altul..inseamna ca te-a atras altceva. Eu, unul, te lasam libera. Mai bine sa iti gasesti pe altul care iti poate oferi mai multe decat sa te amagesti intr-o "iubire" care mai devreme sau mai tarziu se poate sfarsi cu plansete, regrete, etc...

08 Decembrie, 2004, 09:40:36 p.m.
Răspuns #12

ralucutza

Eu inteleg ca am gresit si ca sunt de condamnat pentru asta dar e chiar asa de greu de inteles ca chiar il iubesc si stiu ca el este totul pentru mine,suntem oameni si toti putem gresi.Vreau doar sa-mi rascumpar greseala si sa-l fac din nou sa aiba incredere in mine.Mai oameni buni eu chiar il iubesc si vreau sa-l fac fericit.Apropo (Muzafer)faptul ca am gresit nu are nici o legatura cu varsta poti gresi si la 50 de ani.Toti suntem oameni,si in viata fiecaruia apare un moment de cumpana si cred ca eu l-am trecut,As vrea sa stiu si eu Muzafer ce varsta ai?

08 Decembrie, 2004, 11:43:25 p.m.
Răspuns #13

D3rb3d3u

Vizitator
Draga ralucutza,
  Increderea se capata foarte greu si se pierde foarte repede. Orice se va intampla, si sa dea Domnul sa fiti fericiti pana la adanci batranete, prietenul tau va avea tiparit in minte pentru mult timp acel moment nefericit, si va interveni foarte mult in relatia voastra gelozia. 
 Bafta si sa fii iubita !

09 Decembrie, 2004, 12:19:43 a.m.
Răspuns #14

Robert.

Vizitator
Parerea mea e ca din moment ce te-a iertat e semn ca isi va redobandi increderea in tine. Sau cel putin ca asta e ceea ce intentioneaza sa faca. Nu cred ca greseala ta este asa condamnabila, desi e totusi o greseala. Daca prietenul tau e inteligent si te si iubeste, va intelege, te asigur. E usor sa cazi in capcana unui flirt, chiar daca in mod normal nu ai face niciodata asta. Parerea mea e ca te-ai oprit la timp. Pot chiar sa te felicit pentru asta. Nu sunt ipocrit sa te condamn si sa cred ca lumea e perfecta. Nu te mai condamna singura, mai mult decat este cazul.  Daca e adevarat ce ne-ai spus si ca regreti ceea ce s-a intamplat e ok! Daca te iubeste te va ierta deplin. Si nici nu-ti va reprosa toata viata, asa cum crezi. Ridica-te!

Prietenul tau pare ca a inteles situatia si te-a iertat. Arata a fi un baiat deosebit. Ai incredere si tu la randul tau in el. Atat pot sa iti spun. Eu inteleg situatia ta si te sustin. Faptul ca ti-ai pus cenusa in cap in mod public, nu ma poate face sa iti cer mai mult. Tu chiar il iubesti! Pe mine m-ai convins. Ai un suflet bun si sensibil. Sa iti dea Dumnezeu o viata dupa inima ta.

Cu prietenie, Robert.