10 Octombrie, 2025, 11:51:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce unii nu inteleg ca te distrug???  (Citit de 13342 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Iunie, 2005, 05:55:57 p.m.
Răspuns #30

HERRA

Vizitator
Multumesc pentru sfat! Ce nu ai inteles este ca asa zisa "credincioasa" nu mi-e prietena! Nici nu ma cunoaste decat din auzite! Era in casa persoanei cu, care purtam acel dialog! Mie mi se pare o lipsa de respect si sunt indignata pana la refuz! In acea casa ea era oaspete !!! Nu era prietena nimanui! E o femeie matura, nu un copil!

04 Iunie, 2005, 09:56:10 p.m.
Răspuns #31

Maria

Vizitator
    Hera draga, am citit ceea ce-ai postat, nu prea am explicatii privind gestul ei, dar pot sa-ti spun ca dupa mia parere, sunt persoane care fac rau si involuntar. Uite spre exemplu poti face rau cuiva si dorindui binele. Poti vorbi pe cineva  de bine si sa-i faci rau,...nu crezi?  raul produs ar fi povestirea ,,secretului'' unei alte persoane chiar daca-i de bine.
    In orice caz ideea de aici se leaga perfect si cu ,,Falsii prieteni". Dupa mine, ,,dusul vorbei'' nu-i neaparat o barfa daca acesta nu-i un secret ce trebuie tainuit, sau daca nu interpretezi ci spui ideea sau povestea asa cum ti-a fost spusa. Denaturarea este lucrul cel mai primejdios si lipsit de respect. Uneori din dusul vorbei mai poti invata, transmite mai departe anumite informatii, sau obtinerea unor pareri noi.
   Hera draga, posibil sa ma insel, oricum revenind strict la problema ta, gestul de ,,furtisag'' sau ,,lucrat pe la spate'' face parte din faptele cele mai urate si mai de neincredere intr-o persoana sau de ce nu  intr-o societete( si aceasta din urma mai lucreaza pe la spate atunci cand isi urmareste doar interesele unui grup destul de restrans si nu majoritar)

05 Iunie, 2005, 07:48:04 p.m.
Răspuns #32

Guardian|Angel

dusul vorbei nu e barfa...ehei draga Maria...aici te inseli...cum sa nu fie...pai daca nu auzi 2 persoane stand de vrb,si nu duci vorba mai departe...ca sa mai auzi pareri si comentarii si ca sa ai ce sa "rumegi" la o cafea cu "prietenele" dornice de noi subiecte, nu te simti bine....asta ce inseamna??? aflarea de noi informatii???neaaahhh e direct BARFA!
Imi pare rau pentru Hera,insa cred ca a fost vina ei..sa nu mai aiba incredere de acum in persoane pe care nu le cunoaste...nici in cele pe care le cunoaste...nu cunoastem niciodata suficient de bine pe cel de langa noi!atentie la surprize!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"