10 Octombrie, 2025, 05:11:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce unii nu inteleg ca te distrug???  (Citit de 13323 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Decembrie, 2004, 09:19:21 p.m.
Citit de 13323 ori

Frida

sal all! caut de mult timp sa ma descarc cuiva si nu am cui.....am gasit o solutie si sper sa ma ajutati si voi.... v-ati urat vrodata tatal??? eu da! si inca foarte mult... el nu inelege ca orice cuvant de-al lui ma doare....si face cateodata niste gesturi de imi vine sa ma arunc de pe! el e tipul de persoana care azi te omoara si maine vine cu flori ca si cum nimic nu s-a intamplat! ma rog de mult timp ca mama sa divorteze pt ca nici intre ei apelenu sunt prea limpezi... sper sa-i vina mintea la cap si sa ma desparta o data pt totdeauna de el....madistruge coplet! credeti-ma! :'(

05 Decembrie, 2004, 09:58:30 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
salut,
imi pare rau ca ai aceasta problema...daca spui ca iti urasti tatal si in acelasi timp spui ca te doare ce-ti spune nu cred ca-l urasti. si iti doresti ca sa aprobe ceea ce faci. ideea e ca trebuie sa-i dovedesti ca iei cu maturitate deciziile pe care le iei...mama ta daca nu a divortat pana acum de el inseamna ca are motivele ei. incearca sa intelegi ceea ce-l face sa reactioneze astfel, incearca sa-l faci sa inteleaga ca iti raneste sentimentele. tatal meu este un tip extraordinar de destept si educat insa nu avea deloc incredere in mine. acest moment a disparut in momentul cand m-am mutat (nu din cauza lui am facut-o) acum 3 ani. de atunci ma trateaza ca pe egalul lui si stam de vorba ca doi prieteni. nu stiu ce varsta ai. mai ai frati sau surori? tatal tau are aceasta atitudine fata de toata lumea sau numai de fata cu tine?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Decembrie, 2004, 11:10:10 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
 Frida... as dori sa te intreb doar daca nu te cheam cumva in realitate Nicoleta... la atata se rezuma intrebarea mea....
 Nu stiu de ce.... simt nevoia sa te intreb asta.

07 Decembrie, 2004, 10:32:41 a.m.
Răspuns #3

Frida

nu ma numesc Nicoleta, numele meu adevarat e Diana! :) mama mea nu vrea sa divorteze pt ca, zice ea...ar fi foarte dureroasa acea perioada, perioada de divort...dar ea cred ca nu realizeaza ca aceasta persoana pe mine ma distruge! ce sfat imi dat daca nu voi putea scapa de el??? ma credeti ca intr-o zi am vrut sa-mi iau viata din cauza lui??? :'(

07 Decembrie, 2004, 10:36:47 a.m.
Răspuns #4

Frida

am si putin noroc in viata asta...am langa mine un suflet extraordinar, pe iubitul meu care si-ar da si viata numai sa ma vada scapata de aceasta ingrozitoare persoana, dar din pacate el nu poate face nimic! incerc din rasputeri sa nu mai vorbesc cu tata, dar el se poarta de parca nimic nu s-ar fi intamplat ne stiind ce e acum in sufletul meu! :'( :'(

07 Decembrie, 2004, 10:41:31 a.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
daca nu poti sta de vorba cu tatal tau sub nici o forma, fa tot posibilul sa-ti iei viata in piept si sa te muti singura. nu mi-ai spus cati ani ai diana (frida), muncesti/esti studenta...
mai incearca sa ai o ultima discutie cu tatal tau, ia-l la o bere, spune-i ce te doare si intreaba-l pe el ce asteptari are de la tine si vezi daca i le poti satisface...oricum, datele sunt insuficiente, asa ca ce iti spunem noi poate nu e relevant.
ai grija de tine si multa bafta!!!
  :)

07 Decembrie, 2004, 07:09:17 p.m.
Răspuns #6

DIANA

Vizitator
Draga Frida, eu ti-as sugera altceva: poarta-te cu tatal tau ca si cand ar fi cea mai minunata fiinta din lume. E adevarat ca vei avea nevoie de ceva rabdare, efectul nu este minunat dar poate fi mai sigur decat o discutie, 10, o suta de discutii interminabile in care veti ajunge, in cel mai bun caz, la compromisuri si promisiuni ce vor fi incalcate. 
Si apoi, nu uita ca ai un aliat care nu te va dezamagi niciodata :Dumnezeu. Incredinteaza-I Lui toata problema si te va ajuta!
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2004, 09:26:53 p.m. de DIANA »

08 Decembrie, 2004, 03:24:11 p.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
 Sincer, nu pot decat sa ma bucur ca nu te cheama Nicoleta  ;D

Cat despre problema cu tatal tau...
 Nu te-as sfatui sa il iei la o bere, cum te sfatuia altcineva....
 Incearca sa vorbesti cu el... sa il iubesti... vei starni in el probabil instinctele de tata.... incearca sa il tratezi cu duhul blandetii....
 Sa ai grija de tine... si nu il mai uri... e si el un om, omul care ti-a dat viata.... nu uita niciodata ca cine isi uraste parintii nu poate fii fericit. E o lege a vietii.

10 Decembrie, 2004, 08:43:22 p.m.
Răspuns #8

just_a_tear

Vizitator
 Am avut si eu o problema de genul acesta.Tata nu ma lua niciodata in brate,tata nu-mi facea un cadou,tata nu ma intelegea,tata ma certa,tata nu ma lasa nici unde...am crezut ca nu exist pentru el ,pana intr-o zi in care intrand incet in bucatarie(in timp ce tata purta o discutie cu unchiul meu )stiti ce am auzit?
      "fata mea este totul pentru mine,pe ea o iubesc mai mult decat orice pe lumea aceasta ,pentru ea as face orice"(era putin baut)...mi-au dat lacrimile.Ce aspru l-am judecat.
   Poate ca este o persoana mai dificila si nu stie cum sa se comporte cu tine.Dar sigur te iubeste...orice parinte isi iubeste copilul si sunt sigura ca TU nu esti capabil,a sa-ti urasti tatal.

10 Decembrie, 2004, 11:12:27 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
"altcineva" pentru prietenul muzafer care inca ne e dator cu o poveste:
stiu ca in orice vezi pacat, insa
1. a lua pe cineva "la o bere" nu e ceva iesit din comun ci un mod de a discuta intr-un mediu relaxat, si
2. a lua pe cineva "la o bere" nu inseamna ad literam acest lucru, poa' sa iasa la un pahar de vorba...
ideea era intr-un final sa aiba o discutie matura cu tatal ei...
si imi sustin parerea!
sfaturi nu dau, nu am pretentia sa dau, imi spun opinia si atat.
frida,
ce ai mai facut? te asteptam!
Sa ne iubi si sa fim iubiti!!!
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2004, 11:20:57 p.m. de Semiramis »

12 Decembrie, 2004, 08:59:24 a.m.
Răspuns #10

Frida

nu am mai facut nimic! pana nu termin liceul(am 17 ani) nu voi scapa de el...v-am zis, el se poarta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! apropo de ce ai zis tu just_a_tear el la toata lumea ma lauda: ca fata mea e buna, e harnica ca ea tine casa(mama e plecata) ca ea face mancare...intr-un cuvant e fiica PERFECTA! dar de fata cu mine, eu sunt o perversa o CURVA, ca asa mi-a zis o data...o proasta care nu stie sa faca nimic....de ce atitudinea asta la el? IL URASC SI-L VOI URI TOATA VIATA!

13 Decembrie, 2004, 09:47:23 a.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
draga mea,
cred ca gresesti. nu trebuie sa-l urasti. pentru a te ridica deasupra lui trebuie sa ii arati respect, sa-l lasi in pace. altfel vei ajunge, vei fi la fel ca el daca te cobori sa actionezi si sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. imi pare rau ca treci prin toate acestea, mai ales ca ai o varsta frageda la care personalitatea nu iti este definitivata. nu-l lasa pe tatal tau sa o altereze, sa te schimbe in ceea ce tie iti displace! sa nu crezi ca dupa ce vei implini 18 ani va aparea o schimbare radicala in viata ta. parintii nu ni-i alegem...ideea e sa nu clachezi. sper ca tatal tau nu e violent fizic cu tine, pentru ca daca este, chiar ai o problema majora. te astept sa mai scrii.

14 Decembrie, 2004, 06:18:31 p.m.
Răspuns #12

Frida

cateodata e si violent fizic Semiramis...ce pot sa fac??? :'(

16 Decembrie, 2004, 11:45:32 p.m.
Răspuns #13

Corinika13

Sa stii ca eu te inteleg poate prea bine. Tatal tau seamana atat de mult cu tatal meu incat am simtit nevoia sa-ti raspund. Si eu am fost pe punctul de a imi lua viata din cauza lui, slava Domnului ca nu am facut-o pentru ca nu merita. Eu am si fugit acasa din cauza lui, iar cand m-am intors se purta de parca as fi fost plecata in excursie. Mereu ma face proasta si cum mai are el chef, dar nici o clipa nu se gandeste ca ma doare fiecare cuvintel de-al lui si ca il voi ura toata viata pentru cum ma face sa ma simt. Si mai grav mi se pare ca mai si da in mine.Dar l-am iertat deja si acum il suport pentru ca pana la urma este tatal meu, si ma gandesc ca sunt pe lume copii care au parinti si mai rai, sau care nu au deloc. Dar niciodata sa nu vrei ca parintii tai sa divorteze , este un lucru groaznic si mai bine incearca sa te gandesti ca odata si odata vei scapa de el, ca doar nu o sa stai mereu cu ai tai, si atunci vei fi libera. Si inca ceva, niciodata sa nu-ti pese de parerea altora mai mult decat de parerea ta. Nimeni nu o sa iti poata lua Sufletul, daca nu ii dai voie. Incearca sa nu mai pui la suflet tot ce spune, pentru ca se pare ca oricum lui nu-i pasa. Deocamdata ei au dreptate, stam in casa lor deci pana una alta "hang in there". Eu sunt laaturi de tine si iti doresc mult succes, pentru ca poti depasi si aceasta situatie, pentru ca viata e plina de mult mai multe incercari, asta este doar una dintre ele. Te-am lasat.........Sper sa-ti mearga mai bine!! Craciun fericit
« Ultima Modificare: 17 Decembrie, 2004, 04:48:43 p.m. de DIANA »

19 Decembrie, 2004, 10:02:46 p.m.
Răspuns #14

Frida

draga mea merci mult de mesaj. am crezut pana acum ca sunt singura din lume caruia i se intampla acest lucru!!!! unde ai fost cand ai fugit de acasa? daca poti as fi foarte fericita sa-mi raspunzi!

Sa stii ca eu te inteleg poate prea bine. Tatal tau seamana atat de mult cu tatal meu incat am simtit nevoia sa-ti raspund. Si eu am fost pe punctul de a imi lua viata din cauza lui, slava Domnului ca nu am facut-o pentru ca nu merita. Eu am si fugit acasa din cauza lui, iar cand m-am intors se purta de parca as fi fost plecata in excursie. Mereu ma face proasta si cum mai are el chef, dar nici o clipa nu se gandeste ca ma doare fiecare cuvintel de-al lui si ca il voi ura toata viata pentru cum ma face sa ma simt. Si mai grav mi se pare ca mai si da in mine.Dar l-am iertat deja si acum il suport pentru ca pana la urma este tatal meu, si ma gandesc ca sunt pe lume copii care au parinti si mai rai, sau care nu au deloc. Dar niciodata sa nu vrei ca parintii tai sa divorteze , este un lucru groaznic si mai bine incearca sa te gandesti ca odata si odata vei scapa de el, ca doar nu o sa stai mereu cu ai tai, si atunci vei fi libera. Si inca ceva, niciodata sa nu-ti pese de parerea altora mai mult decat de parerea ta. Nimeni nu o sa iti poata lua Sufletul, daca nu ii dai voie. Incearca sa nu mai pui la suflet tot ce spune, pentru ca se pare ca oricum lui nu-i pasa. Deocamdata ei au dreptate, stam in casa lor deci pana una alta "hang in there". Eu sunt laaturi de tine si iti doresc mult succes, pentru ca poti depasi si aceasta situatie, pentru ca viata e plina de mult mai multe incercari, asta este doar una dintre ele. Te-am lasat.........Sper sa-ti mearga mai bine!! Craciun fericit
Citat