11 Octombrie, 2025, 04:44:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce am fost creati?totul pare un joc de teatru...  (Citit de 13273 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Decembrie, 2004, 03:55:39 p.m.
Răspuns #15

naked_inside

Vizitator

incep cu,caracterul matrimonial al site-ului...daca cineva ca JS iti da posibilitatea sa iti "publici" varsta pe site,atunci inseamna ca nu ti-o da doar pentru a te ajuta pe tine sa iti gasesti perechea...ci pentru a da posibilitatea celorlalti utilizatori sa vada cu CINE vorbesc...daca ai 13-29 sau 50 de ani...nu era vorba de poza...asa ca vezi ce citesti din raspunsuri...

"La intrebarea ta, doar niste ignoranti pot da niste raspunsuri. Toate raspunsurile pe tema credintei, le vei gasi in Biblie, pe care ti-o recomand cu ardoare sa o citesti."

Interesant...pai daca tu zici ca ai citit biblia si o stii pe de rost cu toate raspunsurile ascunse din ea,daca tu o stii atunci de ce nu raspunzi la intrebare?da,sunt o ignoranta pentru ca incerc sa GASESC RASPUNSURI la asemenea intrebari...daca tu te crezi mare si tare,de ce nu raspunzi la intrebari in loc sa ma trimiti TU pe mine sa citesc biblia?cine te crezi?
scuze iulian dar nu eu sunt vinovata...cel putin nu ma consider!scuzele de rigoare pentru ceilalti pentru ca sunt martorii unei certe care strica armonia site-ului insa...e la aprecierea voastra cine e de vina...si daca se pune problema ca e cineva de vina...

13 Decembrie, 2004, 04:22:30 p.m.
Răspuns #16

D3rb3d3u

Vizitator
Draga naked_inside,
1: este doar o optiune, de a iti trece varsta acolo.
2: m-am luat de tine, pentru ca oarecum intrebarile tale duc a blasfemie.ok?
3: Citeste mai bine ce am scris Ti-am recomandat cu ardoare, NU TE-AM TRIMIS sa citesti Biblia. La asemenea intrebari, vorba lui bke, doar Cel de Sus iti poate raspunde. Nu sunt in masura sa iti raspund la aceste intrebari, pentru ca am frica lui Dumnezeu !
  Ar trebui sa te gandesti mai bine la acest aspect.
 Pusi !

13 Decembrie, 2004, 07:21:18 p.m.
Răspuns #17

DIAMANT

draga naked inside,
constiinta nu poate fi larga sau restransa. constiinta ai sau nu ai. am invatat, am experimentat si am aflat ce e bine si ce e rau...
privind intrebarile pe care ti le-ai pus, ok mi le-am pus si eu candva, sub alta forma – e adevarat, insa fara a ma gandi vreo clipa ca Dumnezeu ne-a creat pentru un experiment.
din intrebarea ta, care de fapt este un cumul de intrebari si nu au fost coerent puse intr-o ordine, rezulta ca fiecare ti-a raspuns la intrebarea de care era interesat. deci, nu o lua in nume de rau celor
noi sa fim sanatosi!

PENTRUCA DUMNEZEU ARE NEVOIE DE NOI!

13 Decembrie, 2004, 07:56:47 p.m.
Răspuns #18

bke

Vizitator
ehh asa sunt eu , dau mesaje mai .... :D.Cred ca sfatul lui Derbedeu e unu foarte bun... so... intreaba-L pe Dumnezeu sau.... citeste Biblia;)

14 Decembrie, 2004, 02:54:48 p.m.
Răspuns #19

naked_inside

Vizitator
PENTRUCA DUMNEZEU ARE NEVOIE DE NOI!

De ce are nevoie de noi?doar e cel mare si tare?si nu e blasfemie sa te intrebi asta!nu poti sa crezi in ceva ce nu stii ce e si cine e,numai daca esti indoctrinat!eu nu vreau sa fiu...eu vreau sa STIU!

14 Decembrie, 2004, 07:03:41 p.m.
Răspuns #20

bke

Vizitator
incearca sa ii contactezi pe illuminati, poate vei capata niste raspunsuri;)

14 Decembrie, 2004, 08:17:02 p.m.
Răspuns #21

|ngerMorT

Naked, recunosc ca mi-am pus si eu de multe ori intrebari d'astea existentiale...mai ales in momentele deprimante. Dar am realizat intr-un final ca nu am nevoie de un raspuns ca sa-mi traiesc viata....gandeste-te...daca ai avea totusi un raspuns cu ce te-ar ajuta? ti-ai trai viata mai bine? pentru ce ai nevoie de acest raspuns?
Tu o persoana derpimata nu pari...inseamna ca ai prea mult timp al dispozitie :) de stai sa te mai gandesti la asta...crede-ma ca daca ai avea langa tine o persoana pe care sa o iubesti (un iubit adica) si ai fi fericita alaturi de el, nu te-ar mai interesa deloc aceste intrebari :)...So...eu iti sugerez sa-ti traiesti viata...si sa fi fericita! asta este cu adevarat important!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

15 Decembrie, 2004, 12:10:21 p.m.
Răspuns #22

naked_inside

Vizitator
multumesc de sfat..o sa mai meditez...deocamdata imi inchei ideile cu niste versuri de eminescu..daca de gandirea mea va indoiti,cred ca de a lui nu veti face la fel...

"Religia-o fraza de dansii inventata
Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug,
Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata,
Dupa ce-amar muncirati mizeri viata toata,
Ati mai purta osanda ca vita de la plug?

Cu umbre,care nu sunt,v-a-ntunecat vederea,
Si v-a facut sa credeti ca veti fi rasplatiti...
Nu!moartea cu viata a stins toata placerea-
Cel ce in asta lume a dus numai durerea
Nimic n-are dincolo,caci Morti sunt cei muriti.

In veci aceleasi doruri mascate cu-alta haina,
Si-n toata omenirea in veci acelasi om-
In multe forme-apare a vietii cruda taina,
Dorinti nemarginite plantand intr-un atom.

Cand stii ca visu-acesta cu moarte se sfarseste,
Ca-n urma-ti raman toate astfel cum sunt,ded dregi
Oricat ai drege-n lume-atunci te oboseste
Eterna alergare...s-un gand te-ademeneste;
<Ca vis al mortii-eterne e viata lumii-ntregi>"

(Imparat si proletar-M.Eminescu)

"A fi?Nebunie si trista si goala;
Urechea te minte si ochiul te-nsala;
Ce-un secol ne zice ceilalti o deszic.
Decat un vis sarbad,mai bine nimic."

(Mortua est-M.Eminescu)

15 Decembrie, 2004, 04:23:34 p.m.
Răspuns #23

bke

Vizitator
Well , ce pot spune Eminescu avea ideile lui, tu pe ale tale, eu pe ale mele si tot asa dar Biblia.... ,poate chiar ar trebui sa o citesti  de curiozitate.

16 Decembrie, 2004, 02:16:15 p.m.
Răspuns #24

naked_inside

Vizitator
bke,am citit din bliblie(ar fi o minciuna sa zic ca am citit-o toata!)...familia mea este una foarte religioasa,dar eu sunt...ei bine,oaia neagra...biblia e in mare parte cifrata...si daca este sa ne luam dupa vechiul testament vom descoperi ca Dzeu a fost foarte crud...a incitat la crima...ok,poate ca dupa voi e blasfemie...dar in mintea mea totul e foarte si prea incurcat ca sa se descurce asa,la cateva randuri citite...si va rog,nu ma mai trimiteti sa citesc biblia >:(...pentru ca deja citesc din ea!

16 Decembrie, 2004, 02:20:25 p.m.
Răspuns #25

Semiramis

Global Moderator
ok, ce vrei sa stii? te rog pune intrebari punctate (ex; 1.......; 2....... etc) si o sa incercam sa iti raspundem dupa parerea si cunostintele noastre. OK?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Decembrie, 2004, 09:28:07 p.m.
Răspuns #26

bke

Vizitator
ok, imi pare rau , chiar nu stiam ca citesti din ea(poate ai scris pe undeva si am omis), este alegerea ta si imi pare bine ca ai puterea de a decide pe ce drum mergi

19 Decembrie, 2004, 04:39:20 p.m.
Răspuns #27

naked_inside

Vizitator
sorry,dar eram suparata in ziua aceea...sper ca nu v-ati suparat pe mine...da,nu pot merge decat pe un singur drum...dar nu stiu care sunt opriunile...si ce reprezinta ele...
1.Spuneti-mi de ce are nevoie El de noi?
2.De ce lasa sa existe atat de multa durere si suferinta in lume?
3.De ce trebuie sa ajungem la un anumit nivel spiritual?Oricum murim...

20 Decembrie, 2004, 01:16:04 a.m.
Răspuns #28

bke

Vizitator
de ce are el nevoie de noi... nu stiu , dar noi avem nevoie de el :)
La a doua intrebare iti pot raspunde ca bucurie fara suferinta nu exista si nici invers,iar a treia interbare e ceva de genu, de ce trebuie sa mai mancam ca tot murim...

20 Decembrie, 2004, 12:51:36 p.m.
Răspuns #29

Semiramis

Global Moderator
1. are Dumnezeu nevoie de noi?
Dumnezeul nostru e bun si milos. nu are nevoie de noi pentru a-i aduce jertfe si ofrande. nu ne-a creat din plictiseala, ne-a creat din iubire. intr-adevar noi avem nevoie de el sa-l adoram, el nu are nevoie de adoratia noastra, insa ne-o primeste si ne ofera alinare.
2. de ce lasa sa existe atat de multa durere si suferinta in lume?
fiecare om plateste pentru greselile pe care le face el sau cineva apropiat. e cursul natural al lucrurilor, legea cauza si efect.
3. de ce trebuie sa ajungem la un anumit nivel spiritual?Oricum murim...
intr-adevar murim, insa numai corpul ne moare, spiritul nu. spiritul pleaca cu bagajul de cunostinte acumulat. trebuie sa evoluam, de asemenea asta este cursul natural...tie ti-ar placea sa fii o ignoranta toata viata? nu cred...uite...deja pui intrebari.
trebuie sa ajungem la un inalt nivel spiritual pentru a invata sa nu mai gresim...

nu stiu cat te-am multumit cu aceste raspunsuri...insa nu ezita sa scrii in continuare.

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!