EA este tot ce mi-am dorit vreodata,si am avuto,dar poate nu mi-am dat seama ce am avut,am fost impreuna 1 si 7 luni si totul parea ceva inexplicabil de frumos,EA era tot ce am asteptat vreodata sa se intample in viata mea,dar a venit si ziua aceea blestemata pe care as fi vrut sa o sterg din calendar,aceea zi a disperari cand nu stiam ce sa mai fac,trebuia sa fie o zi frumoasa pentru ca era in data de 9 si 9 era numarul meu norocos dar a fost cu totul invers,stateam cu EA pe o banca in parc si ne-am despartit pur si simplu,am plans amandoi ca 2 copii,de atunci 6 zile a plouat,parca Dumnezeu plangea,parca ii parea rau ca s-a intamplat asa ceva.Au trecut 6 luni si inca nu mi-am revenit,dimpotriva am continuat sa ii arat cat de mult o iubes in fiecare secunda si de cate ori am avut ocazia.Ne scriem mesaje in fiecare seara sa ne spunem Noapte buna si ne alintam cu "ingeras" chiar dupa 4-5 luni mi-a spus ca ma iubeste dar nu asa mult,EA este EA cu ochi mari si gropitze in falcutze,EA este fata pe care o visez in fiecare seara,EA este fata pe care atunci cand o vad inima imi bate asa de tare incat ar vrea sa imi iese din piept afara ca sa o imbratiseze.Au fost zile si nopti in care am plans ca un copil.Poate ar trbui sa o urasc cat de mult m-a facut sa sufar dar nu eu o iubesc si as iertao orice ar face pentru ca o iubesc si iubirea este cel mai frumos sentiment!Sunt de parere ca trbuie sa si suferi ca sa fi cu adevarat fericit.Stiu ca fara EA drumul este greu dar mai stiu ca dupa ploaie apare un curcubeu.