10 Octombrie, 2025, 01:20:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: EA  (Citit de 5194 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Decembrie, 2004, 10:52:27 p.m.
Citit de 5194 ori

gyk aKUZATu

EA
EA este tot ce mi-am dorit vreodata,si am avuto,dar poate nu mi-am dat seama ce am avut,am fost impreuna 1 si 7 luni si totul parea ceva inexplicabil de frumos,EA era tot ce am asteptat vreodata sa se intample in viata mea,dar a venit si ziua aceea blestemata pe care as fi vrut sa o sterg din calendar,aceea zi a disperari cand nu stiam ce sa mai fac,trebuia sa fie o zi frumoasa pentru ca era in data de 9 si 9 era numarul meu norocos dar a fost cu totul invers,stateam cu EA pe o banca in parc si ne-am despartit pur si simplu,am plans amandoi ca 2 copii,de atunci 6 zile a plouat,parca Dumnezeu plangea,parca ii parea rau ca s-a intamplat asa ceva.Au trecut 6 luni si inca nu mi-am revenit,dimpotriva am continuat sa ii arat cat de mult o iubes in fiecare secunda si de cate ori am avut ocazia.Ne scriem mesaje in fiecare seara sa ne spunem Noapte buna  si ne alintam cu "ingeras" chiar dupa 4-5 luni mi-a spus ca ma iubeste dar nu asa mult,EA este EA cu ochi mari si gropitze in falcutze,EA este fata pe care o visez in fiecare seara,EA este fata pe care atunci cand o vad inima imi bate asa de tare incat ar vrea sa imi iese din piept afara ca sa o imbratiseze.Au fost zile si nopti in care am plans ca un copil.Poate ar trbui sa o urasc cat de mult m-a facut sa sufar dar nu eu o iubesc si as iertao orice ar face pentru ca o iubesc si iubirea este cel mai frumos sentiment!Sunt de parere ca trbuie sa si suferi ca sa fi cu adevarat fericit.Stiu ca fara EA drumul este greu dar mai stiu ca dupa ploaie apare un curcubeu.

13 Decembrie, 2004, 04:26:29 p.m.
Răspuns #1

buburuza

:)ma bucur sa aud un baiat vorbind astfel despre o fata.ajunsesem sa cred la un moment dat ca numai fetele sufera astfel dupa iubirea pierduta,mai bine zis........iubitul pierdut.mi se parea imposibil dar ajunsesem sa cred.acum,aici tu mi-ai aratat ca,chiar este imposibil.
  eu zic sa nu renunti la aceasta iubiri,dupa cate ne-ai povestit eu cred si sper din suflet sa mai aveti o sansa.numai ca nu ne-ai spus din ce motiv va-ti despartit.sa-ti zic un lucru.........si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta numai ca la noi a trecut un an si jum de la despartire.timp in care ne-am intalnit de nenumerate ori,s-au intamplat mai multe,am ajuns chiar prieteni foarte mult.eu inebunesc fara el,el nu stiu exact ce gandeste dar sunt convinsa ca nu este indiferent.nu am renuntat la lupta pentru aceasta iubire si nici nu cred ca voi renunta prea curand.nu va doresc si voua o astfel de relatie deoarece este extrem de amagitoare,dar nu renunta la ceea ce-ti doresti si trebuie sa fie bine.acum te las,sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi,zambeste 8)urmatorului an si un mos plin de cadouri.te pupici (mosu)
lumea e perversa fii diferit de ea

13 Decembrie, 2004, 04:55:07 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
de ce v-ati despartit? ce s-a intamplat? e mare lucru sa iubesti...dar cat o vei mai face? astept sa scrii!
poate ca acele curcubee de care vorbesti vor aparea mai curand decat speri...
bafta!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Decembrie, 2004, 11:34:21 a.m.
Răspuns #3

gyk aKUZATu

:)ma bucur sa aud un baiat vorbind astfel despre o fata.ajunsesem sa cred la un moment dat ca numai fetele sufera astfel dupa iubirea pierduta,mai bine zis........iubitul pierdut.mi se parea imposibil dar ajunsesem sa cred.acum,aici tu mi-ai aratat ca,chiar este imposibil.
  eu zic sa nu renunti la aceasta iubiri,dupa cate ne-ai povestit eu cred si sper din suflet sa mai aveti o sansa.numai ca nu ne-ai spus din ce motiv va-ti despartit.sa-ti zic un lucru.........si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta numai ca la noi a trecut un an si jum de la despartire.timp in care ne-am intalnit de nenumerate ori,s-au intamplat mai multe,am ajuns chiar prieteni foarte mult.eu inebunesc fara el,el nu stiu exact ce gandeste dar sunt convinsa ca nu este indiferent.nu am renuntat la lupta pentru aceasta iubire si nici nu cred ca voi renunta prea curand.nu va doresc si voua o astfel de relatie deoarece este extrem de amagitoare,dar nu renunta la ceea ce-ti doresti si trebuie sa fie bine.acum te las,sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi,zambeste 8)urmatorului an si un mos plin de cadouri.te pupici (mosu)
Mersi de urari!!Si crede-ma ca nu o sa renunt niciodata si mai ales acum , ok si noi ne prefacem ca suntem prieteni buni dar noi stim ca nu este asa , intre noi este ceva mai mult mult mai mult.Daca va spun din ce cauza ne-am despartit nu o sa va vina sa credeti!A fost asa ca o lovitura , pur si simplu mi-a spus ca nu ma mai iubeste asa de mult cum ma iubea si ca este mai bine sa ne despartim , dar in concluzie ma iubea!Am gresit neacordandui prea multa atentie in ultimul timp.Dupa 5 luni de despartire in care ne-am mai intalnit am fost domnisor de onoare cu Ea la nunta surorii mele si cam atunci au iinceput ca lucrurile sa se mai amelioreze dar si de atunci a mai trecut o luna jumate si Ea se tot mai gandeste , chiar aseara am vb cu EA si mi-a zis ca se gandeste la mine mai mult ca la ea si ca ma iubeste si o sa fim fericiti in final.Credeti ca o sa fie asa? Sau este doar un vis care nu se va impli niciodata.Momentan are prieten pe care zice ca nu-l iubeste , si ca relatia ei cu el nu este frumoasa si ca se tot cearata.Cand am intrebat-o daca este fericita a zis ca NU , ca ii lipseste ceva.Sper ca acel ceva sa fiu chiar EU!Pur si simplu o iubesc si as face orice pentru ea! Si ceva din mine imi spune sa nu renunt pentru ca o sa fie bine si ca lacrimile mele or sa dispara iar in locul lor o sa fie din nou acel zambet pe care doar ea ma poate face sa il afisez!!Inca o data mersi ca mi_ai raspuns la topic si Iti doresc si tie Craciun Ferccit de cine vrei tu!!

14 Decembrie, 2004, 11:44:02 a.m.
Răspuns #4

gyk aKUZATu

Da si eu sper ca acele curcubee sa apara mai repede.Faza cu acel curcubeu este dintr-o piesa de a mea.Cand eram impreuna cu ea am zis ca ii compun o piesa (muzica rap) inceputul era asa frumos , era o poveste de dragoste , iar dupa ce ne-am despartit a trebuit sa fac versuri despre realitatea mea.si piessa a devenit trista.am inregistrat-o si ia-m daruit-o intr-o data de 9 in luna a 9 a .A asculta-o acasa si mi-a trimis mesaj, vreoia sa fiu langa ea sa vad cum plange, sa vad cum este fericita si ca prima data dupa nu stiu cat timp lacriile ei erau de fericire, pt ca nimeni nu mai facuse o piesa depre EA,sau nu neaparat despre ea ci despre Noi despre relatia noastra.Am mai facut inca 3 pe care o sa i le fac cadou de craciun.Ce zici o sa ii placa?

20 Decembrie, 2004, 12:30:45 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
cand exista iubire, intotdeauna cadoul primit face mare placere...muzica pe care tu o compui, banuiesc, are o incarcatura emotionala foarte mare pe care EA o simte mai mult decat oricine...sunt sigura ca o sa-i placa. si pentru ca ti-o doresti atat de mult pe EA, fie ca acest Craciun sa ti-o aduca in dar!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!