10 Octombrie, 2025, 06:19:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cel mai frumos cadou de Craciun!  (Citit de 3552 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Decembrie, 2004, 03:04:03 p.m.
Citit de 3552 ori

naked_inside

Vizitator
Eu vreau sa fac un cadou de craciun special si nu stiu ce anume!Aici e vorba si de fantezia fiecaruia,dar si de preferintelel "fericitului"...voi ce cadouri faceti?Sa nu imi spuneti ca nu faceti!

15 Decembrie, 2004, 04:24:07 p.m.
Răspuns #1

buburuza

(brad) cum am putea sa nu facem  (cadou)?e imposibil!eu nu simt ca e craciun daca nu vad o groaza de cadouri sub brad pentru familia si prietenii mei.anu acesta voi face craciunul la munte cu prietenii mei.desi imi pare rau ca nu voi fi acasa sa le vad fetele celor din familia mea cand vor descoperi cadourile,deabea astept sa ajung la munte,sper sa fie zapada de craciun.
tot timpul mi-a placut sa fac cadouri celor dragi si deobicei incerc sa aflu dinainte ce si-ar dori fiecare.pana acum nu am dat gres in alegerile cadourilor si sper ca nici anul asta nu voi gresi.mi-ai adus aminte,peste o saptamana plec la munte dar pana atunci am o groaza de cadouri de cumparat.oricum imi place sa merg la cumparaturi,doar sunt fata.
        Bafta tuturor la cumparaturi si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.A,era sa uit:un mos mai bogat ca-n celalalte craciunuri.va pupacesc dulce pe toti.
« Ultima Modificare: 15 Decembrie, 2004, 07:31:26 p.m. de DIANA »
lumea e perversa fii diferit de ea

16 Decembrie, 2004, 10:18:56 a.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
se spune ca marii egoisti fac cele mai frumoase cadouri...asa este. eu intreb oamenii dragi din jurul meu ce-si doresc si acel lucru vor primi...merg la sigur si bucuria mea in momentul in care le citesc placerea pe fata cand descopera ce au primit imi umple sufletul...si stiu ca ii iubesc si sunt iubita. este unul din singurele momente cand sunt egoista. dar merita!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Decembrie, 2004, 02:11:07 p.m.
Răspuns #3

naked_inside

Vizitator
ai dreptate,un asemenea egoism este permis oricand... ;)