Bună dimineaţa,
Personal, am avut o relaţie excelentă cu mama încă de pe când eram copilă. Pot să adaug că am avut o relaţie bună cu ambii părinţi, însă fiind fată mi-a fost mai uşor să mă apropii- discut cu mama. Am crescut alături de ea având-o ca pe cea mai bună şi de încredere prietenă, iar în clipa de faţă relaţia a rămas aceeaşi. Indiferent prin ce am trecut sau cum m-am comportat, indiferent că am fost tristă, deznădăjduită sau din contră, fericită, ea mi-a fost alături. Pe când în ochii multor cunoştiinţe din exterior, posibil prieteni, am văzut invidie, mama a fost lângă mine bucurându-se de bucuria mea. Probabil că asta m-a ţinut atât de aproape de ea şi m-a făcut să apreciez într-atât relaţia noastră atunci când am fost capabilă să înteleg, să privesc lucrurile mai în profunzime. În afară sunt mulţi în ochii cărora, deşi se străduiesc să nu arate, poţi ghici că îi roade când ţie îţi merge prea bine, ba uneori simt nevoia de a mă feri atunci când vine vorba să vorbesc de fericirea mea sau lucrurile bune pe care viaţa mi le scoate în cale. Niciodată nu vei simţi asta în prezenţa părintelui tău! Ciudat a fost faptul că, adolescentă fiind, cu cât aveam mai multă libertate din partea părinţilor mei, dată fiind relaţia noastră, cu atât mă străduiam să nu fac ceva rău care îi poate dezamăgi. Sunt diferite modalităţi, probabil, de a-ţi îndemna copilul pe drumul cel bun.