10 Octombrie, 2025, 05:45:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Viata  (Citit de 3742 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Decembrie, 2004, 10:49:15 p.m.
Citit de 3742 ori

gyk aKUZATu

Vi s-a intamplat sa aveti parerea asta depre viata?

"Mai bine muriti in picioare decat sa traiti in genunchi"
    Eu ma gandesc de foarte multe ori la chestia asta , si cred ca uneori ma face mai puternic si ma face sa nu ma injosesc pentru ca sunt un orgolios si jumatate sau vi s-a intamplat ca atunci cand cereti ajutorul lui Dumnezeu sa va ganditi ca:
"Dumnezeu stie cand sa iti dea si stie cand sa iti dea
Dumnezeu stie cand sa te loveasca si stie cand sa te mangaie" pentru ca pana la urma ce-i prea mult nu-i sanatos
Parerea mea despre viata este una cu totul aiurea pentru ca am pierdut foarte mult mai ales in dragoste , si atunci cand pierzi cel mai important lucru din viata ta , viata ti pare singura tarfa pe care o iubesti desi atunci parca ai vrea sa scapi de ea ,

"Caut liniste in aceasta neliniste si totusi mi-e frica de liniste , uneori fetele sunt ca niste serpi cu venin iti hranesc declinul cu declin" parca si mie mi-e frica de o noua incecare in a gasi o noua prietena pentru ca nimeni nu o sa ma faca asa de fericit cum m-a facut ea! :'(
« Ultima Modificare: 19 Decembrie, 2004, 05:14:59 p.m. de viulian »

18 Decembrie, 2004, 11:26:36 p.m.
Răspuns #1

Robert.

Vizitator
 :D Uite asa imi joaca ochii in cap incercand sa citesc atatea randuri odata care mai si fug, pe deasupra!! Totusi citind printre randuri, vad ca Dumnezeu stie numai sa dea! :) Sa-I tot ceri, atunci! (cadou)

Moderatori din toate tarile, uniti-va! Si ajutati-ma! (brad)(ni-no! ni-no!)
« Ultima Modificare: 18 Decembrie, 2004, 11:38:59 p.m. de Robert. »

19 Decembrie, 2004, 04:09:26 p.m.
Răspuns #2

cv

Vizitator
 :D ca mare dreptate ai prietene. Sper ca autorul sa opreasca invarteala asta. aKUZATu sa-ti ramana numele ca tare ma dor ochii si chiar am avut ambitia sa citesc 8)