10 Octombrie, 2025, 05:04:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Salutare  (Citit de 5259 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Decembrie, 2004, 11:17:04 p.m.
Citit de 5259 ori

gyk aKUZATu

salut , imi pare foarte bine ca din gresala am gasit acest site , imi place foarte mult. nu prea am timp sa vin sa scriu  dar de cate ori am ocazia o sa scriu! Eu sunt majoritatea timpului trist :'( pentru ca am pierdut foarte mult in aceasta viata care uneori este ca o hoata ca ar vrea sa iti fure tot! Sunt tot mai singur in aceasta neliniste ! Si as vrea sa imi fac cat mai multi prieteni ! ok nu-mi ramane decat sa va scriu! Va salut pe toti si dau cu Pace!

03 Noiembrie, 2008, 10:16:24 a.m.
Răspuns #1

pufulici

buna, am ramas surprinsa ca am gasit pe cineva care e lafel de trist ca mine, fiecare pierdem in viata si avem de suportat unele consecinte dupa, dar asta e ne ridicam si mergem mai departe

09 Noiembrie, 2008, 01:03:34 a.m.
Răspuns #2

Kiralina

Hey ..nu e cazul sa fitzi tristi indiferent ca viatza a fost sau nu generoasa cu voi. Si eu am avut parte de foarte multe dezamagiri si greutati in viatza , am depasit foarte multe depresii , iar acum sunt ok. Secretul este autosugestia.Sa crezi in tine si in fortele tale . Jumatate din problemele  sunt rezolvate daca intr`adevar crezi in solutia lor.
Sa nu te lasi invinsa niciodata , continua sa luptzi si zambeste atunci cand iti vine sa plangi , daca iti doresti din tot sufletul sa fie bine  atunci knd nu e ...asa va fi .
Sper sa iti fie de folos sfaturile mele .
Take care !
No ordinary girl , I`m from the deeply underworld