A face dragoste (sex) este ceva intim, cred că ar trebuii să rămână intim şi să nu fie dezbătut (sub forma de lauda) în gaşcă. Sunt băieţi care au trecut de 18 ani fără să fi făcut sex şi se dau mari experţi NUMAI pentru că se consideră o ruşine că nu ai "avut" o fată pănă la aceea vârstă..
Cred că este treaba mea, şi numai a mea dacă am avut sau nu parte de vre-o relaţie de orizontală. Din gaşcă se invaţă lucruri care nu tot timpul coincid cu realitatea..
Legat de cunnilingus: totul are un început, într-adevăr, nu toţi băieţii acceptă să facă aşa ceva, dar e la fel şi la fete, nici ele nu acceptă toate să facă felaţie. Cred ca acest subiect trebuie discutat cu partenerul şi dacă refuzul este categoric, indiferent de motiv, trebuie inţeles.
Dezgustul poate fi unul din motivele de refuz, indicat e, de fapt FOARTE indicat e ca partenerii să se spele înainte de a începe o relaţie sexuală, asta este un mod de a prevenii dezgustul. Dacă tot nu vrea, se trece la paragraful precedent, adică va trebuii să înţelegeţi fetelor.