05 Noiembrie, 2025, 10:19:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce este mai dureros?  (Citit de 28238 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 August, 2005, 12:31:59 p.m.
Răspuns #15

desdemona

sa fiu sincera...eu am parasit pe cineva...desi tineam mult la el...de ce?era o distanta...el era din alt judet..alt oras...era student si mai departe..dar totusi noi ne iubeam...a durat trei luni...eu l-am parasit...ma simteam ca un gunoi...cred ca spuneti ca as fi putut lupta cu distanta..sunt atatea relatii care rezista..poate..am fost egoista...dar daca nu ne desparteam atunci ar fi fost mai rau..venea vara..nu putream sa ne vedem,iar eu nu rezistam..ma cunosc..Vroiam o despartire care sa-l marcheze...de ce?ca sa nu ma uite...sa raman mereu in inima lui..puteam sa ii zic ca nu mai tin la el si ar fi inteles...ar fi suportat mai usor..dar nu..eu am fost egoista si sincera...i-am zis ca mai tin la el dar nu putem fi impreuna...parca innebunise..nu ma asculta...se uita fix intr-un punct..eu am inceput sa plang...de ce?tineam la el..2 luni incontinuu ma cautat a vrut sa ne impacam..eu eram ca de piatra ..indiferenta..asa ajunsesem...a plans mult...eram prima fata care a iubit-o ..prima fata pt care a plans...sunt un monstru,nu? dar de ce nu m-am intors la el?l-as fi facut din nou sa sufere...nu vreau sa-l mai vad ca plange..ca spune ca nu mai are viata ..eu eram viata lui...stiu ca l-as mai fi parasit inca odata..sa treaca din nou prin asta?!...am zis ca e mai bine asa...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 August, 2005, 10:07:39 p.m.
Răspuns #16

dew

Vizitator
 Desiree,scuza-ma ca-ti spun ,dar TU nu poti spune ca l-ai iubit sau poate sunt eu umpicut prostuta,grea de cap,insa nu inteleg...
   L-ai iubit ,dar l-ai parasit?Cum vine asta?Adica ai renuntat la el pentru binele LUI?in cazul acesta,de unde ai stiut ce este bine pentru el.
  " era o distanta...el era din alt judet..alt oras...era student si mai departe..dar totusi noi ne iubeam..."
 Pentru doi oameni ce se IUBESC (in adevaratul sens al cuvantului) nu exista bariere,ne exista distanta ,varsta etc. Distanta ,spui tu,a fost un motiv pentru care v-ati despartit.Nu mi se pare normal.Daca v-ati fi iubit ,cum afirmi,ati fi trecut peste acest mic obstacol.
   "dar daca nu ne desparteam atunci ar fi fost mai rau".Intreb ,de ce?
   "iar eu nu rezistam".Intreb ,il iubeai ,Tu chiar IUBEAI?
   hmmm...

Nu vreau sa fiu rea ,dar mi se pare putin deplasat ceea ce spui  si am impresia ca te joci cu vorbele.

21 August, 2005, 12:37:25 a.m.
Răspuns #17

lonelyness

Cred ca ambele sunt dureroase si oricum ar fi tot suferi...insa cand stii ca te iubeste parca te simti altfel...simti ca mai sunt inca sanse...simti ca nu e totul pierdut...si totusi incepi sa te indoiesti...daca a fost in stare sa te paraseasca chiar te iubeste?si de aici pleaca tot felul de intrebari...
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

21 August, 2005, 04:53:28 p.m.
Răspuns #18

desdemona

poate incerc sa imi gasesc o scuza...dar stau si analizez obiectiv...si asta este concluzia..distanta..stiu ca este greu de inteles nici eu nu imi vine sa cred ca am facut asta...dar noi ne vedeam rar....bine este un obstacol si daca iubesti il treci...dar distanta a rupt comunicarea....mie asa mi s-a intamplat...parca nu mai stiam ce sa vb cu el...lui ii era bine ..ii se parea normal..mie nu...eu il vroiam si ca prieten..nu doar iubit...si am zis ca asa e mai bine...nu vroiam sa ramanem cu amintirea unei plictiseli...asa am pastrat amintiri frumoase..care au fost la inceput...si cu acea dorinta ca ar fi fost bine...nu cu indiferenta..eu asta urasc cel mai mult...nu cu asta vroiam sa raman din aceasta iubire...st egoista..poate...dar amintirile sunt singura avere pe care o pretuiesc cu adevarat..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 August, 2005, 12:37:34 a.m.
Răspuns #19

lonelyness

Draga desiree,e bine ca pretuiesti amintirile...dar astea sunt uneori cele mai dureroase..cele care te ranesc cel mai tare atunci cand totul s-a terminat...si in legatura cu relatia ta...poate e mai bine ca ai facut asa...nu esti egoista...doar ca nu erai implinita..nu erai fericita...nu erai tu...

22 August, 2005, 08:54:31 p.m.
Răspuns #20

desdemona

iti multumesc ca ma intelegi...si nu ma critici..poate asa e ..sunt egoista..dar am preferat asa...ceea ce a fost a trecut..gata...era un citat care imi placea mult...the past kills the future...nu este bine sa traim in trecut..chiar daca pretuim amintirile...

22 August, 2005, 11:30:52 p.m.
Răspuns #21

lonelyness

Da...ai dreptate...nici in trecut si nici in viitor...trebuie doar sa traim prezentul si sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera el...vroiam sa te intreb...il iubeai mult pe baiatul ala?sau doar tineai la el ca la un prieten...da...te inteleg...incerc sa ii inteleg pe toti...si cand vei avea nevoie de mine...voi fi aici...pupici

23 August, 2005, 11:14:13 a.m.
Răspuns #22

desdemona

uite cum era...el ma iubea mult tare...eram prima lui iubire...si la mine era prima relatie mai serioasa..de iubit da..il iubeam...dar nu puteam tine la el ca la prieten..pt ca nu imi era prieten...da..stiu ca am iubea..se gandea la mine...dar noi nu eram prieteni..el se inchidea in el...si eu in mine...si distanta...cat timp am vb era bine asa...dar daca mai dura mult se cunostea asta...si s-ar fi destramat tot...e mai bine asa..am curmat raul de la inceput...sper sa se inteleaga ce am scris....
si tu and vei avea nevoie de un prieten..voi fi aici..de fapt pt oricine voi fi aici..si voi incerca sa il ajut..pup :-*

23 August, 2005, 01:01:16 p.m.
Răspuns #23

lonelyness

Iti multumesc desiree...cred ca e mai bine ca s-a terminat acum...sufereati amandoi...asa ati ramas cu o amintire cat de cat frumoasa...v-ati iubit...asta a contat...el isi va aminti de tine ca prima iubire si tu iti vei aminti de el tot cam asa...nu plange ca s-a terminat,ci zambeste pentru ceea ce a fost... asta e una din cele 14 fraze pentru viata...poate ai auzit de ele...ai grija de tine :-*

23 August, 2005, 01:58:10 p.m.
Răspuns #24

desdemona

eu stiam de 13 fraze ;D...dar da le stiu....si tin foarte des cont de el...coincidenta...asa faci si tu..lonelyness iubesti?

23 August, 2005, 08:48:03 p.m.
Răspuns #25

lonelyness

Da...ai dreptate...sunt 13 fraze...am gresit...incerc sa tin si eu cont de ele desi nu mi-e usor intotdeauna...si apropo de intrebarea ta...te referi daca iubesc o singura persoana sau daca iubesc in general?te pup

23 August, 2005, 09:09:13 p.m.
Răspuns #26

desdemona

o singura persoana....dupa cate vad eu esti o persoana sensibila..care ii place sa iubeasca si sa fie iubita...dar intrebare este..inima ta este data cuiva?

23 August, 2005, 10:45:27 p.m.
Răspuns #27

lonelyness

Da...imi place sa iubesc si sa fiu iubita,ai dreptate...dar nu... inima mea e a mea...nu o sa o mai dau...nu mai fac prostia asta...asa gandesc acum...nu as mai suporta inca o dezamagire...nu acum...as putea sa te intreb acelasi lucru daca nu sunt indiscreta? :-*

24 August, 2005, 11:00:18 a.m.
Răspuns #28

desdemona

da..iubesc....nu am crezut ca am sa recunosc vreodata..dar iata..asa fac...uneori simt ca va rasare soarele si pt mine..sper ca si pt tine...trebuie doar sa il lasi..nu te ascunde...nu este corect..

24 August, 2005, 09:54:20 p.m.
Răspuns #29

lonelyness

Desiree,am gresit de multe ori...ar mai conta daca as mai face o greseala in plus?nu mai vreau sa rasara soarele pentru mine...nu vreau sa dau norul din fata lui...nu acum...fii fericita pentru ca iubesti si ai curajul sa recunosti asta...