10 Octombrie, 2025, 06:30:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce este mai dureros?  (Citit de 26943 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 August, 2005, 02:31:20 p.m.
Răspuns #45

desdemona

mai incolo vei avea ceea ce astepti...ce ti-am zis eu de Dumnezeu...ca tot ceea ce se intampla este cu un scop...poate Dumnezeu te pune la incercare...si vei primi ceea ce este mai de pret pentru tine...iubirea unei singure fiinte...o femeie...pentru ca sunt atat de multe feluri de iubiri...
stiu ca suferi dar de ce nu incerci sa gasesti ceva in care sa iti pui toata dragostea...cum ar fi ingrijirea copiilor bonavi din spitale..sau..nu stiu...
decat sa iti pierzi orice speranta si sa traiesti cu convingerea ca tu nu vei fi niciodata fericit pentru ca nu meriti...
nu este si asta o solutie?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 August, 2005, 02:56:25 p.m.
Răspuns #46

Lord_Saladin

Vizitator

Citat
  pentru tine...iubirea unei singure fiinte...o femeie...pentru ca sunt atat de multe feluri de iubiri...

Buni crestini, preoti cu frica de Dumnezeu, nu au primit aceea dragoste...De ce as primi-o eu , un mirean pacatos ??????
 In plus, Dumnezeu nu poate sa dea dragoste din asta...

27 August, 2005, 03:06:10 p.m.
Răspuns #47

desdemona

nu fa comparatii...toti suntem egali..si ma refer la faptul ca..omul are ceva aici dar lipsa in alta parte..toata lumea are asa..asta este balanta...tu nu esti cu nimic mai prejos decat un preot..de nimeni..de ce sa nu o primesti?sau poate pur si simplu iti place sa te complaci si sa crezi ca iti este menit sa suferi...nu a place..am folosit un cuvant gresit..a obisnui..asta este cuvantul...nu cumva tu numai asa iti vezi viata?te org sa ma conttazici daca gresesc
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 August, 2005, 03:11:25 p.m.
Răspuns #48

Lord_Saladin

Vizitator

Citat
toti suntem egali

Unii mai "egali" decat altii.

Citat
sau poate pur si simplu iti place sa te complaci si sa crezi ca iti este menit sa suferi...nu a place..am folosit un cuvant gresit..a obisnui..asta este cuvantul...nu cumva tu numai asa iti vezi viata?te org sa ma conttazici daca gresesc

Stii ce e cel mai rau ? Cand dupa ce ajungi sa suferi, iti dai seama ca defapt ai destule motive....

Citat
omul are ceva aici dar lipsa in alta parte

Dar exista "lipsuri" ce fac diferenta...

27 August, 2005, 03:35:59 p.m.
Răspuns #49

desdemona

nu...trebuie sa stii sa faci diferenta si sa apreciezi fiecare calitate si defect...sa nu ne luam dupa aparente...si in fata lui Dumnezeu  toti suntem egali..sa nu vii cu replica ca unii sunt mai egali decat altii...sau ca tu nu esti egal..ca tu suferi...si unde mai este egalitatea?..eu sunt sigura ca va fi si momentul tau...trebuie doar sa-l asteptam...de ce te incapatanezi sa crezi ca tu nu poti fi fericit?

27 August, 2005, 03:42:38 p.m.
Răspuns #50

Lord_Saladin

Vizitator

Citat
sa nu ne luam dupa aparente

De regula, prima impresie face diferenta intr-o relatie...
 Si aia ce e, nu e o aparenta ? ;)

Citat
si in fata lui Dumnezeu  toti suntem egali

Dar in fata oamenilor exista ierarhii...
 Dumnezeu e sus in cer, iar noi aici...

Citat
eu sunt sigura ca va fi si momentul tau...trebuie doar sa-l asteptam

Ma-ndoiesc.

Citat
de ce te incapatanezi sa crezi ca tu nu poti fi fericit? 

Am suficiente motive...

27 August, 2005, 03:46:48 p.m.
Răspuns #51

desdemona

da bun..prima impresie conteaza..dar de multe ori este atat de proasta...vorbesc din propria experienta...si crede-ma ca dupa ce cunosti acea persoana bine...prima impresie dispare cu totul..trebuie doar rabdare pana sa o cunosti..
Dumnezeu e in cer...dar asta nu ne impiedica sa credem ca va fi si timpul nostru..ca Dumnezeu va avea grija de noi...si trebuie sa stim...cand trebuie sa alegem pe Dumnezeu ,cand lumea...

27 August, 2005, 03:58:59 p.m.
Răspuns #52

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
dar de multe ori este atat de proasta...vorbesc din propria experienta...si crede-ma ca dupa ce cunosti acea persoana bine...prima impresie dispare cu totul... 

fii si-asa, dar de cele mai multe dati e asa cum zic eu, din pacate...

Citat
ca Dumnezeu va avea grija de noi.. 

dar ne mai si uita....

27 August, 2005, 05:57:45 p.m.
Răspuns #53

Evangeline

Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e ca Dumnezeu nu uita pe nimeni, ne incearca. Daca tu gasesti puterea sa treci peste aceste incercari, vei vedea ca de fapt Dumnezeu  nu te-a uitat.  ;)
Never, never quit!

28 August, 2005, 01:55:37 p.m.
Răspuns #54

Lord_Saladin

Vizitator

suntem multi oameni pe lume,
ne-nchinam la zei diversi,
unii au ,pur, suflet nobil,
iar alti-s rai, sau sunt perversi.

dar in fiece bun suflet,
exista o singura dorinta,
si a ei neimplinire,
duce doar la suferinta.

toti avem nevoie-n lume,
de un suflet bland, curat,
sa ne spuna la ureche:
-TE IUBESC CU-ADEVARAT !

:'( :'( :'(

31 August, 2005, 12:00:10 a.m.
Răspuns #55

lonelyness

Cata dreptate ai Lordule...toti avem nevoie de cineva care sa ne iubeasca...care sa ne accepte asa cum suntem...din pacate e atat de greu sa gasesti pe cineva...cel putin asa cred eu...sau poate nu mai vreau sa mai gasesc...kytty are dreptate...Dumnezeu ne pune la incercari...Lordule...desi inima iti plange desi crezi ca totul e pierdut..nu e asa...mai exista o speranta...este cineva sus acolo care te iubeste...sa nu te indoiesti de asta...fii puternic...nu te da batut...continua...lupta...
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

31 August, 2005, 01:54:14 p.m.
Răspuns #56

Lord_Saladin

Vizitator
Veritas
(mai veche poezie)

Iubesti cu inima-ti curata,
O floara pura, minunata,
Iubind , iubesti, intr-al tau suflet,
Invatand sa daruiesti.

Dar eu, in trista-mi neiubire,
Traiesc doar in vis si-n amagire,
Si sunt o neagra umbra pe pamant,
Astazi zburd prin viata, iar maine in mormant!

01 Septembrie, 2005, 02:33:30 p.m.
Răspuns #57

lonelyness

Lordule...ai cazut atat de adanc incat nu te mai poti ridica?nu mai poti sau nu mai vrei?as vrea sa te vad fericit...de cand te-am cunoscut te vad numai trist...
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

01 Septembrie, 2005, 05:08:03 p.m.
Răspuns #58

Lord_Saladin

Vizitator
  Am fost si vesel, cateodata...
  Of, de-as avea macar un strop de iubire...

UN STROP DE IUBIRE ITI CER DOAMNE, NIMIC MAI MULT

01 Septembrie, 2005, 06:03:00 p.m.
Răspuns #59

desdemona

darul cel mai nepretuit este cel pe care nu ti-l doresti..daca vei avea acel strop dupa care ravnesti atat,crezi ca vei mai fi atat de fericit precum in visele tale cand il vei avea?crezi ca-ti va indeplini asteptarile?uneori realitatea nu este ca in dorintele noastre,chiar daca se indeplineste acea dorinta...si ramanem dezamagiti.
sper sa intelegi la ce m-am referit ;)