10 Octombrie, 2025, 05:55:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum sa nu-ti irosesti dragostea (parerea mea)  (Citit de 4417 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Decembrie, 2004, 08:55:07 p.m.
Citit de 4417 ori

salazar

A nu irosi o dragoste inseamna a trai fiecare moment din plin, a face totul foarte lent si tandru, in imprejurimi adecvate, a nu abuza de bunatatea persoanei apropiate, a te gandi la ea inainte de tine, a deveni fericit prin fericirea ei, a fi sincer, a nu insela, a crede in ce faci, si a dori persoana respectiva nu pentru trup ci pentru suflet si caracter.
"Better 0ne Life with Rachel, then a eternity in lonellyness"

30 Decembrie, 2004, 02:47:38 p.m.
Răspuns #1

Goddess

Dar gandeste-te ca nimeni nu e perfect..si gresim.... gresim fara sa vrem, facem sa ranim pe cei din jur fara sa ne dam seama...
Daca ne obsedeaza gandul asta.. sa nu ne irosim dragostea... chiar irosim timpul  gandindu-ne la teorii.. si lasam faptele deoparte...
Traiti-va viata si  filozofati-o mai mult  la batranete... ;)
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke

30 Decembrie, 2004, 06:31:44 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
dragostea nu bate la usa cand apare, insa ea o data venita, trebuie cultivata. astfel nu o irosim...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Decembrie, 2004, 06:37:28 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Nu cultivam nimic. Dragostea cred ca ori este ori nu este, nu se cultiva. Te loveste... si daca e sa fie e, daca nu... poti s-o cultivi pana in panzele albe. Inseamna ca doar ti s-a parut ca era dragoste.... (parerea mea  :))
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Decembrie, 2004, 06:46:32 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
dragostea nu tine o vesnicie asa, de la sine. asta inseamna cultivare...sa o mentii. ea pleaca daca nu o tii langa tine si in inima ta...dar de, la caruta trebuie sa traga doi...ca unul singur poate obosi :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!