Acest topic este dedicat tuturor mesajelor agramate, sau stâlcite("k" in loc de "c", etc). Unde este frumusetea limbii române, daca prin tot ceea ce scriem, nu facem decat sa o ingropam mai tare in mocirla?
Date Posted: 28 December, 2004, 04:15:23 PM
"Sincer, incep sa plang, ; intr-adevar (intradevar) ceva frumos, n-am (nam) crezut ca mai exista atatea baieti cu sentimente in lume. Mult noroc sa treci cu bine peste greutati instinkt, si stiu ca nu-ti (nuti)este usor nici mie nu imi este usor sa stau la 9000 de km departare de perechea mea, sper sa ai o soarta mai buna decat a mea.
salazar"
Date Posted: 28 December, 2004, 04:18:04 PM
" Poate veti rade, dar plang mult. Asa e firea mea, nu-s slab, pot sa fiu si foarte rau cand sunt nevoit, sincer sa va spun eu cred ca "Suferinta, modul de calire a dragostei" eu cred ca dragostea e un fel de suferinta placuta. Adica intr-o zi eu plangeam dar imi placea ca plang pentru ca stiam ca plang pentru "EA".
Si este foarte adevarat, dragostea doare, doare mult. Am simtit si imi place intr-un fel. Multe fete de la mine gen moony(sceptic) m-au(ma) amagit spunand ca ma inseala pe la spate, dar nu imi trebuie vorbele altor persoane, am incredere ca nu ma insala, la urma urmei, ea m-a (ma) cerut ca prieten, si eu am picat in plasa cu toata placerea.
salazar"
Date Posted: 28 December, 2004, 04:21:11 PM
"Bunny are dreptate. Eu inteleg destul de bine, dar unele fete nu, sa va spun pe scurt. Prima mea prietena, a vrut.....(felatie) dar eu am spus ca nu-i (nui) permit iubitei mele sa se degradeze in asa hal numai pentru un simplu orgasm, s-a suparat si m-a (ma) parasit. Nu ca nu-mi (numi) place dar eu am inteles ca a vrut sa facem dragoste, nu sex, mare diferenta dintre dragoste si sex. Va rog sa ma iertati daca gresesc, nu prea am experienta.
Cel putin asta-i (astai) ideea mea, daca credeti ca gresesc va rog sfatuiti-ma(sfatuitima)
salazar"