11 Octombrie, 2025, 09:45:59 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Balada unei poete  (Citit de 4784 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Decembrie, 2004, 01:39:55 p.m.
Citit de 4784 ori

CLARA

Astern pe hartie cuvinte
Nu stiu daca au inteles
Tintesc spre o mie de tinte...
Ce titlu stupid am ales.

Ideile fac greva-n mintea mea
In versuri nu mai vor sa se inchege
Va trebui sa fac totusi ceva...
Si cel mai simplu-ar fi sa dau o lege.

Mi-s gandurile mate si pustii
O nebunie-i mintea mea intreaga
Eu trebuie sa scriu orice ar fi
O sa le dau chiar gandurilor spaga.

Se contureaza o strofa cam diforma
E seceta de muze si izvoare
Mai este inca timp,nu scriu la norma
Cariera mea va fi stralucitoare...

E de prost gust sa cred atat in mine
Voi etala o falsa modestie
E narcisismul expirat si nu da bine...
Sunt cizelata ca o simfonie....
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

01 Ianuarie, 2005, 05:59:06 p.m.
Răspuns #1

cv

Vizitator
La multi ani, Clara! Un an mai bun decat precedentii cu sanatate si liniste in suflet. Fie sa te insoteasca tot anul caldura celor dragi, sa scrii mai frumos ca acum dar muza ta sa cante de fericire.

13 Ianuarie, 2005, 10:27:56 p.m.
Răspuns #2

KALU

Asta e tare rau...deci e chiar tare...da la faza cu "E de prost gust sa cred atat in mine
Voi etala o falsa modestie" asculta de la unu care te cunoaste ... crezi in tine ca meriti,eu te stiu si cel putin asa cred eu.Nu fi modesta ca nu ai de ce...mandreste`te cu ceea ce ai...si crede`ma ca ai cu ce.  ;)

17 Ianuarie, 2005, 11:30:38 p.m.
Răspuns #3

CLARA

Iti multumesc din suflet atat pentru cuvintele scrise cat si pentru increderea pe care mi-o acorzi....sper sa fac ceva care sa o pot rasplati....

04 Iulie, 2005, 12:38:39 p.m.
Răspuns #4

Victorie

Frumusete,tu chiar ma uimesti! :)

07 Iulie, 2005, 07:56:53 p.m.
Răspuns #5

CLARA

Ei bine,buna mea prietena mesajul tau e cu atat mai placut pentru mine...tinand cont ca nici macar nu ma straduiesc sa te uimesc.In fine...ma bucur ca iti place ceea ce scriu si iti multumesc pentru aprecieri.
                                                                                                           CLARA

05 Decembrie, 2005, 01:37:40 p.m.
Răspuns #6

yomansart

nu suna rau deloc. imi place ideea.personal,in ultimul timp, ma cam feresc de formele stereotipe ale poeziei. desi nu imi mai place rima imperecheata, in cazul tau fac o exceptie.dar te rog sa te gandesti la acest lucru.
Que sera, sera!
What's meant to be, it's gonna be!

05 Decembrie, 2005, 02:15:49 p.m.
Răspuns #7

Robert.

Vizitator
Aici nu e un forum de poezie, vreau sa stii, yomansart. Categoria asta aparte "versuri" a fost creata dupa ce s-a invadat topicul "poezii de dragoste" cu chestii care nu aveau legatura decat cu poezia. :) Forumul are ca obiect de activitate "iubirea" si cum ea se exprima si in versuri, s-a simtit nevoia unei sectiunii ca atare.

Ce vreau sa spun, e ca, dragul meu yomansart, referiri cu privire la stil, rima, critica literera, nu isi au locul aici. :) Stiu ca nu ai stiut, de aceea am zis sa te pun in tema. Nu mi-o lua in nume de rau si nici nu sterge mesajul odata postat numai ca sa stii pe viitor.

Cu prietenie!

06 Decembrie, 2005, 05:05:07 p.m.
Răspuns #8

yomansart

ok imi cer scuze. intr-adevar, nu am stiut.
personal, mi s-a cerut de CLARA parerea mea.
dar personal cred ca ideea unui forum necesita minim un dialog.
prin mesajul tau de mai sus imi trunchiezi dreptul la libera exprimare.
bineinteles in limita bunului simt.
probabil ca nu am inteles eu regulile acestui site.
dar mesajul tau ma face sa ma simt stanjenit si dorinta mea de a reapare cu texte noi aici nu mai este la fel de arzatoare ca la momentul inregistrarii mele.

Fac mea culpa.
Cu respect,
Tot eu.
Que sera, sera!

06 Decembrie, 2005, 05:30:52 p.m.
Răspuns #9

Robert.

Vizitator
Ok, daca alea erau toate comentariile pe care voiai oricum sa le faci, e-n regula. Si mai merg pe ici pe colo cate o remarca, dar fiindca acum stii despre ce e vorba, actionezi in consecinta. Eu nu te ingradesc cu nimic, insa forumul are si el o anumita directie. Nu am spus sa nu postezi, posteaza! Numai ca partea aia de comentarii pur literare e cumva in distonanta cu caracterul forumului. Priveste si in dreptul celorlate poezii si vezi ce comentarii gasesti, ca sa-ti dai seama. La urma urmei scrie ce vrei tu, numai ca eu am zis sa stii. Bunul tau simt ma face sa cred despre tine ca nu vei cadea in excese. Ok, nu ai suparat pe nimeni. Posteaza!

Salutari Clarei din partea noastra. :)
Cu prietenie.

10 Decembrie, 2005, 05:32:40 p.m.
Răspuns #10

CLARA

Dragul meu Yomansart sa stii ca ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri putin pe site.Stiu ca rima imperecheata nu mai e en vogue ,dar crede-ma ca nu imi pasa de asta...eu scriu ce simt,cum simt,cum simt...si se intampla rar sa fac retusuri.nu m-am suparat ....stai linistit.Sper ca nu ai luat in nume de rau ceea ce ti-a spus Robert....ce e corect e corect si in plus n-a fost deloc rautacios.
 Si eu va salut si chiar daca nu am mai postat de ceva timp sa stiti ca va citesc cu interes.
                                                                                                    cu drag
                                                                                                             Clara

12 Decembrie, 2005, 03:19:28 p.m.
Răspuns #11

yomansart

Mult stimata domnisoara (cred) Clara,
Remarcile pe care le-am facut, le-am facut din punctul meu de vedere, din prisma preferintelor mele in ceea ce priveste poezia in general si cea romaneasca (sibiana) in particular.de asemenea am sugerat o mai mre libertate in exprimare. Nu am ordonat, nu am impus nimic. Am sugerat. Iar pana simti ceva in sufletul tau, daca simti nevoia sa scrii, fa-o cum crezi mai bine.
Cat priveste partea de comentarii literare si critica, nu ma cosider si nici nu vreau sa fiu acest tip de "artist".
Multumesc pentru mesaje si...

...nu va feriti de yoman's art
Que sera, sera!

13 Decembrie, 2005, 06:27:08 p.m.
Răspuns #12

CLARA

Vroiam sa iti spun ca remarcile tale sunt binevenite oricand prietene....iar poeziile tale de asemenea.Citesc cu placere ceea ce scrii si ma mandresc cu faptul ca am "adus" pe site-ul meu preferat un tip cu potential. :P
                                                                                         cu drag CLARA