11 Octombrie, 2025, 12:22:44 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce iubirea ajunge sa se transforme in ura  (Citit de 5110 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Decembrie, 2004, 09:13:08 p.m.
Citit de 5110 ori

veronica

De multe ori mi-am pus aceasta intrebare, si e foarte grea. Am iubit si iubesc cred  o persoana deja de noua ani, si acum cind in sfirsit am sansa sa fiu cu aceasta persoana simt ca incep sa o urasc. aceste doua sentimente joaca in inima astfel incit nu mai stiu ce simt. mie dor de acea persoana numai cind nu o am. de multe ori m-am indragostit dar numai imi trecea ma reintorceam cu gindurile si ma reintorc la acel baiat. oare ce simt eu cu adevarat? ::) (ingeras)

01 Ianuarie, 2005, 01:02:53 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Parerea mea este ca de fapt iubirea de mult se transformase in ura, dar neavand nici un control asupra tipului, atunci a ramas doar masca iubirii, acum iesind la iveala adevaratele sentimente...

Pentru ca iubirea nesatisfacuta de foarte multe ori se transforma inconstient in ura, ura din cauza ca iubirii nu i s-a raspuns..

03 Ianuarie, 2005, 10:36:30 p.m.
Răspuns #2

keprios

Am iubit si eu odata, nu de mult, şi am crezut ca ea este cea care trebuie. Atunci nu am realizat, acum, dupa ce au trecut mai mult de 4 luni de zile de cand nu mai suntem impreuna.., acum realizez ca o iubesc mai mult ca orice pe lume asta. Ce sa intamplat? Din nevoia de iubire am sufocat-o, am sufocat-o atat de tare incat iubirea noastra s-a transfomrat in URA. E ca si cand ai uda o floare ca sa creasca mare si frumoasa, dar prea multa apa o inceaca... o sufaca. Asta mi s-a intamplat mie. Prea multa iubire se transforma in URA :'(

03 Ianuarie, 2005, 11:02:36 p.m.
Răspuns #3

bke

Vizitator
... ura este folosita uneori ca sa scapi de o persoana ...

10 Ianuarie, 2005, 08:47:39 a.m.
Răspuns #4

albastru

parerea mea este ca ura si iubirea sunt sentimente invecinate. Le vad, intr-o exprimare oarecum plastica, pe un cerc (care simbolizeaza viata), una langa alta. cred ca exista 2 cai de a junge la ura...parcurgand arcul cel mai mare de cerc sau brusc, pe drumul cel mai scurt, evident si cel mai usor. si cum adica te-ai indragostit si te-ai intors? lasa-ti sentimentele sa zburde, fara a le reprima, si poate atunci gasesti raspuns...

18 Ianuarie, 2005, 11:59:03 p.m.
Răspuns #5

criss

De la iubire la ura e un pas foarte mic....iubim si dorim ceva atunci cand nu-l avem, iar daca il obtinem si e al nostru nu-l mai vrem...Cam asa se intampla de obicei....
  Eu  cred insa ca uram pe cineva doar atunci cand persoana respectiva ne-a facut ceva, si ura e mana in mana cu dorinta de razbunare....sau cum imi spunea cineva ''iubim, uram si apoi iubim din nou" .
    Ai grija sa nu  fie insa ''obisnuinta'' - te-ai obisnuit cu persoana  respectiva si nu vrei sa vezi ca de fapt el nu mai e ceea ce tu iti doresti cu adevarat....mie asa mi s-a intamplat, si multumesc celui de sus ca m-am trezit la realitate ca nu ma asteptau zile bune....
.........Cauta raspunsul in sufletul tau....si sunt sigura ca il vei gasi.... :)