10 Octombrie, 2025, 11:48:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Rautate...  (Citit de 5500 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Ianuarie, 2005, 10:00:19 p.m.
Citit de 5500 ori

Papusika

Ai fost un inger pentru mine,
Caci ai avut grija de mine.
Ma aparai, ma linisteai,
Imi stergeai lacrima si-mi ziceai:
     "Mergi mai departe"

Viata e mult mai frumoasa
Atunci cand tu zambesti,
datorita tie am reusit,
Sa trec peste tot raul primit.

Iar acum cand ranile mi le-am acoperit,
M-am hotarat sa-l uit, si-am reusit,
Asa ca am plecat si am uitat de omul minunat,
Care pentru mine si viata si-ar fi dat...

Am plecat si nu m-am gandit
Nici o secunda la acel om
Care m-a refacut si m-a aparat de rele,
Imi pare rau ca l-am ranit dar nu mai am ce face.

Nu pot sa-i zic acum ca-mi pare rau,
Mai bine-l las in pace.
Oricum el va ramane-un inger,
Un inger minunat, dar parasit...

te rog sa tii cont de sfaturile mele. Te vor scuti de comentarii negative la adresa ta sau a mesajelor tale. In plus este si regulamentul site-ului. Ti le-as fi corectat eu dar sunt prea multe, si practic trebuie sa le scriu din nou din cauza majusculelor
« Ultima Modificare: 02 Ianuarie, 2005, 02:09:27 a.m. de Bllue »

01 Ianuarie, 2005, 10:56:36 p.m.
Răspuns #1

George Ene

Pentru ce, frate dragă, scrii poeziile cu majuscule? Şi-apoi, nu sunt îngăduite prescurtări, precum PT, într-o poezie. Ori, probabil că asta nici nu-i o... poezie.
Păcat de acest spaţiu risipit! Mare păcat!
...Am revenit: păi dumneata nu ştii nici gramatică, stimată... "păpuşică"!
Pune mâna şi învaţă carte, că ne faci pe toţi de ruşine, "păpuşico" nene!
Că mare-i grădina... Domnului, neică!
« Ultima Modificare: 01 Ianuarie, 2005, 11:01:22 p.m. de geophilos »
E cantu dinoscitur avis

02 Ianuarie, 2005, 07:20:58 p.m.
Răspuns #2

Fiul_Ploii

Ce conteaza ... cantitatea sau calitatea ? Don`şoara e noua pe site si are timp sa invete. nu mai sariti atat la beregată :)

Tine`o tot asa, papushiko...se observa ca ceea ce scrii vine din suflet .

ps: sunt multi care sunt destul de agramati pe acest site. faţă de ei de ce nu luati atitudine ?
« Ultima Modificare: 02 Ianuarie, 2005, 07:22:39 p.m. de Fiul_Ploii »
Ce que vous n’aimez pas, ne le faites pas !

02 Ianuarie, 2005, 08:28:17 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Macar nu te fa de risul lumii declarind ca aceasta este o poezie, nici proza nu pot sa spun ca e. STUDIAZA LIMBA ROMANA DRAGA MEA, MAI UITATE PRIN CARTI, NU TI-AR STRICA

Uneori cu totii trebuie sa ne mai uitam si prin carti, se pare. Nu?
« Ultima Modificare: 02 Ianuarie, 2005, 10:30:43 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Ianuarie, 2005, 08:40:45 p.m.
Răspuns #4

Paul

Nu mai fiti asa de rai. Este un site de prieteni, si cred ca atmonsfera ar trebui sa fie mai calda pentru nou veniti...
Iubesc, deci exist.

02 Ianuarie, 2005, 11:30:02 p.m.
Răspuns #5

Papusika

Stiti ce dragi mei .... eu  am intrat pe acest site nu ca sa ma criticati voi ci ca sa spun ce simt daca nu va place nu cititi ,si cred ca sunt prea noua ca sa stiu ce conditi aveti asa-i ?Oricum  citesc de multa vreme acest site si imi placea f mult dar se pare ca aveti prea multa rautate in voi ,nu credeam ca sunteti asa dar vad ca m-am inselat ,credeam ca exista un loc in care o sa pot comunica cu oamenii buni care sa ma inteleaga,sa ma invete si sa ma aprecieze dar vad ca nu se poate trai in asemenea rautate ,toata lumea vorbeste in poeziile lor despre dragoste,bunatate dar nimeni nu are asa ceva in suflet si in inima imi pare rau ca mi-am pierdut timpu pe asa ceva!Pa pa

03 Ianuarie, 2005, 12:26:00 a.m.
Răspuns #6

Iosif

Draga Papusika,
ce au spus cei care au raspuns mesajului tau nu cred ca a venit din rautate, probabil ca nu a fost spus tocmai cu indulgenta, insa trebuie sa luam partea buna din tot raul ce ni se intampla. Iti cer sa nu te superi, incearca sa ii intelegi si pe ei, de fapt si pe noi, pentru ca sunt unul din cei care cerem sa se scrie frumos ce se scrie pe acest site. Ai spus "credeam ca exista un loc in care o sa pot comunica cu oamenii buni care sa ma inteleaga,sa ma invete si sa ma aprecieze", din aceasta propozitie extrag doar "sa ma invete", consider ca nu este cazul sa te invatam pentru ca sunt sigur ca stii sa scrii corect, problema ta, la fel ca multor alte persoane este timpul, "graba strica treaba". Iti recomand, daca ai posibilitatea, sa scrii poeziile acasa si sa te duci la un club de internet cu o discheta, eu asa faceam cand nu aveam acces suficient timp la internet.

P.S. "Ce nu ma omoara ma face mai puternic"
« Ultima Modificare: 03 Ianuarie, 2005, 12:31:03 a.m. de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

04 Ianuarie, 2005, 09:59:12 a.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
papusiko,
tot raul spre bine...daca ti-a placut acest site, ramai...vei gasi persoane cu care poti comunica. de asemenea, vei gasi persoane care nu vor fi de acord cu ceea ce postezi...si ce daca? daca te simti bine scriind aici, fa-o fara grija si rusine...doar nu te cunoaste nimeni...bafta!
hai te-am pupat!

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

04 Ianuarie, 2005, 10:36:22 p.m.
Răspuns #8

alexia

Chipuri
: măşti de cârpe
într-o piesă de teatru
ultimul act
adevărata faţă
a unor actori
fără roluri.
                                                                                               PS: Hai sa schimbam subiectul!   ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

23 Aprilie, 2006, 01:12:50 a.m.
Răspuns #9

marimar

Eram pe-aici pt prima data , citeam versuri ...Eu ...in nestiinta mea de poet amator , gandeam ca toti cei care scriu versuri sunt persoane sensibile .
Pana sa ajung la papusica am citit pe la diversi , chiar pe la cei  care se cred experti. Nu i-am criticat pt ca nu pt asta citesc versuri , insa cand vad cata rautate au in ei nu ma pot abtine , oare de ce nu se uita fiecare in ograda lui ? De ce nu puteti accepta ca exista destepti ca voi ...dar si prosti ca papusica , ca mine ....etc ?
Retineti ...mi-am facut cont in minutele trecute doar ca sa spun atat : AICI NU MAI AM CE CAUTA .

23 Aprilie, 2006, 01:19:22 a.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
Probabil nu ai vazut cum arata poezia postata initial.. Era imposibil sa fie citita, a ajuns in forma pe care ai citit-o tu dupa ce moderatorii au editat-o. Nu e rautate, chiar s-a depus ceva munca pentru a da o forma lizibila poeziei.. si a ramas pe site.

Nu se impun decat reguli de decenta, de aspect si de corectitudine gramaticala. Altfel ar fi o lume in care toti vibreaza si simt, dar nu pot rezona caci felul in care isi expun trairile indeparteaza orice privire.