11 Octombrie, 2025, 10:06:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce parere aveti de moderatorii nostri?  (Citit de 26220 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Aprilie, 2005, 08:07:22 p.m.
Răspuns #30

HERRA

Vizitator
Da, am aflat si eu, mai bine mai tarziu decat niciodata  8)
Si de ce site vorbeai tu? Putem stii si noi? plssssssssssssssss sa vin sa te stresez si pe acolo...se poate?
Daca nu poti sa imi scrii aici site-ul ( desi nu vad de ce) sa imi trimiti pe email site-ul, promit ca nu o sa te fac de rusine, JUR!

15 Aprilie, 2005, 08:48:05 p.m.
Răspuns #31

Iosif

Este vorba de http://www.artdust.ro/
Momentan este in lucru, dar va astept cu drag cand va fi gata. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Aprilie, 2005, 02:17:20 a.m.
Răspuns #32

HERRA

Vizitator
Am fost si am vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un lucru e clar, daca e mana lu' Dela....e BELEA!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari maestre, jos palaria, m-am si inregistrat!!!!!!!!!!!!!!!!
Dupa cum am mai promis , promit iar sa incerc, am spus incerc sa nu te fac de risine  ;D....imi dau toata silinta!!!!!!!!!!!!!!
Te pup!

05 Iunie, 2007, 08:45:25 p.m.
Răspuns #33

Lady Allia

Că poate dacă nu ar fi ei...mulţi nu am fi rămas pe forum atâta timp!
 Că poate dacă nu ar fi ei...unele topicuri ar muri înainte să se nască!
 Că poate dacă nu ar fi ei...nu am şti când să ne oprim din ce avem de spus! (măcar cu ei ne oprim din cauza lacătului de la topic  ;) )!
 Că poate dacă nu ar fi ei...ne-am pierde prin sute de topicuri fără să ştim care, ce, unde...

Înainte de toate sunt nişte membri şi sunt lângă noi atât cât pot şi reuşesc! Trec peste unele probleme de timp şi îşi fac timp şi pentru acest forum! Trec peste unele probleme cotidiene şi au ceva de spus şi pe acest forum! Încearcă să se implice în unele topicuri să nu ne simţim stingheri...ne ajută să ne obişnuim cu atmosfera...atât cât pot! Schimbă mereu aspectul forumului...dirijându-l mereu câtre ceva mai bun şi...nu doar fizic...ci şi "moral"! Deschid topicuri minunate...noi suntem leneşi şi uităm să mai răspundem  :D ;D :D...!
 Sunt obiectivi şi corecţi...uneori mă întreb şi eu cum reuşesc... ???..., iar pentru asta înainte de toate îi respect în mod deosebit!
 Sunt persoane care au demonstrat de multe ori că au caracter şi poţi să te bazezi pe ei...ca prieteni!
 Îşi împart o parte din viaţa lor cu noi, iar asta este...deosebit de plăcut!

« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2007, 09:25:08 p.m. de Lorelei »