09 Octombrie, 2025, 11:54:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Astazi,ultima ta zi!  (Citit de 22807 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Octombrie, 2006, 09:50:30 p.m.
Răspuns #30

charlie

as zice multumesc... ca am scapat.
You believe but what you see
You receive but what you give

02 Noiembrie, 2006, 10:41:10 a.m.
Răspuns #31

ExIgEnTaa

as intra in disperare...mi-e frica de moarte si nu vreau sa plec!vreau sa-mi vad ingerasul cum creste mare si cum vine la mine sa-mi ceara sfaturi in dragoste,vreau sa ajung sa ma marit,sa am un copilas,sa-mi vad parintii fericiti ca i-am facut bunici..sa tai motzul copilasului meu...sa am o casa de tinut si un serviciu stresant...iar o data pe an sa merg in concediu cu cortu pe munte impreuna cu sotul,copilul si prietenii mei!concluzie:nu pot face toate astea intr-o singura zi...daca as muri maine...as muri trista..
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

25 Noiembrie, 2006, 01:52:29 p.m.
Răspuns #32

Just

Daca ar fi ca astazi sa mor, nu as muri chiar atat de trista. Am cunoscut iubirea,am cunoscut prietenia, am avut parte de parinti iubitori ,de intelegere,dar bineinteles mi-ar parea rau de ceea ce las in urma, mi-ar parea rau sa-i stiu pe cei dragi suferind ,mi-ar parea rau pentru clipele dorite si netraite ,pentru visul meu iubit inca nerealizat.

Ce as face?Este tare greu de spus.Le-as scrie cateva randuri :celui drag ,parintilor pe care le-as lasa in grija cuiva si i-as cere acelui cuiva sa nu le inmaneze scrisorile decat in clipa in care durerea s-ar mai risipi.
Apoi as petrece dimineata cu parintii si familia ,iar ziua toata as petrece-o cu el. Dar ce greu mi-ar fi sa stiu ca trebuie sa ne despartim spre seara. Ne-am plimba pe malul marii, am merge sa vedem din departare casa unde am locuit prima data ,ne-am imbratisa,am zambi. Nu stiu.Am face lucruri simple ,dar atat de minunate cand le facem impreuna. Ne-am scrijeli numele pe coaja unui trunchi de copac sa ramana in amintirea clipei aceleia si apoi ,apoi i-as spune ca voi fi mereu alaturi de el ,dupa care as alege sa mor singura ,in seara ...in apusul soarelui .Ca sa nu le fie lor mai greu.

Hm! nici nu vreau sa ma gandesc .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Noiembrie, 2006, 04:09:49 p.m.
Răspuns #33

suflet

ultima zi are parti bune si parti rele ... adica adica avem si motive de bucurie si de tristete ...

bucurosi pentru ca am scapat de necazuri, suferinta, rau
tristi pentru ca nu mai suntem langa cei dragi, distractii, bucurii, o gramada de lucruri frumoase pe care "poate" nu o sa le mai avem

sincer nu stiu ce as face in ultima zi ... as inebuni ... mi-e frica de ultima zi si nu vreau sa stiu cand va fi

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

25 Noiembrie, 2006, 04:55:58 p.m.
Răspuns #34

Strumfita

as fi fericita ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 Noiembrie, 2006, 06:06:48 p.m.
Răspuns #35

charlie

sincer nu stiu ce as face in ultima zi ... as inebuni ... mi-e frica de ultima zi si nu vreau sa stiu cand va fi

exista persoane care stiu... si nu innebunesc.
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Noiembrie, 2006, 06:11:24 p.m.
Răspuns #36

suflet

bravo lor ... sa le fie tarana usoara ...
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

17 Decembrie, 2006, 06:22:47 p.m.
Răspuns #37

B3b3

dimineata la primele ore, as suna  la un creamatoriu sa aranjez  in asa fel incat fetita mea sa nu stie niciodata ca a ramas singura...dupa imi sun prieteni dau o petrece ...muzica si dansul ma ajuta sa uit, cu siguranta ma va ajuta si de data asta...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

17 Decembrie, 2006, 08:30:05 p.m.
Răspuns #38

|ngerMorT

...dar de ce la un crematoriu Adina?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Decembrie, 2006, 10:07:29 p.m.
Răspuns #39

B3b3

"incinera" a arde ,a nu lasa urme .....
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

02 Decembrie, 2009, 09:06:25 p.m.
Răspuns #40

KTLIN

As fi recunoscator pentru ce mi-a oferit viata, pentru sufletul minunat care ma iubeste si pe care il iubesc nefiresc de mult, pentru care as implora inca putin timp in viata asta.

19 Februarie, 2010, 03:59:24 p.m.
Răspuns #41

andutzyk18

daca azi ar fi ultima mea zi pe pamant,as vrea sa fac multe...
Mi-as aduna toata familia,rudele si prietenii,mi-as cere iertare daca le-am gresit cu ceva si le-as reaminti cum m-au ajutat ei pe mine in aceasta viata.le-as spune cat de mult ii iubesc si ce a insemnat fiecare pt.mine,apoi le-as aminti cat de frumoasa e viata.as vrea sa mai apuc un rasarit,sa ma plimb in natura,sa ma plimb prin parc cu iubitul meu,sa ii spun ca il iubesc foarte mult si ca nu mi-ar parea rau daca mor,pt.ca,cu ajutorul lui am descoperit adevarata dragoste,am invatat sa vad lumea cu altii ochi.mas duce la spital si mi-as face toate analizele,pt.ca as vrea sa-mi donez organele,as vrea si dupa moarte sa mai ajut macar o singura persoana.pe urma as veni acasa si mas uita la cerul instelat atat timp cat mai am.