10 Octombrie, 2025, 01:08:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Astazi,ultima ta zi!  (Citit de 22837 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Ianuarie, 2005, 09:25:35 p.m.
Citit de 22837 ori

just_a_tear

Vizitator
    Ai fost la un medic,ai intalnit o vrajitoare_ti-au spus „vei muri...”ce faci astazi,in ultima ta zi?
Daca medicul te intreaba „vrei sa afli ,cand vei muri?”...ce ii raspunzi?
        PS:sa nu se creada da sufar de vre-o boala!vreau doar sa aud parerile voastre!
« Ultima Modificare: 21 Ianuarie, 2005, 08:13:59 p.m. de just_a_tear »

16 Ianuarie, 2005, 09:57:45 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
daca maine ar fi ultima mea zi, n-as spune nimanui. mi-as saruta apropiatii, apoi as pleca.
m-as duce sa privesc ceata si frunzele si florile copacilor. m-as duce sa imbratisez marea. as urmari zborul pasarilor. as opri un copil si l-as mangaia.
spre seara as iubi pe cineva, as sta ghemuita la pieptul lui, atat si n-as vorbi. as zambi. atat as face.
(evident ca n-as fi convinsa ca e ultima mea zi...as spera poate)
la a doua intrebare, iti raspund: as vrea sa-mi spuna, daca poate. dar n-as fi convinsa de corectitudinea raspunsului lui.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Ianuarie, 2005, 10:28:49 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

A spus frumos Semiramis...cam asa s-ar desfasura ziua si la mine...Doar ca nu m-as duce singura sa ma mai bucur pentru ultima oara de frumusetile lumii, ci l-as lua pe iubitul meu cu mine, ca sa fiu sigura ca nu mai pierd nici o secunda din cat timp mai am de trait, fara el...Si eu mi-as saruta familia si prietenii, i-as spune ca ii iubesc mult, ca au un loc special in sufletul meu...Si noaptea as face pentru ultima oara dragoste cu cel pe care il iubesc...si as pune mai mult suflet, mai multa dorinta si mai multa pasiune ca oricand...Si l-as saruta apoi pe frunte, i-as spune cat de mult il iubesc, ca nu-l voi uita niciodata si apoi as adormi in bratele lui...

Dar of...nu vreau sa ma gandesc la sfarsit...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

17 Ianuarie, 2005, 02:49:35 a.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Interesant subiect.

Daca ati cade in contemplare sau ati fi recunoscatoare pentru tot ceea ce e frumos doar fiindca realizati ca timpul e pretios (mai fiind cateva lucruri faine de facut "inainte") de ce nu faceti lucrurile astea de acum ? Mm ? :)
Mi-am permis sa lansez intrebarea sesizand cumva un ton melancolic si de regret in raspunsurile voastre - ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca poate totusi nu faceti asta zilnic (si gresala mea daca am presupus aiurea).

Oricum, memento mori!

Eu as mai incerca un pas catre adevarul etern.. poate l-as reusi, poate nu, dar.. as incerca. E drept ca imi fac mea culpa, nu fac aceste incercari zilnic :( deseori uit de eternitate lasandu-ma prins in "meandrele concretului"..

17 Ianuarie, 2005, 08:20:46 a.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
in ceea ce ma priveste iulian, ai gresit...de multe ori opresc masina pe dreapta, in afara orasului si raman pret de cateva minute, atenta la pasarea ce-si construieste cuibul.
spun ca, in cazul in care e azi e ultima mea zi si as sti acest lucru, as face lucrurile marunte care umplu sufletul...le-as reface...
asta in cazul in care cineva chiar ar putea sti cand mi se taie aţa...(pentru ca un doctor sau mai rau, o vrajitoare nu prea pot sti). oricum, discutia este pur ipotetica...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Ianuarie, 2005, 10:45:29 a.m.
Răspuns #5

Lorelei

o sa radeti de mine, dar probabil ca as scrie. le-as scrie celor dragi sa le spun ca-i iubesc. apoi m-as rasfata cu o inghetata de vanilie, m-as da in montagne russe, m-as plimba desculta prin parc, as manca o jumatate de portocala si l-as lua de mana pe cel caruia i-as oferi jumatatea cealalta. i-as arata frumusetea lumii din ochii mei si apoi as bea o cafea cu lapte fierbinte si lichior cu ciocolata.
m-as sui apoi pe un acoperis inalt (musai rosu) si as zambi. doamne, cat de frumoasa e lumea uneori! doar ca invatam sa o pretuim prea tarziu.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Ianuarie, 2005, 04:44:45 p.m.
Răspuns #6

anituttza

:) daca ar fi ultima azi din viata mea  cred ca primul lucru pe care l-as face ar fi sa las la fiecare din cei apropiatii mie cate o amintire in scris apoi cred ca m-as ruga la Dumnezeu sa ma ia langa el si sa aiba grija de mine.  A si am uitat cred ca as da o fuga pana la mare cu prietenul meu sa o mai vad odata.
Nerver say nerver!

13 Martie, 2005, 01:25:20 a.m.
Răspuns #7

Bke

Vizitator
daca ar fi ultima zi din viata mea as fi cel mai fericit om de pe pamant

13 Martie, 2005, 04:48:46 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

in ultima mea zi de viata:) nu stiu exact ce as face, dar la cat de nebuna sunt, probabil as fce ceva de care nu m-ar putea nimeni acuza, pentru ca...oricum voi muri...as face ceva ce in mod normal nu as face...pe cei dragi mereu ii sarut si le spun ca ii iubesc, mereu alerg desculta prin parc, mereu privesc cerul,pasarile si marea majoritate a frumusetilor lumii....cat despre dragoste....neahh...ai sa ramanem la frumusetile lumii ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

13 Martie, 2005, 10:57:00 p.m.
Răspuns #9

just_a_tear

Vizitator
 Daca astazi ar fi ultima zi din viata mea...As alerga la iubitul meu si l-as lua cu mine intr-un loc pustiu,unde sa fim doar noi doi...l-as duce in padurea de la marginea orasului si ne-am iubi ,noi doi,acolo...apoi i-as cere sa ma tina strans in brate si DA,asa mi-as dori sa mor...as muri FERICITA... :(

15 Martie, 2005, 10:09:48 p.m.
Răspuns #10

ela

Daca as putea sti care e ultima mea zi pe Pamant as fi fericita la fel ca si Bke.De la cei dragi nu mi-as lua la revedere ...nu-mi place sa fac lucrurile ca pentru ultima data,e prea trist.M-as ruga si as astepta sa vina momentul.Dar,pentru ca asa ceva e imposibil,si nimeni nu stie cand va muri,acest imprevizibil prefera sa ne ia prin surprindere...oare e placut acest imprevizibil...sau e un sfarsit continuu?...ramane sa afle fiecare din noi la timpul potrivit!
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

16 Martie, 2005, 03:59:07 a.m.
Răspuns #11

Iosif

Dacă azi ar fi ultima zi din viaţa mea... aş suna persoana pe care o iubesc şi i-aş spune acest lucru. Apoi m-aş apuca de treabă, aş avea mult de lucru, aş vrea ca moartea mea să aducă bucurie, mi-ar plăcea să imi donez organele, m-am gândit la modul cel mai serios la acest lucru şi aş face-o. Aş vrea ca moartea mea să nu fie în zadar şi aş spera ca nici viaţa mea nu a fost. Dar.. iubesc oamenii şi iubesc viaţa, prefer să plâng şi să sufăr decât să mor!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

10 Ianuarie, 2006, 09:37:52 p.m.
Răspuns #12

charlie

nu stiu, nu m-am gandit niciodata la asta.... poate... sa fie odihna ?!

altceva ce ar putea sa fie... daca nu am facut intr-o viata intreaga (cat o fi ea de lunga sau de scurta), nu cred ca pot sa fac intr-o singura zi
« Ultima Modificare: 10 Ianuarie, 2006, 10:09:57 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

10 Ianuarie, 2006, 10:07:00 p.m.
Răspuns #13

Strumfita

Daca ar fi ultima mea zi .. as incerca sa ii fac pe cei din jurul meu fericiti. Le-as scrie o scrisoare de adio si as pleca intr-un loc de unde as putea privi cum apune soarele.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Ianuarie, 2006, 10:45:51 p.m.
Răspuns #14

ONLY DESIRE

Nu mi-as dori sa aflu niciodata cand va fi utima zi din viata mea....Si totusi daca as afla ca maine e ultima zi din viata....mi-as lua ramas bun de la voi in primul rand,apoi le-as spune tuturor celor pe care ii cunosc ce inseamna fiecare pentru mine,ce parere am despre ei...le-as darui lucrurile la care tin cel mai mult...si apoi as da o petrecere la care sa-i invit pe toti!...cu putin timp inainte de ultimul ceas m-as retrage undeva pe malul marii....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."