04 Noiembrie, 2025, 03:49:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: astazi a nins  (Citit de 77310 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2005, 11:33:41 p.m.
Răspuns #30

Evangeline

Ieri a nins asa frumos, niste fulgi mari ::) a fost adorabil. De abia astept sa ninga mult si sa stau in casa langa soba ;)
Never, never quit!

18 Noiembrie, 2005, 11:34:53 p.m.
Răspuns #31

Semiramis

Global Moderator
la unii a nins mai devreme...vreau si eu o soba!!!!
nebuna stie... ;)
ce sanius? hai la bulgareala!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Noiembrie, 2005, 11:39:30 p.m.
Răspuns #32

Evangeline

Ma scuzati, trebuia sa scriu "soba" pentru ca eu nu am calorifere. Am ceva asa mai ciudat, nu stiu cum sa le numesc ::)
Eu prefer si saniusul si bulgareala,si de aceea las majoritatea sa hotarasca ;)

:-*
Never, never quit!

18 Noiembrie, 2005, 11:42:59 p.m.
Răspuns #33

|ngerMorT

Oh da...chiar ca ar fi ceva sa se adune lovetime-ul la o bulgareala zdravana ;D Cu echipe, cazemate, chestii...gen paintball :P Sau mai bine in still lovetime...haotic, toata lumea pe toata lumea  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

18 Noiembrie, 2005, 11:44:27 p.m.
Răspuns #34

dew

Vizitator
 Brrr  :D !!!Bulgareala?Pe frigul asta?Auleu,eu iarna nu prea ies din casa ,sunt tare friguroasa.Merg la scoala ,inapoi si cate-odata (rar) la sanius,obligata de mami (ei tare-i place sa se dea cu saniuta  :D )
    Da, a nins,nu mult,dar a nins.E frumos daca esti in casuta ,langa soba  :-[ .Imi place sa stau langa soba bunicii ,sa ascult povestioare de cand era bunicu' in armata ,sa beau putintel vin fiert si sa privesc cum ninge.  :o

18 Noiembrie, 2005, 11:50:07 p.m.
Răspuns #35

|ngerMorT

Da mai Lacramioara, e frumos ce spui tu acolo, si mie-mi place...dar vezi tu, asa cum vinul fiert nu mai e la fel de bun fara scortisoara, si iarna are nevoie de niste condimente pentru a-i da gust  ;D Asa ca avem nevoie de bulgareli! ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

18 Noiembrie, 2005, 11:52:11 p.m.
Răspuns #36

Semiramis

Global Moderator
fetelor, mai bine ati veni la castel sa dam zapada aia din poarta. si apoi va fac un vin fiert cu scortisoara...ma duc sa fac focul. gazda, sirena, ne-a parasit, a plecat la culcare!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Noiembrie, 2005, 11:56:48 p.m.
Răspuns #37

dew

Vizitator
 Eu as veni ,dar i-auzi ce spune Ingerita! Daca ma bate ?cu zapada...brrr...sunt fricoasa si friguroasa ,dar pentru un vin calduti si aromat cum am pus la beci,ma RISC. Haideti!Am pus-o pe Ariana sa faca niste turte calde.  ::)

19 Noiembrie, 2005, 01:34:55 p.m.
Răspuns #38

Lorelei

Eu aseara am iesit sa ma plimb in ninsoarea care cadea ca-n povesti (nu ca ploaia cum zice Iulian) si v-am adus si primul bulgare de pe anul acesta (din pacate cand m-am intors tot fara net am ramas, dar e o vorba cu mai bine mai tarziu decat niciodata. Voiam sa vi-l ofer de aseara, da' te pui cu tehnologia...)  ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

19 Noiembrie, 2005, 01:49:22 p.m.
Răspuns #39

|ngerMorT

Weeee...da' vezi tu, tot nu e d'ala pufos shi dragut, alb ca omatul  ;D E d'ala tare de spargi capul bine de tot cu el  ;D Multumim Lorelei pentru gestul tau frumos si mult prea apreciat de noi  :-*
ps: Ce manuta draguta ai  :)

19 Noiembrie, 2005, 04:52:02 p.m.
Răspuns #40

Iosif

Dati si mie niste zapada? In Timisoara nici vorba de zapada (inca!), nu stiu de ce astazi aveam senzatia ca ar fi trebuit sa ninga! Tousi, ma uit pe geam si (pre)vad o vreme trista, care nici de zapada nu pare a avea chef..
Dar.. fie! Vin la voi sa ne "bulgarim"! Ma primiti?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

21 Noiembrie, 2005, 12:10:54 a.m.
Răspuns #41

|ngerMorT

Te primim noi mai, dar te primim la o bataie cu asfalt ca altceva nu a mai ramas  ;D Mai incearca peste o saptamana poate mai da de o ninsoare pana atunci...sau poate ia tu mai mult noroc si venim noi la tine!  ;D

24 Noiembrie, 2005, 12:13:38 a.m.
Răspuns #42

Evangeline

Te primim Joseph, mai ales acum cand e numai bine de o bulgareala. Ninge de 24 de ore si s-a adunat ceva zapada ;D Acum e numai bine de un sanius sau de o bulgareala :-* Va astept dragilor :-*
Never, never quit!

15 Decembrie, 2005, 10:14:02 p.m.
Răspuns #43

Evangeline

Prieteni unde sunteti ??? Aici ninge ca in basme, cu fulgi mari si linistit :) Totul e alb si cred ca s-a depus aproape 1 metru de zapada ;D Numai bine de sanius sau bulgareala. Va astept cu drag :) Care vine? ;D

:-*
Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 08:51:44 p.m.
Răspuns #44

desdemona

am citit..si mi-am amintit de prima ninsoare de iarna asta.Pana acum eram bucuroasa...bucuria unui copil,dar anul asta a fost ceva special...altfel.M-a cuprins o emotie,un sentiment nemaintalnit...fulgii mi-au trezit amintiri..unele vesele altele triste...dar simteam o liniste atat de mare,o nevoie infinita de a privi cum ninge..cum cad fulgii...cum viata lor atat de scurta pentru ei este atat de lunga...cum pentru ei nu exista suferinta..ci doar o fericire vesnica...
of..melancolia asta...nu poti cu ea,dar nici fara ea.. :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului