10 Octombrie, 2025, 05:17:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: astazi a nins  (Citit de 73708 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Decembrie, 2005, 10:26:01 p.m.
Răspuns #45

|ngerMorT

Priviti pe geam! Ninge copii! :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Decembrie, 2005, 09:26:46 a.m.
Răspuns #46

digitty

s-a pus zapada pe jos!!!!ce frumooooooooooooooooooooooooooooooos!!!!minunaaaaaaaat!!!!ms duc sa impodobesc bradul,ca il aman asa de 3 zile :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

22 Decembrie, 2005, 12:47:41 p.m.
Răspuns #47

littleangel

Intr-adevar...e ffffff frumos ca ninge...numai ca eu azi am ora de condus la scoala de soferi...sper sa ma descurc :-\. Cat despre brad, ca in fiecare an o sa il impodobesc in ziua Ajunului.
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

04 Ianuarie, 2006, 09:20:15 p.m.
Răspuns #48

Lady Allia

Da...multumesc ca mi-ai amintit draga Lorelei... :)...am sa stiu sa inchid ochii si sa visez la semineul in care arde focul frumos...la bradulet...la ingerii care bat la gemurile sufletului fara sa raneasca...si...am sa imi amintesc sa mai tin o clipa fulgii frumosi pe pleoapa sufletului...macar inca un pic...

05 Ianuarie, 2006, 04:33:58 p.m.
Răspuns #49

Laudinha

Vizitator
Te invidiez;)
Eu nu mai am parte de aceasta bucurie :-[ Aici in Portugalia ninge doar in partea de nord mai exact in Serra da Estrela...si putin;

06 Ianuarie, 2006, 12:28:16 p.m.
Răspuns #50

desdemona

haideti sa privim cu toti fulgii..dar haideti sa facem asta cu sufletul de copil,cu bucuria aceia,invaluita in magie...de care vorbea asa de frumos Lady Allia..imi era atat de dor dragii mei fulgi..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Februarie, 2006, 10:03:32 a.m.
Răspuns #51

sunshine

Azi noapte a nins......visul atat de real in care ma cufundam si din care nu doream sa evadez vreodata, a fost luminat cu fulgi de iubire  ce imi sarutau sufletul intunecat .O mie, sute de mii, milioane de fulgi au incercat sa-mi alunge durerea insa este prea adinc inradacinata si nu au putut decat sa o acopere temporar cu zambetul imaculat si pur de nea.
  Astazi a nins......ca si soarele, neaua ma face sa simt caldura sufletului ce-l credeam mort de iubire.Dar cum sa ucida iubirea? Nu......nu moarte am simtit pana acum ......ci iubire .Ea durea atat, ea sfasia sufletul , o sfasiere neintalnita pana acum si care credeam cami ucide sufletul.Acum , insa, am inteles......iubirea va dainui in sufletul meu si ma va durea placut tot restul vietii. Sufletul meu iubeste, se hraneste cu iubire. Astazi a nins si sufletul a renascut din aceeasi iubire care credea ca l-a ucis..........
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Februarie, 2006, 10:35:27 p.m.
Răspuns #52

Semiramis

Global Moderator
ninge-mi Doamne, sa tot ninga...nu mai credeam ca pana in primavara asta ce pandeste parsiva pe sub copaci, ca o sa mai curga zapezile din cer.
chiar de toti sunt zgribuliti, nu-mi pasa. e frumoasa...tare frumoasa.
astazi a nins si o sa ninga si maine si poimaine...
ninge-mi Doamne!

Lorelei! ninge!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Februarie, 2006, 01:33:15 a.m.
Răspuns #53

Lady Allia

A nins astazi Doamne peste amandoi...si am prins fulgii in palme din locuri diferite, dar i-am iubit cu acelasi suflet...multumesc Doamne pentru fiecare fulg cu care l-ai sarutat din partea mea...multumesc Doamne ca ne ningi deodata si ne bucuri cu fulgii frumosi in care mi-am pus atatea dorinte...atatea sperante...atata iubire ! Mi-ar place sa mai ninga si cand ne vom intalni...sa plangem sub ninsoarea Ta, iar fulgii sa ne mangaie sufletele pline de astepatre si iubire...
Nu-i asa ca si maine va ninge?

15 Februarie, 2006, 04:19:47 p.m.
Răspuns #54

cv

Vizitator
« Ultima Modificare: 23 Februarie, 2006, 04:16:37 p.m. de 1zi »

15 Februarie, 2006, 04:27:28 p.m.
Răspuns #55

sunshine

DOAMNE! E MINUNAT.Ce fericita trebuie sa fii ca ai fost acolo!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

15 Februarie, 2006, 04:32:57 p.m.
Răspuns #56

cv

Vizitator
Pe malul marii doar ochiul unui prieten m+a purtat.Iar ce a surprins e minunat ;) Am sa mai adaug o imagine :)

15 Februarie, 2006, 04:34:23 p.m.
Răspuns #57

Strumfita

E minunat .. parca nu ar fi adevarat .  :D :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Februarie, 2006, 04:38:16 p.m.
Răspuns #58

Guardian|Angel

Ia uite, mi s-a facut sculptura in zapada! ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Februarie, 2006, 04:40:17 p.m.
Răspuns #59

cv

Vizitator

vis cu zbor de pescarusi

Ingere, e doar o copie... a aripilor tale.  :)