04 Noiembrie, 2025, 03:49:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: astazi a nins  (Citit de 77311 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Februarie, 2006, 04:50:36 p.m.
Răspuns #60

un_suflet

intra si...viseaza (daca poti) ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

15 Februarie, 2006, 04:52:22 p.m.
Răspuns #61

un_suflet

and more ...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

15 Februarie, 2006, 04:54:35 p.m.
Răspuns #62

cv

Vizitator
 :) stii... pot
Multumesc de invitatie ;)

15 Februarie, 2006, 08:29:53 p.m.
Răspuns #63

desdemona

auleu...dar ma furat cu totul!s-ar putea sa raman prizoniera aici!ce ziceti ma tineti? :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 Noiembrie, 2006, 08:47:41 p.m.
Răspuns #64

Lorelei

Ningeeeeeeeee! Prima ninsoare de noiembrie. Nu stiu de ce, intotdeauna prima ninsoare are ceva atat de insuiosator in ea! Atat de prospat si atat de plin de minune! O sa mai ninga mult si bine anul asta, dar prima ninsoare timida de noiembrie e intotdeauna plina de miracol. Astazi a nins! Cineva m-a trezit numai ca sa-mi spuna ca ninge! Zambesc.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Noiembrie, 2006, 09:00:50 p.m.
Răspuns #65

serenity82

Da stiu si pe mine ma impresioneaza prima ninsioare, as vrea sa ies sa ma plimb pe strada ori de cate ori ninge. exista ceva special imi induce o stare de melancolie  :)
« Ultima Modificare: 04 Noiembrie, 2006, 10:42:55 a.m. de serenity82 »
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 Noiembrie, 2006, 09:38:43 p.m.
Răspuns #66

Little Rose

eu am trezit pe cineva pentru a-i arata ca nige. si a zambit. ;D
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

03 Noiembrie, 2006, 09:45:23 p.m.
Răspuns #67

pokemon

Vreau si eu zapada...vreau si eu sa ninga...dar se pare ca la noi e inca prea devreme...inca astept...si sper sa vina cat mai repede zapada....Sa pot si eu sa sun pe cineva...sa spun...Uite cum ninge...chiar daca la el nu va ninge...o sa vada prin ochii mei minunea....Cand o sa ninga si aici? :-\
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

03 Noiembrie, 2006, 10:23:18 p.m.
Răspuns #68

Iosif

In Timisoara a nins, fulguit de fapt, foarte putin, dar nu imi pare rau! Desi zapada imi place, URASC FRIGUL!!! :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

03 Noiembrie, 2006, 12:34:13 p.m.
Răspuns #69

serenity82

mai stiu eu una care ar vrea 30 de grade afara si muuuuuuuuuuuuuuuulta zapada. Am asa un sentiment placut de parca acum vine Craciunul si iar impodobim bradutul  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 Noiembrie, 2006, 12:44:44 p.m.
Răspuns #70

pokemon

Si in craiova e un soare de zici ca asteptam pastele...nu craciunul... >:(
Nu mai spuneti de zapada...sunt invidioasa... :P

P.S:presimt ca iarna asta va fi prima iarna adevarata din viata mea... ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

03 Noiembrie, 2006, 07:02:16 p.m.
Răspuns #71

|ngerMorT

Da...azi a nins in Bucuresti... Pentru mine iarna ramane cel mai romantic anotimp...reuseste sa intreaca toamna.
« Ultima Modificare: 03 Noiembrie, 2006, 08:43:33 p.m. de |ngerMorT »
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

03 Noiembrie, 2006, 08:40:28 p.m.
Răspuns #72

charlie

a nins... dar s-a si oprit.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Noiembrie, 2006, 05:52:24 p.m.
Răspuns #73

Semiramis

Global Moderator
ieri, a nins. cu timiditate, fără putere şi încet. pe jos, niciun fulg. în sus mii.
o să ningă mai tare...iarna doar încercă să vină, testând toamna...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

04 Noiembrie, 2006, 06:14:07 p.m.
Răspuns #74

Just

Si la mine a nins si inca ninge atat de frumos.Ce frumosi sunt fulgii si cu cat calm coboara din cer.Noua,aici ne este sufletul plin de caldura chiar daca afara sunt -3 grade.E minunat! plecam la plimbare  8)

Cu doua ore inainte ,imagine de la geamul nostru :

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."