10 Octombrie, 2025, 01:48:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: astazi a nins  (Citit de 73604 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Ianuarie, 2007, 04:37:00 p.m.
Răspuns #105

Luke

de inzepezit nu raman eu  luam trenu si  pana al tine facem cam vreo 6-7 ore cam asa !;) si dak la tine nu e zapada te invit la mine  este destula din belsug  :-* dak e de ceva si nu vrei sa te pui rau cu burn2hell o ei si pe ea ;
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

04 Ianuarie, 2007, 06:39:37 p.m.
Răspuns #106

pokemon

pai ne urcam amandoua in tren...si eu ma pierd pe undeva pe parcurs ca prefer sa ma duc aici...ceva mai aproape  :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Noiembrie, 2007, 09:21:27 a.m.
Răspuns #107

Lorelei

Undeva, intr-un alt capat de lume, astazi a nins. Cineva m-a sunat doar sa-mi spuna ca a nins. Incredibila senzatie.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

15 Februarie, 2008, 08:07:35 p.m.
Răspuns #108

Semiramis

Global Moderator
a nins astăzi în bucureşti ca în decembrie...mai rău chiar. acum, că am ajuns acasă (în ziua în care m-am dus la serviciu fără maşină). mi se pare tare frumos. prin parcul pe care l-am traversat, alb şi el, eram eu şi...doi îndrăgostiţi care se pupau de zor pe-o banc?.

ninge mult în în paşi de dans. ninge ca-n esenin, ninge înnoptat.

a nins astăzi în bucureşti ca la sfârşitul lumii.

Salvatore Adamo - Tombe la neige
http://www.youtube.com/watch?v=K-DKXuWuoYM
« Ultima Modificare: 21 Decembrie, 2010, 10:06:16 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

15 Februarie, 2008, 09:49:35 p.m.
Răspuns #109

Minerva

Deja imi e dor de zapada :( Si cand te gandesti ca la mine-i primavara de o luna (Zic unii ca toata iarna... a fost primavara aici. Nu-i contrazic pentru ca nu stiu). Sa zambesti fulgilor si pentru mine, reginuto!

16 Februarie, 2008, 12:38:11 a.m.
Răspuns #110

viulian

Administrator
Voi dati telefoane sa va anuntati pe cei dragi sa se uite la zapada :) ?

16 Februarie, 2008, 12:35:11 p.m.
Răspuns #111

Minerva

Nu Iulian, ne dam link. :D Eu daca ma uit pe geam vad narcisele, ghioceii si brandusele din gradina inflorite.  8)

16 Februarie, 2008, 07:22:31 p.m.
Răspuns #112

Sonrisa

A nins astazi din nou, dar caldura din sufletul meu a transformat fulgii de nea in frezii parfumate. Gandul bun mi-a luminat inima si mi-a "ordonat" sa visez.
"Sa traiti! Am inteles!" ... am raspuns eu timid ... dar doua luminite s-au ivit jucause in ochi ... iar buzele au simtit dorinta de a zambi cu mult drag ...

17 Februarie, 2008, 01:25:11 p.m.
Răspuns #113

amelie

si la mine a nins....noaptea...in noaptea de 15 spre 16 februarie....si m-am speriat....nu mai vreau sa ninga...vreau primavara...soare...ghiocei...frezii... lalele... branduse...vreau culori....flori si culori....si lumina....multa lumina....si in lume si in viata mea...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

16 Decembrie, 2010, 09:33:12 p.m.
Răspuns #114

Lorelei

Astazi a nins. De undeva dintr-un capat de lume nu m-a mai sunat nimeni sa-mi spuna ca a nins. Incredibila senzatie! :)

Doamne, cate nostalgii se rascolesc astazi in mine...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Decembrie, 2010, 09:40:20 p.m.
Răspuns #115

viulian

Administrator
Si aici ninge :)
Insa sentimentul e ciudat la mine, caci acum ninge si in 2 minute incepe sa ploua ... SAU, ploua torential, si dupa ce ajung in casa si te schimbi si te uiti pe geam, ninge cu fulgi uriasi.

Brrr...

19 Decembrie, 2010, 09:46:58 p.m.
Răspuns #116

Lady Allia

La noi a nins exact în data de 1 decembrie şi a nins atât de frumos... Fiică-mea m-a scos la bulgăreală şi la omuleţi de zăpadă, iar seara am stat până târziu şi ne-am uitat pe fereastră.
Pentru mine iarna e un anotimp al frumuseţii şi magiei şi, culmea este că mi se pare cel mai colorat dintre toate deşi e plin de alb.

Vă doresc la toţi Sărbători Fericite şi o iarnă de vis!  :-*