10 Octombrie, 2025, 05:47:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: sa aleg ce-mi zice inima sau ce-mi zice mintea?  (Citit de 12180 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Iunie, 2005, 10:22:05 p.m.
Răspuns #15

dew

Vizitator
 Nu trebuie sa alegi TU.Mai devreme sau mai tarziu sentimentul invinge ratiunea.

28 Iunie, 2005, 10:54:18 p.m.
Răspuns #16

Strumfita

Lacrimi .. sfatul meu e sa lupti in continuare ,  deoarece ai pt ce lupta.
 Ai o viata frumoasa inainte , viata care merita traita. Inteleg , sunt foarte multe suferinte pe acest pamant , dar in fond si la urma urmei , ce ar fi daca omul nu ar suferi, daca omul nu ar gresi?
 Hai sa-ti raspund eu , omul nu ar invata ce e bine si ce e rau, omul nu ar trai.
 I-a toate aceste suferinte ca pe niste incercari, a carei rasplata va fi mai devreme sau mai tarziu, o viata frumoasa , alaturi de o inima care te va iubi pana la moarte.
 Asa ca .. capul sus .. privirea inainte, ai o viata frumoasa inainte, cu toate bucuriile si suferintele ei.
 Te pup,  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

28 Iunie, 2005, 11:09:07 p.m.
Răspuns #17

dew

Vizitator
 Adevar graiesti,Angel.Fara de rau nu am stii aprecia binele ,iar fara de suferinta nu am mai recunoaste fericirea.Viata are  urcusuri si coborasuri ,noi trebuie  sa luptam ,niciodata sa nu ne lasam infranti,acesta este scopul nostru(parerea mea).
    "Cu scarba ades imi deapam viata si ma cutremur si o blestem si altora ma plang atunci",dar voi reusi sa trec si peste aceasta incercare!Haide,fiti mai optimisti!(va sfatuiesc eu,pesimista  :) )

28 Iunie, 2005, 11:14:55 p.m.
Răspuns #18

Maria

Vizitator
   Vezi ingeras draga, daca-ti asculti si inima si mintea poti raspunde ,,frumos". Poate a fost doar vina pseudonimului cand in alt topic iti venea sa mori, acusica ai pareri mature si demne de urmat. Vezi asa le poti pune si tu in aplicare. Este foarte important ca atunci cand postam frumos cu anumite principii si sfaturi demne de urmat sa le punem si-n practica altfel pot fi patologice, se mai numeste popular dedublare de personalitate, adica una zicem si alta facem.
   Vedeti dragilor eu pun mare pret pe simtaminte, adica ceea ce scriem sa si facem,sau cand este nevoie de sfat, ajutor, parere, sa fim sinceri cu ceea ce scriem si-n primul rand cu noi.
   Asa ca ma repet chiar daca suna a insistenta,...inima si mintea trebuie sa mearga impreuna, oricum( ma repet din nou) nici macar biologic n-au cum sa mearga separat.

28 Iunie, 2005, 11:20:27 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

01 Iulie, 2005, 11:01:32 a.m.
Răspuns #20

charlie

asculta ce iti spune inima, dar alege cu mintea (adica sa te gandesti bine inainte de a face o alegere)
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Aprilie, 2006, 01:28:43 p.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
Inima si gandirea nu zic nimic fara tine. Ce inseamna asta? In primul rand nu-s diferite una de alta! E o aberatie crasa o atribuire a gandurilor mintii si a sentimentelor inimii! Ambele sunt ipostaze ale aceluiasi om si nu trebuie sa le lasam fiecare separat. Si este un fals sa consideram ca barbatii au mintea in spatele fermoarului iar femeile in proverbialul punct G. Fiecare decizie care o luam inseamna intelegerea repercursiunilor, sau ar trebui sa insemne, si dorinta de a fi cu celalalt. De cele mai multe ori, relatii se naruie pt. ca suntem in stare sa luptam pt. ce avem sau am putea avea.
Mintea si inima sunt acelasi lucru, parte din personalitatea individuala a omului si nu trebuiesc disociate. As spune cam asa: iubirea trebuie gandita de minte si traita de inima.
« Ultima Modificare: 04 Aprilie, 2006, 01:35:34 p.m. de furia ingerului »

31 Mai, 2006, 01:58:44 p.m.
Răspuns #22

buburuza

:D ce mult imi place intrebarea asta in acest moment.Poate ca nu sunt ft buna la dat sfaturi dar totusi o sa-ti spun si parerea mea in legatura cu ceea ce ai intrebat.Acum ceva timp,desttul de mult c-am anu trecut sa spunem eram c-am in aceiasi situatie,nu stiam daca sa ascult inima sau nu,multe persoane m-au sfatuit sa-mi ascult inima ca s-ar putea sa am o surpriza.Si au avut dreptate mi-am ascultat inima si acum sunt super fericita,intradevar am avut acea surpriza.In plus am ajuns la concluzia ca daca nu-mi ascultam inima atunci cand trebuia acum in mod sigur a-si fi suferit mult pentru decizia luata.Mi-am ascultat inima si ma facut fericita cred ca glasul inimii tale trebuie ascultat numai inima stie ce vrea cu adevarat.te pupic si ai multa grija de tine :-*
lumea e perversa fii diferit de ea

09 Septembrie, 2006, 01:37:46 a.m.
Răspuns #23

burn_2_hell

categoric aleg c imi zice inima... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside