Saluti.. si bine ai venit inca odata in clubul celor care au suferit la un moment dat din dragoste foarte mult, si pana la urma si-au revenit

(ma rog, generalizez - dar eu am fost acolo).
Nu vreau sa te sperii, dar realitatea este ca tipa poate isi va gasi un alt partener (cum a fost cazul meu) si tu inca s-o mai iubesti la fel de nebun.. Ce ai face atunci ? Stii melodia de la Queen - I'm going slightly mad ? A fost si realitatea mea vreo juma de an poate chiar mai mult..
Adevarul cu femeile este ca ele se indeparteaza treptat afectiv de tine, dar ele joaca teatru, se schimba doar foarte putin, si tu nu te vei prinde decat daca esti foarte atent la ele. Deci daca tie iti apare ca relatia s-a rupt din senin, de fapt fosta ta prietena s-a indepartat de mai de mult de tine, treptat, si pana cand s-a rupt definitiv si a ales un motiv aleator ca sa zica stop. Incearca sa te uiti in trecut, caci mai mult de 90% motivul ales de ea cand s-a despartit nu a fost decat picatura care a umplut paharul..
Si iar, niciodata o relatie pierduta cu o femeie nu va mai fi ceea ce a fost.. Se pierde inocenta relatie, tipa se rupe afectiv, si nu te va mai primi langa ea, iar daca te va mai primi - va fi pentru scurta durata si relatia oricum va scartzai caci nici tu nici ea nu veti mai putea fi 100% relaxati.. Ati fi mereu in priza

Faptul ca "inca te mai iubeste" este cumva incercarea ei de a te consola putin.. pentru a scapa ea de vinovatiile ei poate

Sfatul meu este sa te refesti cum poti mai bine.. nu te inchide in tine, ofera-ti orice poftesti, incearca sa te consolezi cumva - cum stii ca merge mai bine la tine. Stiu ca doare

dar alta cale nu prea e..