grele intrebari sirena. grele.
o sa incerc a-ti raspunde...cu toate ca ora e inaintata iar eu sunt in urma rau de tot cu somnul....
cautarea jumatatii e tare relativa. de unde stiu eu care mi-e jumatatea? jumatatea mea e un barbat. care? nu stiu. o sa aflu.
nu ma apuc acum sa caut compatibilitatea perfecta. nu exista...suntem formati din sentimente si trairi mai mult decat din carne si sange. caut compatibilitatea ideala. caut zambetul atunci cand zambesc, caut zambetul atunci cand plang si caut sa-mi dau zambetul atunci cand o simt.
jumatatea mea...de unde stiu eu ca jumatatea mea nu e undeva in africa, sub chipul de ciocolata al unui sudanez? ce sa fac? sa strabat lumea si sa traiesc cu fiecare barbat cate o clipa ca sa constat ca am imbatranit umbland? nu.
jumatatea mi-o creez si ma adaptez sa fiu jumatatea barbatului de langa mine. nu sa-mi pierd timpul cu cautari imaginare. asta inseamna resemnare? nu . asta inseamna realitate si simtire. sa stau si sa visez la legenda armurii imbracare de printul calare pe calul alb? dupa cum am spus, e o legenda. frumoasa intr-adevar dar totusi o legenda.
asa zic eu , in clipa asta.
multi stam langa neperechea noastra pentru ca nu stim sa ne-o facem pereche. sau cum spuneai tu sirena, imi nenuntesc zborul cu cerul celui de langa mine...si astfel imi injumatatesc traiul. si sunt nefericita. la celalalt capat de drum nu ma asteapta nimeni altcineva, decat barbatul pe care il iubesc si asa nejumatatea mea compatibila doar ideal, imi simte inima si imbratisarea si multe alte nebunii. si stiu ca oricand am nevoie de el, e acolo. in jumatatea lui de viata, pe care buna sau rea o imparte cu mine.
existenta androginului, o alta poveste devenita legenda si apoi mit, ne incanta copilaria, impreuna cu alte fiinte fantastice si apoi, ramane acolo unde ii este locul, in cartea de pe etajera. iar eu dupa ce o pun acolo, inchid lumina si ma cuibaresc langa sufletul brrbatului meu nepereche. dar care ma iubeste.
in cazul in care am fost usor incoerenta, imi cer iertaciune de acum...am o stare in care al meu cap este in ceaţa, cerand cu disperare o perna, spre odihnire.
v-am pupat!!! si noapte buna!