11 Octombrie, 2025, 09:13:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: MARE PROPUNERE MARE!  (Citit de 7129 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Februarie, 2005, 10:24:46 p.m.
Citit de 7129 ori

DIANA

Vizitator
Iata ce m-am gandit: Hanul Viilor s-a cam "pierdut" intr-un fel, si asta din doua motive:1. nu mai are hangita, intrucat Minerva a plecat, si 2. Hanul cuprinde cateva zeci bune de pagini, adica destul de mult si de incomod de citit si urmarit.
Propunere: haideti sa alegem un alt cadru. Sa intram intr-o alta atmosfera, in alte roluri. Astept propuneri, cat mai detaliate.  :)

08 Februarie, 2005, 08:47:14 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Hai sa inventam un nou Olimp, cu zei mai frumosi... Le repartizam la fiecare cate un "domeniu" de stapanire si le inventam fiecaruia un mit de aparitie in lume. Cum apare cineva nou - ii cream mitul si il responsabilizam cu o functie importanta. Si-apoi sa te tii agape si veselie ce s-o-ncinge... ca doar zei suntem.

Prima idee. Poate veniti cu altele sa o alegem pe cea mai luminoasa.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Februarie, 2005, 09:19:42 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
sunt sigura ca hanul isi va recapata hangita, iar portile ii vor fi deschise de zambetul ei....
ideea ta e salutara, Diana...iar propunerea Lorelei-ei nu este de lepadat. poate se va cupla cu grupurile de discutii propuse de JS. o sa revin si eu la acest topic, atunci cand voi avea idei...acum sunt calata pe frunze. va pup fetelor dragi!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Februarie, 2005, 11:21:23 p.m.
Răspuns #3

Robert.

Vizitator
 Misto mesaj: "Mare propunere, mare: astept propuneri!" ;D

Chiar daca hanul nu s-a inchis si inca mai putem face din el o "casuta cu povesti", nu ne impiedica nimic sa deschidem un alt cadru interactiv. De vreo doua zile m-am gandit la un fel de sala de clasa unde suntem elevi. Putem sa facem prostiile pe care la scoala nu le-am facut (sa invatam, spre exemplu ;D), sa facem glume pe seama profesorilor, sa avem diverse actiuni cu toata clasa, samd. Poate chiar sa ne indragostim, sa susotim, sa barfim... dar in mod sigur sa ne imprietenim.

Mai greu va fi sa gasim profesorii (Isoscel, spre exemplu) dar daca nu se ofera nimeni poate chiar renuntam la ei, nu stiu.

Ne alegem colegii de banca, soptim celui care e ascultat, luam cate un 3, nu conteaza. Facem curte, strecuram cate o floare in banca "colegei" (altul poate ca o ia, daca fata n-a fost pe faza ;D), mai scriem cate un catren de amor, scrisorele, totul in joaca, oameni buni!

Reuniuni, drumetii, invitatii, poate chiar plimbari  in doi.  ::) O practica agricola cred ca v-ar si placea din cand in cand! ;D Poate cate un concurs, poate premii, cine stie?! ;)

Cadrul asta mi se pare accesibil tuturor ca, deh, toti am trecut pe acolo. Atata doar ca mi-e teama sa nu facem ce stiam toti cel mai bine, adica.... sa chiulim! ;D  ;D

Mai spuneti si voi! (soptiti fratilor! ;D)

12 Februarie, 2005, 11:43:32 p.m.
Răspuns #4

Robert.

Vizitator
Bineeee, vad ca nu va place cadrul asta!  :P Daca nu vreti sa ne intalnim "la scoala" atunci ce-ati zice daca ne-am intalni... "in sifonier"? ;D ;D ;D (am niste idei!)

Cum ar decurge totul?! Pai orice discutie se poarta acolo (chiar ca se poate discuta orice!  ;D), cum apare cineva stii deja unde se afla (bine, nu stii inca ce cauta  ;D dar poti sa-l intrebi) si inventati mereu tot felul de povesti: "pai sa vezi..." :D Chiar ca e vorba de imaginatie aici!

Haideti ca stiu ca o sa va placa ideea, singura problema ar ramane unde gasim noi un sifonier asa de mare! ;D

13 Februarie, 2005, 12:22:13 a.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
Pana maine mai asteptam propuneri la...propunere :D. Maine alegem!  ;)

13 Februarie, 2005, 12:51:20 a.m.
Răspuns #6

Robert.

Vizitator
Mai, dar voi lucrati si duminica? ;D

13 Februarie, 2005, 12:59:19 a.m.
Răspuns #7

DIANA

Vizitator
Sper din tot sufletul ca se lucreaza mai ales duminica pe aici. Daca nu... e grav! La cat se scrie in timpul saptamanii s-ar crede ca inca nu s-a terminat vacanta de iarna.  :)

13 Februarie, 2005, 11:11:02 a.m.
Răspuns #8

Lorelei

Care va sa zica m-am trezit singura in ditai' dulapul!  ;D ;D ;D Hmmm... ce de loc! Pana una alta ma rasfat lafaindu-ma in voie!  :D

28 Februarie, 2005, 04:26:32 p.m.
Răspuns #9

DIANA

Vizitator
Olimp! Hm! Imi place ideea. Lorelei, incepem sa "compunem"? Daca tot ai facut propunerea, vrei sa dai tu si startul? Adica sa ne dai o idee despre ceea ce ai in minte privind noua noastra lume.
Mai! Azi sunt pusa pe fapte mari! Sau mi-e dor de joaca!  :D

28 Februarie, 2005, 09:57:56 p.m.
Răspuns #10

Lorelei

Pai sa incepem cu inceputul. Prima data asteptam propuneri de nume pentru noul Olimp. Nu poate sa se numeasca Olimp, trebuie sa fie altceva. Imediat ce se rezolva aceasta chestiune promit sa vin cu primul mit intemeietor. Un soi de "descalecat".  Se coace deja... ;D

Deci - cum se numeste noul Olimp?

28 Februarie, 2005, 10:02:52 p.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
Regatul Navarrei
- tinut plin de legende, cu iz de ev mediu, ascuns, mistic...aparte.
« Ultima Modificare: 28 Februarie, 2005, 10:13:58 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Februarie, 2005, 11:30:49 p.m.
Răspuns #12

Robert.

Vizitator
Si eu care speram sa fiu macar de data asta "olimpic"! ;D
Asta fiindca tot era vorba de mituri.

;D

28 Februarie, 2005, 11:43:54 p.m.
Răspuns #13

Lorelei

hihihi. pai am grija sa-ti "procur" un mit olimpic, ok?  ;D ;D ;D

asta daca nu uit  :D
« Ultima Modificare: 28 Februarie, 2005, 11:45:34 p.m. de Lorelei »

01 Martie, 2005, 06:27:28 p.m.
Răspuns #14

DIANA

Vizitator
Fetelor, eu recunosc, nu stiu prea multe despre asemenea lucruri, locuri, povesti. Tocmai de aceea, va rog, daca tot aveti initiativa,  ;) , AMANUNTE!!!!  Nu fiti lenesuce!  :D
Robert., prevad de pe acum ca tu vei fii zeul pus pe sotii, responsabil cu voia buna!  ;D