11 Octombrie, 2025, 12:08:16 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69153 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

08 Aprilie, 2005, 11:14:44 a.m.
Răspuns #45

un_suflet

Bine (ca) v-am gasit! :) Multumesc de ospitalitate! Astept intrebari! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

08 Aprilie, 2005, 08:40:59 p.m.
Răspuns #46

just_a_tear

Vizitator
 Pe mine m-ati uitat,prieteni dragi?Nu imi spune nimeni vreo intrebare?si eu doresc sa joc  ;)

09 Aprilie, 2005, 05:20:20 p.m.
Răspuns #47

un_suflet

..."Doar o lacrima"... nick-ul tau ma duce cu gandul la Dan Spataru ...FIE IERTAT!
Probabil ca nu ai auzit melodia cu acest titlu cantata de el...
TU! la ce te-ai gandit cand ti-ai ales acest pseudonim? :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Aprilie, 2005, 07:52:33 p.m.
Răspuns #48

Semiramis

Global Moderator
  Am o intrebare pentru Semiramis: ,,Ce inseamna pentru tine femeie de cariera si femeie cu un job foarte bun?'' Exista diferenta?
          Iti multumesc, Maria
buna draga Maria,
clar exista diferenta. o femeie de cariera isi canalizeaza energia in a atinge un scop dorit si bine gandit. ea are tot ce doreste de la acel "job", placerea muncii, dezvoltarea in plan profesional (si ca o gluma, pana la atingerea gradului de incompetenta  :P), banii pe care ii doreste si ii merita. o femeie de cariera in general, pierde abilitatea de sotie, de femeie pur si simplu. este foarte greu pentru ea in momentul in care doreste sa aiba un copil. cariera este pe primul plan pentru ca toate fortele ei sunt indreptate in acea directie si clar a muncit tare mult sa ajunga acolo. ea are argumentul teoretic si cel empiric, cuplandu-l intr-un tot, tot la care se ajunge da multi ani de munca asidua.
o femeie cu un "job" foarte bun gasim mai usor in societatea noastra. un astfel de "job" in general, aduce satisfactiile materiale si cele ale unui serviciu decent, cu posibilitati de crestere. ofera acel "background" care se cere la un interviu. acesta ("job-ul") poate fi rezultatul unei oportunitati, nu al unei munci incrancenate.
« Ultima Modificare: 09 Aprilie, 2005, 07:59:29 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Aprilie, 2005, 07:57:49 p.m.
Răspuns #49

Semiramis

Global Moderator
intrebare pentru just_a_tear
 ;D
lacramioara scumpa, ai putea trai o viata langa un barbat pe care nu il iubesti?
astept motivatiile pentru care ai face-o si motivatiile pentru care nu ai face-o!  8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

13 Aprilie, 2005, 11:49:54 p.m.
Răspuns #50

just_a_tear

Vizitator
  Nu ,nu cred ca as putea trai o viata langa un barbat pe care nu l-as iubi.Am o singura viata si vreau sa o traiesc cat mai frumos posibil,sa ma bucur de ea or a trai fara iubire inseamna a fi nefericit,iar eu nu doresc asta.

13 Aprilie, 2005, 11:54:11 p.m.
Răspuns #51

just_a_tear

Vizitator
..."Doar o lacrima"... nick-ul tau ma duce cu gandul la Dan Spataru ...FIE IERTAT!
Probabil ca nu ai auzit melodia cu acest titlu cantata de el...
TU! la ce te-ai gandit cand ti-ai ales acest pseudonim? :)
    Mi-am ales acest nick intr-o perioada dificila din viata mea (cand iubitul meu,primul pe care l-am putut numi iubit_l-am iubit_m-a parasit,adica ne-am despartit dupa un an si cateva luni).MA gandeam la EL,ma gandeam ca as fi bucuroasa sa vad ca si din ochii lui se sgurge macar o lacrimioara,ar fi fost o dovada ca si el m-a iubit..."doar o lacrima sa-ti cada,de iubire si de dor..."
        Probabil ca s-a scurs,astazi suntem impreuna ,fericiti...

14 Aprilie, 2005, 08:17:46 p.m.
Răspuns #52

just_a_tear

Vizitator
 Intrebare catre "un suflet":In cazul in care persoana iubita te-ar parasi,fara sa-ti lase speranta ca intr-o zi se va intoarce,cum ai reactiona?ai reusi sa treci peste perioada aceea GREA?unde ai gasi putere?sau ai simti ca totul s-a terminat si ai inceta sa mai lupti pentru ambitiile si planurile tale?(eu intr-un fel ma gandesc la EL cand LUPT sa ajung cineva in LUMEA ACEASTA si fara EL nu stiu daca as putea...)

15 Aprilie, 2005, 12:14:05 a.m.
Răspuns #53

HERRA

Vizitator
Pot sa Joc si eu?
Mai este permis bagatul in seama?  ;D
va pup

15 Aprilie, 2005, 12:27:50 a.m.
Răspuns #54

DIANA

Vizitator
Bineinteles ca poti sa joci si tu! Bine ai venit!

15 Aprilie, 2005, 12:44:21 a.m.
Răspuns #55

HERRA

Vizitator
Bine v-am gasit, astept intrebarile voastre!.....heheheh, ca dupa veti auzi intrebarile mele  ;)

15 Aprilie, 2005, 12:54:49 a.m.
Răspuns #56

DIANA

Vizitator
Eu zic sa nu mai astepte nimeni nimic! Daca vreti sa puneti intrebari, puneti-le, fratilor! Jos cu bunul simt si cu timiditatea, din punctul asta de vedere! Mai!  ;D

15 Aprilie, 2005, 01:12:57 a.m.
Răspuns #57

HERRA

Vizitator
Am o intrebare, pe care o voi adresa Lacramioarei
Ce ai face sau cum ai reactiona in urmatolrul caz :
[color=Red]Maine dimineata cand te trezesti tot ceea ce iti  era drag dispare . Din tot ceea ce iti era drag ce ati regreta mai mult?[/color]
De ce?
« Ultima Modificare: 15 Aprilie, 2005, 01:24:50 a.m. de HERRA »

15 Aprilie, 2005, 09:00:05 p.m.
Răspuns #58

just_a_tear

Vizitator
 As regreta ca nu m-a trezit iubitul meu (cu un sms ,cum obisnuieste,caci nu locuim impreuna ,sunt inca prea micuta).As regreta ca nu voi mai putea sa-i aud vocea.As regreta ca nu a venit mama sa ma trezeasca pentru a merge la scoala (aprinzand lumina)...
    Sa pierd tot ce am mai drag ...ar insemna sa-l pierd pe EL,sa-mi pierd parintii...ar insemna sa-mi pierd fericirea,ar insemna,in definitiv,sa-mi pierd viata...

16 Aprilie, 2005, 02:32:31 a.m.
Răspuns #59

HERRA

Vizitator
 :'( ,Lacramioara draga ca deobicei ma lasi fara cuvinte, imi place cum ai pus problema ! Te pup si iti doresc tot binele din lume!
Acum urmeaza sa fie toruturata RebecKa!!!!!!!!!!!!!! Credeai ca te-am uitata?
intrebare :
 Ce ai face daca maine ai cunoaste un barbat si ai realiza ca fara doar si poate el e barbatul vietii tale! Problema ar , ca intodeauna e o problema ...ar trebui sa renunti la tot ce faci acu (radio, ziar, bla , bla) exceptand scoala pentu a fi cu el! ( nu ca ti-ar cere-o el! )
heheheheh...sa te vad.....renunti la barbatul viselor tale?