Ma uitam pe aici si am vazut-o pe Herra

nush' de ce...dar simt ca-mi vine randul....

) si ma gandesc...sa i-o iau inainte?

cred ca ar fi mai indicat sa stau in banca mea....sa fac ochii mari

si sa ma intreb...ce-ar putea sa ma intrebe?

Lacrimioara...iti raspund cu drag si ...cu putina intarziere
"In cazul in care persoana iubita te-ar parasi,fara sa-ti lase speranta ca intr-o zi se va intoarce,cum ai reactiona?"Persoanele iubite care ne parasesc...au o motivatie care poate fi obiectiva sau subiectiva, care poate avea legatura cu noi, sau cu el/ea. Oricum ai analiza situatia...este un fapt bazat pe o realitate. Realitatea ca eu nu ii mai pot oferi "ceva"... motiv pentru care el ma paraseste.
Ok! El cand pleaca, nu imi lasa si speranta...nu stiu cum vine asta? Daca pleaca...pleaca el..."speranta" e la mine! Eu, il iubesc si nici iubirea mea pentru el nu pleaca odata cu el...tot la mine ramane! Iubindu-l asa cum este el...nu e cazul sa caut la el motivul pentru care a plecat. E cazul sa ma analizez pe mine si sa descopar care au fost greselile mele ce l-au determinat sa ma paraseasca. Odata ce realizez ceea ce am gresit... stiu ce nu trebuie sa mai repet si prin puterea magica a iubirii...ii trimit numai ganduri de bine oriunde ar fi, cu oricine ar fi...si ii cer iertare...fara sa astept nimic in schimb!
Daca EL este sa fie "ALESUL" va simti... O vorba veche din popor spune..."Daca il iubesti...da-i libertatea de care are nevoie! Daca va fi sa fie al tau...se va intoarce!"
"unde ai gasi putere?" In IUBIRE! Traiesc, iubesc si zambesc! Este exact ceea ce stiu ca si-ar dori sa fac...cu, sau fara, EL! IUBIREA IMI DA PUTERE!...iar prin asta nu trebuie a se intelege doar prezenta fizica a "persoanei iubite"...ci SENTIMENTUL PENTRU PESOANA IUBITA!
Si eu ma gandesc la EL cand "lupt cu lumea aceasta"...fara aspiratia de a ajunge CINEVA...doar cu DORINTA ca el sa ma considere "cineva" si nu oricine... si cu speranta de a fi fost iertata!