1. In mod sigur stiu sa apreciez ceea ce am langa mine si stiu ce voi pierde. Citesc un om repede si as sti la ce sa ma astept de la pipita(sorry pt limbaj) blonda.
2. Daca inchei o relatie, e bun incheiata. Nu revin niciodata cu doleante la "fosta". Am un ego care nu m-ar lasa.
3. Nu ma inglobez in datorii pe care nu sunt sigur ca le pot plati si in mod sigur nu daca am deja datorii.
4. Pentru a plati datoriile nu apelez la NIMENI! Nici la famile, nici la prieteni sau iubita. Le platesc eu sau ma las taiat de camatari. Vorbesc foarte serios. Sunt prea mandru in anumite aspecte.
Acum.....

Am o intrebare pentru Desdemona(voiam sa intorc "favoarea Ingerului, dar am fost intrecut

"). Sa presupuem ca la o ptrecere la care esti alaturi de iubitul tau de 2 ani, petrecere de logodna sa zicem, beti cam multa sampanie...Dupa chef urmeaza noaptea voastra, o noapte de neuitat...Dar cineva in valtoarea chefului, a instalat camere ascunse in dormitor(presupunand iarasi ca noaptea o petreceti in dormitor si nu pe o canapea din sufragerie

) si filmeaza tot. Cum te-ai simti daca apoi ar aparea faze care ar trebui sa fie extrem de intime si noapte de neuitat ar fi intr-adevar de neuitat, dar fiind de cosmar....(Am citit rasp la intrebarea Ingerului si daca te incomodeaza in vreun fel intrebarea, nu raspunde!)
Love,
Crontzy