05 Noiembrie, 2025, 10:03:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 74803 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Februarie, 2006, 09:48:39 p.m.
Răspuns #255

Strumfita

Iubirea este un sentiment unic pe care nu il intalnesti in fiecare zi. Pentru iubire merita luptat. Te pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Februarie, 2006, 09:51:43 p.m.
Răspuns #256

desdemona

Crontzy mi-ai vazut slabiciunea si acum treci la atac,ai? ;D ;D Pai dragul meu..cred ca as fi rosie de rusine...valeu valeu... :-[ prima data m-as enerva..cum a putut fi posibila asta!Dar pe urma as face haz de necaz..asa as rezolva cel mai usor situatia neplacuta!Dar tot rosie am ramas.

stai ca acum ma gandesc la o provocare pt tine si pt Rebe.Nu scpati voi!

aceasi,
                                                                                     Des
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Februarie, 2006, 09:56:36 p.m.
Răspuns #257

Lorelei

" Ia sa o vedem si pe draga de Lorelei...
Tu, mergi intr-o seara la un chef, impreuna cu prietena cea mai buna...data fiind recenta despartire in urma careia suferi, ea vrea sa te scoata in lume..si intr-un final,crezi ca e o idee buna si accepti...acolo, lume multa, distractie, voie buna...chiar iti place...la un moment dat "pierzi filmul", dupa cateva paharele de bautura de aia mai buna...stiai si ca prietena ta cea mai buna urmeaza sa iti faca o marturisire...dar incerci sa asculti ce spune ea, si nu intelegi nimic...dar tu aprobi...si da-i cu vin, da-i cu bere, da-i cu jack...sau ce mai gasesti tu...iar dimineata,dupa ce te trezesti cu o durere ingrozitoare de cap, te trezesti si...dezbracata...in incercarea ta de a-ti da seama ce s-a intamplat, o trezesti pe prietena ta, cu intentia de a o intreba ce s-a intamplat...ea se ttrrezeste, te saruta..si iti spune:buna dimineata iubit-o!
Roll Eyes Grin Grin
ce afurisita sunt...nu stiu de unde imi vin ideile astea Grin
ASTEPT!!!! Grin"

Mi-e rau! Ce face berea din om! Acu' sa vedem pe unde scot camasa. Pai intai si intai... daca inca sunt sub aburii alcoolului (asta ca sa am scuza :D) dar totusi constienta as incerca sa vad macar cum saruta  ;D ;D ;D Dupa care i-as spune ca suntem nebune amandoua si ca am facut-o si pe-asta, dar ca eu una sunt sigura pe orientarile mele sexuale (desi... daca am acceptat sarutul...  :P). Ei, serios vorbind, in afara de faptul ca probabil m-as simti teribil de jenata as incerca sa lamuresc situatia rational, fara sa o jignesc pe ea, dar protejandu-ma si pe mine.
« Ultima Modificare: 15 Februarie, 2006, 10:24:01 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Februarie, 2006, 11:48:18 a.m.
Răspuns #258

un_suflet

"Aaaaa.....in primul rand, tu nu stii ca el e preot, si cu atat mai mult ca e insurat(ca in reclama cu pepsi light..cu preotul care iese din mare ) va intalniti, va distrati, iti castiga dragostea...si apoi...bum...adevarul...ce faci in situatia asta?"

Aaaaa...nu stiu reclama cu pepsi light (nu ma uit la tv de 4 ani)  ;D

Buuun. Deci: ne intalnim....ne distram....imi castiga "dragostea"...si bum...
Cam multe "necunoscute" ca sa gasesc exact raspunsul corect, dar ce fac eu in acest caz???
Pai...ma bucur ca l-am intalnit, ca m-am distrat, iar cand aflu adevarul....respir usurata ca nu imi cere mai mult... ;D
Chestia cu "castigatu'"...pica din start! Nimeni nu poate castiga de la mine, mai mult decat ceea ce vreu eu sa ofer..iar dragoste pt nenea preotul...mai mult decat pentru tanti preoteasa...nu vede.

Huh...oare am scapat? :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

16 Februarie, 2006, 11:57:23 a.m.
Răspuns #259

Guardian|Angel

Mmm...sa zicem ca tu ai scapat, dar nu si...sunshine...ca veni si randul ei! ;)
Deci raga raza de soare...trec ani si ani...copii tai sunt mari de acum...dar tu ii vezi tot ca pe ingerasii ce ti-au facut viata mai frumoasa...intr-o buza zi,unul din ei...la intamplare,alege tu, vine acasa,vizibil emotionat...iti spune ca vrea sa iti marturiseasca ceva...dar ca ii e teama...stiindu-ti repulsia fata de cei de etnie rroma...iti spune ca el e indragostit de o pustoaica,femeie,asa cum ziceam de etnie rroma...dar nu oricare,ci din cei care stau in satre,care merg peste tot cu corturile lor...ca se va insura, si ca vrea sa plece cu ea...cum reactionezi,ce faci in momentul ala?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

16 Februarie, 2006, 02:33:44 p.m.
Răspuns #260

sunshine

:DChiar dimineata am avut o disputa cu un prieten care era suparat tare pe o pustoaica de etnie rroma.Eu ii spusesem ca e frumoasa si curata iar el tot dadea ca e tiganca si nu trebuia sa se nasca( parca a cerut ea sa intre in viata asta).
  Revenind la intrebarea ta( ma asteptam la una mai gra, facusem scenarii ;D), draga mea, femeile rrome sunt frumoase , credincioase stiu sa iubeasca.Cand spun credincioase, ma refer si la religie si la barbatul ce ii devine sot.Ce as face? M-as bucura, ca a avut incredere in mine, mi-a spus ca o iubeste si il las sa hotarasca singur, ca de obicei. Daca va realiza ca a gresit, voi fi langa el ( si langa ea), sa-l ajut , ca o mama bestiala ce sunt ::) :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Februarie, 2006, 02:47:21 p.m.
Răspuns #261

sunshine

Asta cu repulsia o evit pt ca eu nu am repulsii, incerc sa inteleg toti oamenii.Si am uitat sa specific ce baiat am ales.Alex, bineinteles, ca el totdeauna a fost romantic ( mama e vinovata de romantism ;D) si nu  a facut niciodata diferenta intre etnii( ma refer la prieteni).
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Februarie, 2006, 07:32:05 p.m.
Răspuns #262

desdemona

Crontzy..nu te-am uitat.Hehe!revenisi cu forte noi.Dragul meu esti casatorit,de vreo 1 an.A fost dragoste la prima vedere..v-ati casatorit destul de scurt.Dar ai incredere in ea..totala..ti-a dovedit de multe ori ca ai pe cine te baza.Tu primesti o bursa in strainatate(altceva nu mi-a venit in minte),dar trebuie sa stai cam doiani ca apoi vei primi un post foarte bun in tara.Viitorul familiei era asigurat.Pe ea nu o puteai lua..trebuia neaparat sa raman aici..trebuia sa aiba grija de mama sa bolnava.Cand te intorci iti vezi minunatul fiu,pe care intre timp l-a nascut minunata ta sotie.Dar ups...este roscat..ochi verzi.Tu esti brunet ochi caprui si sotia ta la fel.Ce faci dragul meu?

Rebe revin si pt tine. :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 12:40:27 p.m.
Răspuns #263

Guardian|Angel

Charlie my sweet little teddy bear...provocarea ta e mai simpla...nu vreau sa te supun unor chinuri animalice(sau gay)...te provoc sa imi faci o declaratie de dragoste...atat de frumoasa si credibila, incat daca as fi indragostita de un altul,sa il uit...in favoarea ta!
P.S.-Am zis simpla???cred ca mai degraba as raspunde la intrebarea lui IAGO...care apropo de asta,se face ca ploua...cat ii ia unui geniu sa raspunda?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

27 Februarie, 2006, 12:33:14 p.m.
Răspuns #264

crocantzel

Vizitator
Hmmm...Imi pare atre rau ca am intarziat atat cu raspunsul, dar nu am mai avut timp sa mai stau online... :-[  Oricum se pare ca nu a mai postat nimeni pe aici de ceva vreme...

Deci...Am o intrebare "restanta"

Draga Des, pt mine intr-o relatie increderea este pe primele 3 locuri, asa ca nu s-ar pune problema sa  nu am incredere in  SOTIA mea... Nu as pune problema sa nu mai fii "sarit gardul"  ;D  ;) ca, deh, sunt 2 ani de singuratate, dar nu cred ca ar ascunde ceva atat de grav ca paternitatea...Deh, asta sunt eu, am incredere prea multa...

Sper ca te-a multumit raspunsul meu...

27 Februarie, 2006, 09:12:25 p.m.
Răspuns #265

desdemona

hmm...sa reiau ca va cunoasteti doar de un an?si totusi ce faci daca afli ca nu tu esti tatal asta in urma unui test de paternitate.?

28 Februarie, 2006, 03:57:55 p.m.
Răspuns #266

crocantzel

Vizitator
In mod sigur un divort ar fi inevitabil. Daca tatal biologic al copilului nu s-ar interesa de el as plati bucuros pensie alimentara si i-as oferi tot ce i-ar trebui, dar nu as mai putea trai cu mama sa din moment ce ar fi fost in stare sa-mi ascunda asa ceva, ajungandu-se la un test de paternitate pentru a afla adevarul.

PS: Nu conteaza ca suntem casatoriti doar de un an, in urma noastra ar sta in mod sigur multa vreme...Nu ma arunc chiar asa in gura lupului fara sa-l studiez unn pic inainte...Si daca eu ii ofer toata increderea de care sunt capabil daruindu-i viata mea, astept in schimb acelasi lucru...

28 Februarie, 2006, 06:26:06 p.m.
Răspuns #267

desdemona

dah...bun bun.Sa ma astept si eu la o intrebare?Sau pot sa-mi odihnesc mintea? ;D ;D ;D

28 Februarie, 2006, 06:43:31 p.m.
Răspuns #268

crocantzel

Vizitator
Buuun...Hai sa nu te odihnesti prea mult mai Des... ;D

Deci...Sa zicem ca provii dintr-o familie saraca, fara tata, cu mama fara serviciu...Inveti si intri la o facultate(oarecare) la buget si ai tai sunt foarte fericiti, fratii tai nerealizand acest lucru inainte(esti cea mai mica din familie). Dar fiind date conditiile materiale grele, tu iti gasesti serviciu inainte de a incepe facultatea si te retragi. Cand ii spui mamei si familiei toti se supara si mama hotaraste sa te reinscrie la facultate, spunand ca o sa te descurcu, o sa iei bursa de merit si o sa fie bine...Toate bune si frumoase, mama isi gaseste o slujba mizera ca sa te poata intretina la facultate. Tu ajungi acolo, incepi sa gusti din viata de student si cam o lasi moale cu invatatul... Vine sesiunea si..... ai o restanta...si nici la celelalte materii note prea stralucite... Totul se naruie in jurul tau, esti distrusa, nu stii ce sa faci...Partea grea va fi cu familia care-si pusese sperantele in ine...Ce faci?

28 Februarie, 2006, 07:50:50 p.m.
Răspuns #269

desdemona

auch..auleu..dar ai pus punctul pe i.La mine este foarte important sa imi multumesc familia..sa o fac sa fie mandra de mine.Deci ar fi foarte greu pentru mine daca as ajunge in aceasta situatie..as fi distrusa cu adevarat.Cred ca as incerca sa repar cat mai pot..m-as duce la marire de nota,as invata pe rupte.Mi-as lua si o slujba,desi nu este corect as compensa intr-un fel acest lucru.Oricum as face orice sa repar situatia..
Dar nu s-ar ajunge la o restanta pentru ca nu ma duc niciodata nepregatita,dar nu se stie.
multumit?