05 Noiembrie, 2025, 10:45:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 74910 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Martie, 2006, 12:06:51 p.m.
Răspuns #270

crocantzel

Vizitator
Hihihi.... Sa mai pun paie pe foc...;)
Maririle nu se pot da daca nu esti integralista(si in cazul de fata, nu se poate) iar cu o slujba e mai greu fiinca nu prea ai timp cu toate cursurile...

Dar ma declar....satisfacut de raspuns....;)

Si fiindca nu mai e nimeni pe aici, astept o intrebare...

01 Martie, 2006, 05:49:57 p.m.
Răspuns #271

desdemona

hehe vrei sa faci de acum un adevarat foc de tabara?..cred ca in situatia asta as incepe sa plang...si ma pun pe invatat...as incerca cumva sa cresc din nou in ochii alor mei.Si clar ar fi o invatatura pentru mine..

Crontzy haha..te-am prins.Uite cum sta situatia:
acum de curand te-ai prins intr-o actiune filantropica,si ai fost in mai multe case de saraci unde ati impartit pachete.Printre acestea ai fost la o familie care locuieste la marginea unui sat..intr-o casuta cu doar o camera unde locuiesc 11 insi:2 parinti si 9 copii.Repet toti intr-o camera de marimi 3 pe 4 m(cam asa).In camera se afla o soba..cu plita..improvizata mai mult,2 paturi de scanduri,cu 2 paturi,o masa.Si gata..In jurul casei au cativa m patrati dar nu destul ca sa cultive ceva.Parintii sunt retardati...bolnavi mintali,de acea nimeni nu ii angajeaza,mai poate lucra doar cu ziua tatal.mama nu dispunde de acel concediu maternal pt ca nu a lucrat niciodata nicaieri.Copii sunt intre varstele 9-si cateva luni.Ia zi-mi mie ce faci...ce faci pt acei copii?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Martie, 2006, 09:33:01 p.m.
Răspuns #272

Guardian|Angel

Aoleo saracul..cred ca ar fi trebuit sa precizezi si starea lui materiala...dar oricum...in cazul asta...saracii poameni...fiindca sunt si cazuri de astea!
dar dupa sau chiar inainte, as vrea draga des ca si tu sa raspunzi la propria ta intrebare...ce faci ptr acei copii?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Martie, 2006, 07:57:11 p.m.
Răspuns #273

desdemona

situatia este cat se poate de reala si traita...Am trecut prin ea si inca ma gandesc la aceasta intrebare.Intr-un fel adresand-o altcuiva poate pot gasi un raspuns.Eu ma gandesc sa apelez la Protectia copilului.Dar ce e ciudat..omul care ne-a dus acolo(este pastor)stie familia de un an si a ajutat-o in acest timp cu produse alimentare,dar de ce nu a apelat la Protectia copilului?Si totusi ma gandesc la acei copii...pt ce sa am inima?sa ii las langa parinti sau sa aiba un viitor asigurat in conditii umane pana la 18 ani?
astept
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

06 Martie, 2006, 05:47:28 p.m.
Răspuns #274

crocantzel

Vizitator
Hmmm...Protectia Coplului n-ar face altceva decat sa-i ia de langa familie si sa-i bage prin cine stie ce centre de-ale lor...Pastorul acela a facut ceea ce ar trebui sa face toti cei care stiu familii in aceasta situatie, sa ajute intreaga familie...Bine graieste vorba aia: "Fie painea cat de rea, mai buna-i in casa mea...(parafrazand...)" Eu i-as ajuta cum pot, dar nu i-as desparti...Mai bine sa ai cu cine sa imparti durerea, si nimeni nu poate inlocui parintii...

06 Martie, 2006, 08:34:42 p.m.
Răspuns #275

desdemona

haide sa iti mai spun ceva...primvara trecuta..de foame mancau iarba si cautau in pamant graunte....
In acel centru macar mananca..au haine..au sanse de a face o scoala...Cate sanse sunt sa faca asta acasa?

09 Martie, 2006, 10:36:39 p.m.
Răspuns #276

crocantzel

Vizitator
Am meditat muuuuuuuuuuuuuult...NU STIU CE SA ZIC!!!Ma dau batut si ma retrag...

10 Martie, 2006, 02:37:32 p.m.
Răspuns #277

desdemona

:'( :'( >:( asa deci?bine bine...

10 Martie, 2006, 07:23:12 p.m.
Răspuns #278

crocantzel

Vizitator
Hai nu te supi...Nu stiu ce sa raspund si cred ca e cel mai bine sa ma retrag, e fair-play...

10 Martie, 2006, 08:42:17 p.m.
Răspuns #279

desdemona

:D :D bine bine retrag intrebarea...acum pune tu una si gata:) ;D

11 Martie, 2006, 12:35:13 a.m.
Răspuns #280

crocantzel

Vizitator
Deeeeci...Sa presupunem asta: ai o prietena care cunoaste o trupa rap din localitate si umbla mereu cu ei(ele). Intr-o seara, e o lansare de EP intr-un club, concurs de grafiti si open mic si alte alea...Ea iti zice sa mergi cu ea si tu accepti...Ajunse acolo, dupa o tura rapida prin club(tu, evident, nu cunosti pe nimeni) iti spune ca se duce sa salute un prieten...si acolo ramane un timp.Tu singura nu mai stiice sa faci, pe de o parte ti-e frica, pe de o parte nu vrei sa te duci la prietena ta fiindca nu te lasa orgoliul pe de o parte si pe de alta parte crezi ca ar fi nepoliticos sa te bagi asa in seama cu ei...Dupa ceva timp, cabd in sfarsit se intoarce la tine, ii reprosezi totul si reactia ei este sa-ti nitoarca spatele si sa se intoarca de unde tocmai venise...Ce faci?

11 Martie, 2006, 08:42:14 p.m.
Răspuns #281

desdemona

hehe touche...
pun mare pret pe prietenie...m-as supara foarte tare pe faza asta..Intre timp cred ca m-as imprieteni cu cativa din jur...daca nu ,i-as lua zonul acasa,suparata,cred ca aproape plangand ca m-a lasat balta o prietena...Cam atat...
Crontzy...urmtoarea situatie...te intalnesti cu niste prieteni..tu te duceai spre casa dar te intalnesti cu ei..dai noroc,ii intreb ce mai fac...alea alea si nici nu apuci bine  ca te "umfla" politia..mai rau mascatii...Buimacit...nedumerit de ce se intampla in masina lor afli ca prietenii cu care te-ai oprit sa vorbesti erau banuiti de trafic cu droguri si arme.Nimeni nu se baga pentru tine..si tu degeaba sustii sus si tare ca nu ai treaba cu ei,politistii nu te cred...
Ce faci?

12 Martie, 2006, 07:07:28 p.m.
Răspuns #282

crocantzel

Vizitator
....Daca as spune ca as suna capitanul mascatilor pe care-l cunosc ce ar fi? ;D Sau altii...Dar ma rog, daca nu as avea la cine sa apelez as incerca sa-i conving pe "prietenii" cu care am fost arestat sa declare ca eu nu am legatura cu ei. Daca nu ar merge si as sti ca nu mai am nici o sansa sa scap de inchisoare, as incerca sa-mi conving familia sa ma creada ca nu am legatura cu ei, asta conteaza pentru mine mai mult, si mi-as ispasi pedeapsa...Ce sa fac???Asta e!

11 Aprilie, 2006, 09:35:18 p.m.
Răspuns #283

sunshine

Paul ;D , sa spunem ca iubesti o tanara fermecatoare. Ea spune ca te iubeste cum nu  a iubit si nu va iubi nicicand. Dar , pentru ca tu esti asa un baiat fermecator, se indoieste de calitatile ei si prefera sa renunte la tine, spunand ca iubeste pe altcineva. Tu o crezi si ..........cauti altceva.Gasesti insa Ea  ;) e singura si afli . Cea de acum te iubeste si ea .  ::)Uffffff ...grele iubirile astea ;D. Ce faci tinere fermecator?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Aprilie, 2006, 10:06:01 p.m.
Răspuns #284

Guardian|Angel

Da da,si eu sunt foarte curioasa...tinere fermecator?ce faci?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"