10 Octombrie, 2025, 09:24:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Istoria crestinismului (I+II+III) - Pr. Nicolae Chifar  (Citit de 12556 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Februarie, 2005, 04:38:19 p.m.
Citit de 12556 ori

Iosif

Moderator
Autor (i): Pr. Nicolae Chifar
Pret: 269.000 LEI
Pret redus: 239.000 LEI
Editura: Trinitas 
Vanzator: Anticariat Online
Starea cartii: noua
Stoc aproximativ: un exemplar 
Disponibilitate: disponibila in limita stocului

--------------------------------------------------------------------------------
Părintele Profesor Nicolae Chifăr continuă prin această carte expunerea începută despre istoria creştinismului (Istoria creştinismului, Vol. I, Ed. Trinitas, 1999). Credem că în rÎndul volumelor care vor urma, cel pe care-l prezentăm va fi cu siguranţă unul esenţial deoarece surprinde întreaga perioadă a sinoadelor ecumenice (325-787). Este un timp al confruntărilor, dar totodată şi al deplinei formulări a învăţăturii de credinţă ortodoxă. De aceea, oricine este interesat să înţeleagă istoria Bisericii va trebui să parcurgă această carte, adevărat îndrumar pentru fiecare creştin. 

Daca doriti sa comandati aceasta carte click aici.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Ianuarie, 2006, 01:26:05 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Draga joseph, m-ar interesa daca mai ai cumva un exemplar si pt mine.Spre rusinea mea, in ciuda varstei inaintate si a credintei mele, nu am avut ocazia sa citesc despre istoria crestinismului.Si cum baiatul meu cel mare a inceput sa invete la istorie , m-as bucura sa-l pot ajuta( chiar daca cineva anume ma poate ajuta ;) :-*) as dori sa am volumul in biblioteca.
  Multumiri anticipate.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\