10 Octombrie, 2025, 04:11:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mi se intampla din nou...  (Citit de 5205 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Februarie, 2005, 04:19:03 p.m.
Citit de 5205 ori

instinkt

Nu exista nimeni care sa poata sa ma ridice din prapastia tristetii si a singuratatii in care am cazut , sau cineva care sa ma opreasca din goana neincrederii si a mahnirii cea fara de sfarsit , ratacind in ceata destinului meu , care ma sufoca cu nebuloase nelamuriri , pierzandu-mi sperantele in acest labirint al vietii mele , stropind in jur picaturi de sange ale unei iubiri otravite , care zace in intunericul sufletului , lipsit de mangaieri si iubire , ...... la nesfarsit ......

17 Februarie, 2005, 04:44:20 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
In primul rand, bine ai revenit printre noi, draga instinkt!
Ce tristeti te apasa, prieten drag? Ce s-a intamplat? Ne mai bucuram, oare de increderea ta? Daca da, asteptam sa ne impartasesti problmele tale. Suntem aici.  ;)

17 Februarie, 2005, 05:00:41 p.m.
Răspuns #2

instinkt

Bine v-am regasit prieteni dragi. Eu am fost intotdeauna langa voi, chiar daca a trecut o vreme de cand nu am mai intrat pe forum. De increderea mea va veti bucura intotdeauna, nici nu se pune problema de asta... Dupa toata perioada de fericire prin care am trecut, se pare ca am ajuns iar intr-un impas al existentei mele, foarte, foarte complicate... Ma simt nesigur pe mine, simt nesiguranta in relatia pe care o am acum si sincer nu stiu cum sa rezolv toate astea...

17 Februarie, 2005, 05:53:46 p.m.
Răspuns #3

Iosif

Nu esti singurul. Sunt in aceeasi situatie ca tine. Solutia pe care o aplic acum este restabilirea prioritatiilor, definirea lor cat mai clara si gasirea unei cai de atingere a lor. A mai ramas gasirea unei cai de eliminare a compromisurilor.
Iti doresc sa ajungi acolo unde vrei in cel mai scurt timp posibil. Nu te grabii totusi, lasa timpul sa hotareasca cand s-a terminat acest impas.

Sa fi iubit.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

17 Februarie, 2005, 06:32:45 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
Eu as zice ca nesiguranta are o parte buna: te face sa fii mereu in garda. Si daca mai stii si cum sa folosesti situatiile, totul va fi in favoarea ta. Nesiguranta poate fi motiv de a incerca sa fii mai bun, mai dragut, mai romantic, mai dulce, etc. Ce zici? Iti vin ceva idei?  ;)

17 Februarie, 2005, 08:17:46 p.m.
Răspuns #5

instinkt

Partea mai ciudata este ca eu sunt exact asa: mai bun, mai dragut, mai romantic, mai dulce si totusi se pare ca in primul rand nu mai exista aceeasi comunicare ca la inceput, desi eu imi doresc lucrul asta. Orice spun nu e bine... se enerveaza din orice, e din ce in ce mai irascibila si parca nu mai am aceeasi incredere ca la inceput...

18 Februarie, 2005, 09:54:35 a.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
bine ai revenit instinkt!
nu mai cauta sa studiezi, lasa lucrurile natural sa decurga, fii tu insuti. nu mai fi atent la orice cuvant si nu mai pune totul la suflet gandindu-te ca tu greseti...lasa lucrurile in firea lor, da? o sa fie bine.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!