10 Octombrie, 2025, 11:55:55 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Cat de importanta este devoltarea personala ptr. tine?

Foarte importanta
9 (69.2%)
Importanta
3 (23.1%)
Sunt deja destul de destept
1 (7.7%)
Ce e aia?
0 (0%)
Lasa-ma in pace!
0 (0%)
Nu m-am gandit la asta
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 6

Autor Subiect: Cat de importanta este dezvoltarea personala ptr. tine?  (Citit de 9247 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Mai, 2005, 01:33:11 a.m.
Răspuns #15

mfloreil

cine sunt eu? o intrebare de care,fiecare dintre noi "ne lovim" la un moment dat ..unii sunt intr-o continua cautare a acestui  raspuns ..altii se pierd in cotidian si renunta sa mai  reflecteze asupra acestui subiect ....dezvoltarea personala nu implica oare , aflarea raspunsului la aceasta intrebare? ...

am sa cietz mai jos, un fragment dintr-o carte ,recent citita :
"Si totusi ea numeste tot acest sir de tradari de sine,toata aceasta deriva pe valurile entuziasmelor de moment,-personalitatea ei-.Nu ma-ndoiesc ca,in felul ei, aceasta femeie se cauta si  ea pe sine ....Pentru cei ca ea pare sa fi compus Frank Zappa faimosul cantec 'Do you know what you are?you are what you is!' Esti ce este,ce se vede ,nici un  srtop mai mult.Eul nostru nu mai e altceva decat vidul interior indus de viata noastra supraaglomerata,supraocupata,din care nu ne mai alegem cu nimic din ceea ce  cu adevarat  conteaza.Si totusi ,orele de singuratate,clipele de nefericire,crizele din viata,visele si reveriile ,depresia,situatiile limita,obsesiile,muzica,indragostirea-toate ne spun altceva.Tot ce te scoate din rutina vietii tale "reale" iti arata ca, traind fara  reflectie despre tine insuti ,te duci de fapt in  jos pe un tobogan de senzatii ,satisfactii,iamgini,barfe,obiecte,minciuna si stralucire,tot mai departe se nucleul viu al fiintei tale.Esti un   simplu consumator care se consuma in primul rand pe el  insusi ....Asadar,cine sunt eu? Noi nu suntem obiecte,ci procese.Eu sunt,in cele din urma,cautarea mea de sine.Exist pentru ca ma caut pe mine insumi."
Love is the greatest feeling, Love is like a play, Love is like a smile, Love is like a song, Love is a great emotion, That keeps us going strong....i love to love ....i smile for you