alex, as vrea foarte mult sa stiu cati ani aveti , si tu si catalina...fii atent, acum, uit de faptul ca sunt fata:)....cred ca stiu unde a fost greseala ta dupa revelion...in nici un caz faptul ca ai fost alaturi de ea atunci cand a avut nevoie...asta sigur a avut un impact destul de piuternic asupra ei...nu stiu daca e si cazul ei, nu stiu cati ani are, nu stiu ce ma face sa cred ca este totusi micuta de ani....iar in acest caz, greseala a fost ca i`ai facut toate poftele....a fost bine la inceput...dar ea cand a vazut ca merge...te`a luat de....nu are rost sa`ti spun, nu vreau sa te jignesc....daca ea spune ca vrea o pauza, ca nu tine relatia asta si totusi a tinut atatea luni din cate a spus, ofera-i acea pauza....ai sa vezi ca ea va fi cea care te cauta...daca nu, las-o sa vada ce ar putea pierde...daca intr-adevar ai fost "perfect" (dulce, iubitor, darnic...) va regreta...daca nu va face asta...mai bine o lasi tu acum decat sa suferi....vad ca va ganditi deja la o familie...daca ea se va purta asa si atunci cand veti intemeia acea familie pe care TU ti-o doresti iar Catalina va continua sa se poarte asa....ce se va alege de voi??ce se va alege de tine??? ce se va alege de familia si de sperantele tale, ale voastre??iti urez succes in a lua decizia potrivita....gandeste-te ca daca e sa fie ceva intre voi doi, atunci va fi....iti tin pumnii...