05 Noiembrie, 2025, 10:22:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: as vrea sa inteleg...  (Citit de 22329 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Februarie, 2005, 01:08:42 a.m.
Citit de 22329 ori

Guardian|Angel

Nu mai sufar,poate doar uneori imi mai amintesc de cate ori priveam apusul impreuna,si stateam de vorba pana cand soarele rasarea...si apoi tot mai vorbeam....pana cand adormeam pierduti unul in bratele celuilalt, iar cand ne trezeam, incepeam sa radem...trecuse atata timp...incat ii pierdusem notiunea si nu stiam...sa ne spunem..."buna dimineata", sau "buna seara"??
Radeam,iar in loc de asta, ne sarutam...in fiecare sarut era o soapta de iubire....si soapte au fost multe...la fel ca si promisiunile...acum a trecut ...dar inima mea parca inca mai sufera...nu vreau sa-mi plang de mila...dar simt nevoia sa stiu ca sunt puternica, ca pot merge mai departe si daca nu m-a mai vrut, inseamna ca nu m-a meritat.....promisiuni...Doamne, ce cuvinte...ce vise...si pentru ce???
Ca sa poata pleca(in Germania, unde este student) si sa alerge in bratele primei venite??
Sa imi spuna:"asteapta-ma si iubeste-ma cat timp va fi nevoie!"?
De ce sa faca tot ceea ce facea cu mine cu altcineva??De ce sa sarute si sa-i sopteasca alteia cuvintele care simt ca sunt ale mele, ca mie mi le datoreaza....de ce ma saruta ca apoi sa ma loveasca??
De ce as merita asta??
Da, dragostea e unul din cele ma mari pacate.  L-am iubit...cu sufletul,cu trupul, cu mintea....acum imi lipseste...acum..de atata timp, niciun alt baiat nu ma poate atinge....si el....ma suna...imi spune ca ma iubeste si ma pune sa jur ca sunt  a lui, iar peste doua luni se insoara... :'(....asta vreau sa stiu:CU CE AM GRESIT???????????????
De ce dupa atata amar de vreme???cat am suferit....un an si jumatate....sunt 5 de cand il cunosc e 2 am fost impreuna...de un an si jumatate, nu imi pot gasi linistea din cauza lui....cu mana in dreptul inimii sustin sus si tare ca in 3 ani si jumatate,spun 3 ani si nu 2, pentru ca i-am fost fidela si in timpul in care am fost despartiti...nu am mai avut o relatie de peste un an de zile...iar el...inca ma chinuie....pentru mine...a iubi e doar un mit...nu vreau sa mai iubesc....nu cred ca mai pot...si mi`ar parea bine sa nu mai fac aceasta greseala...cine stie...pana acum nu a murit nimeni din dragoste, dar pentru toate exista un inceput....sa-i dea Dumnezeu, fericirea pe care mie mi-a rapit-o, chiar daca pe viitoarea lui mireasa o cunoaste de o luna si jumatate...de mine sper doar sa auziti ca o femeie de succes,implinita pe plan profesional...pentru asta lupt...nu mai vreau nimic...si nici numai astept nimic....nu de la tine , Claudiu!!!!!!!!Adio
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Martie, 2005, 10:25:23 p.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

daca eu nu ma pot ajuta singura, atunci nimeni nu o va putea face...am simtit ca sunt singura si lipsita de orice fel de ajutor...nu numai in privinta iubirii...pe zi ce trece, imi pierd increderea in mine...am apelat la ajutor specializat,asa cum imi propusesem....la un psiholog...sper sa fac bine si sa imi recapat incredere pe care o aveam in mine....doar asta ma face sa trec peste clipele grele...increderea in propriile mele forte...pentru ca de inteles....nu mai astept nimic,stiu ca nu am ce sa inteleg.... :-\

12 Martie, 2005, 08:48:54 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

dar oare este drept sa suferi, sa platesti pentru ceva ce nu ai facut???
Simt ca-mi fierbe sangele cand ma gandesc la el...nu il pot ura...dar nici nu il pot uita...cand l-am cunoscut prima oara, cand m-a sarutat prima oara,nu pot uita....Dumnezeule, cat lupt sa scap de aceasta iubire devenita obsesie intre timp....macar daca as avea pe cineva alaturi sa stie sa-mi stearga lacrima atunci cand am nevoie...dar nici macar un umar pe care sa plang nu am,nici macar o vorba buna nu pot primi, pentru ca i-am indepartat pe toti de mine din cauza lui,iar el era unicul si cel mai bun prieten al meu...acum sunt singura...atat de singura..... :'(

13 Martie, 2005, 01:17:11 a.m.
Răspuns #3

Bke

Vizitator
dar in viata nu conteaza daca este drept sa suferi... suferi oricum si trebuie sa te obisnuiesti cu asta... prima iubire nu se uita niciodata... sti de ce scrii acum pe site-ul asta? subconstientul tau vrea sa stie ca cineva tine la tine... scrii lucrurile astea fiindca vrei afectiune, vrei sa fi iubita... sfatul meu, cauta pe cineva care sa te inteleaga si sa iti ofere iubire... cauta o preocupare... dar nu sta asa ca te distrugi

13 Martie, 2005, 04:16:00 p.m.
Răspuns #4

Guardian|Angel

stiu ca fiecare sufera, dar eu am incercat sa-mi infranez sentimentele,daca as putea spune asa....dar am momente in care clachez...de cate ori iimi aprid o tigara, aud in minte cuvintele lui care imi spun ca fumez prea mult, daca vreau sa scriu, ma intreaba daca vreau sa fie el muza mea....si multe alte chestii...simt inca tot ce a fost intre mine si el atat de recent in inima si sufletul meu....sunt persoane, baieti,barbati, spuneti-le cum vreti...care vor sa se apropie de mine, dar inconstient, ii resping, pentru ca intrre mine si restul lumii, am ridicat o bariera....nu vreau sa ma vada altii cat sufar...nimeni nu stie cat sufar eu...doar voi, si ....de asta imi vars amarul pe acest site...dar oare intereseaza pe cineva???

04 Aprilie, 2005, 07:37:58 p.m.
Răspuns #5

HERRA

Vizitator
DA! Ma intereseaza pe mine!
RebeKa, sa stii ca eu sunt cu sufletul alaturi de tine....chiar daca sunt departe! M-a cutremurat suferinta ta! Ma  faci sa-mi aduc aminte de prima mea iubire....de chinurile de care credeam ca nu voi mai scapa....de spectrul acela care credeam ca ma va marca pe vecie!...N-a fost sa fie....
Nu a fost deloc drept ceea ce ti s-a intamplat tie, dar in viata prea putine lucruri sunt drepte...asa e viata din pacate...tu..mergi mai departe pe drumul tau si incearca sa-i oferi lui...ce-a mai mare razbunare care exista pe pamant UITAREA!!!!!!!!!!!
Cred ca toti cei care vin pe acest site au acelasi motiv...sufera din dragoste si de singuratate...si incercam sa ne dam unul altuia un sfat,un umar 'virtual' pe care sa putem plange....
Sa stii ca in viata nimeni si nimic nu merita lacrimile tale...trebuie sa fii egoista si sa te gandesti doar la ceea ce te-ar face pe tine fericta ....sa nu mai traiesti in trecut....se zice ca nu exista nici trecut nici viitor...trecutul e doar o reflexie a mintii....el nu a existat...iar viitorul e doar u supozitie...exista doar prezent....acum si aici asta e tot ce conteaza...iar acum tu trebuie sa incerci sa uiti....stiu ca nu e usor...nu e pentru nimeni...dar traieste clipa...si traieste-o pentru tine! foloseste-te de cei din jur pentru a deveni mai puternica si pentru a incerca sa fii fericta...ma refer la a te folosi in sensul bun...lasa-te ajutata...iesi din casa, asta e tot ce conteaza... nu conteaza cu cine te duci si unde te duci....pleaca...sa nu ai timp sa fii singura cu tine...sa te rascoleasca din nou amintirile...
Daca ai nevoie de o persoana careia sa-i mai vorbesti iti dau adresa mea de yahoo messinger si putem sa mai vorbim acolo ALENIA1980
Astept un semn pozitiv de viata de la tine!
Multa bafta si putere!

09 Aprilie, 2005, 11:42:23 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

mii de multumiri  HERRA, m-a impresionat ceea ce ai scris....in mod sigur e ceea ce aveam nevoie sa aud....dar cand vine vorbsa de uitat....ma pricep doar pentru o foarte scurta perioada de timp...vreau sa uit...incerc sa uit....si reusesc...pentru cateva minute...chiar daca imi umplu mintea cu cat mai multe lucruri utile...exista un moment cand realizez ca de cateva minute bune,stau si ma gandesc la el....iar acest lucru kiar nu il pot controla....si daca ai sti cat de mult imi doresc acest lucru!!oricum....multumesc pentru vorbele frumoase

10 Aprilie, 2005, 02:14:36 a.m.
Răspuns #7

HERRA

Vizitator
Stai linistita...de azi intr-o saptamana vei primi nota de plata  ;D
te pup, fruntea sus!

11 Aprilie, 2005, 04:50:03 p.m.
Răspuns #8

un_suflet

Buna Rebecka! Buna Herra! Buna tuturor! :)
Rebecka!iti voi raspunde...folosind expresia lui Herra...."Cred ca toti cei care vin pe acest site au acelasi motiv...sufera din dragoste si de singuratate...si incercam sa ne dam unul altuia un sfat,un umar 'virtual' pe care sa putem plange...." dar si contrazicand-o! :) (da' asta nu-i spun ei...ca bag de seama ca se lasa cu note de plata si...")
 Adica....vreau sa spun ca eu ma aflu pe acest site, pentru a impartasi din experienta mea si pentru a fi acel "umar virtual"... si nu pentru ca sufar din dragoste sau singuratate!:)
Deci! daca vrei sa plangi....plangi ca sa iti cureti ochii....sa iti limpezesti privirea...si sa iti usurezi sufletul....tricoul meu...chiar daca se va uda....se spala :)
Mmmmuahhhhh!  :-* si pe tine Herra! ;) :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

13 Aprilie, 2005, 04:33:28 p.m.
Răspuns #9

HERRA

Vizitator
 hmm... :-\ tricou spalat???????? asta cost extra, ca nu luasem in calcul si asta...de unde rezulta si  nevoia de batistute pentru nas....si dunul pana acolo unde gasesc batistutele....si papici care-i murdaresc si hainele...si detergentul.... si curentul ( ca spal cu masina) si timpul meu liber se duce pe apa sambetei......imi pare rau.....pretul se va dubla  ;D
hehehehe....

15 Aprilie, 2005, 03:48:00 p.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

Si daca tii cont si de faptul ca eu nu plang ca mi se duce make-up-ul....ce nota de plata mai vrei?? ;D
suflete...iti mulktumesc pentru cuvintele frumoase si pentru umarul pe care m-l oferi...cum am mai spus,asta e exact ceea ce am nevoie...prieteni.....(care,chiar daca nu ma inteleg,sa se prefaca ca ma inteleg de fapt)
multumesc si HERREI care e o dulcica...pupicei(pupacioasa mai sunt azi) :P

15 Aprilie, 2005, 08:19:53 p.m.
Răspuns #11

HERRA

Vizitator
Pupici si de la mine!!!!!!!!!!
Iti dau si eu umar! Iti dau si genunchi, iti dau orice numa sa iti revii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si sa ma apreciezi si pe mine ::) ( e normal sa fie mereu vorba doar despre mine  ;D)
Si banii? pe cand? vezi ca o sa creasca dobanda....ce credeai ca ai scapat?

15 Aprilie, 2005, 11:22:16 p.m.
Răspuns #12

Guardian|Angel

uite draga HERRA ca mi-am revenit...incetul cu incetul,dar am realizat cine sunt,cat valorez(stiam dar vroiam sa ma conving):P si nu se merita sa plangi si sa suferi pentru cineva care efectiv nu te merita...in lume sunt atatia baieti...sunt atatea suflete...din toti chiar crezi ca nu exista unul pentru mine:)hai sa fim seriosi...nu caut pentru ca atunci nu voi gasi...dar sunt convinsa ca oportunitatile vor veni...si voi fi si eu intr-un final implinita si pe plan sentimental....oricum...poate nu sunt fericita in toata puterea cuvantului...dar e un inceput...si nu m-am referit numai la mine...ci la voi toti lovetime-istii :undeva in jurul vostru e ceea ce cautati,numai ca nu ati deschis bine ochii....ia look again si spuneti-mi,ce vedeti?

16 Aprilie, 2005, 04:08:43 p.m.
Răspuns #13

un_suflet

Am deschis ochii si....am vazut ca "mi-a mai crescut o steluta" :)
Nush' ce-nseamna asta(dar banuiesc:) )...da stiu ca ma simt tare bine pe aici alaturi de voi...
Nu mai plange-ti mai fetelor si baietilor (stiu eu ca si voi plangeti dar...mai greu, mai rar...dar...mai apasat).
Zau! viata e frumoasa pt ca e numai una :)...nu-i pacat sa nu deschidem acum ochii (cat mai putem :P) si sa privim la cata frumusete ne este data si pe langa care trecem gandindu-ne doar la x...y...z...si ceea ce "au spus sau au facut rau" (asta e parerea noastra, ei au sigur alta:) )
Uite! eu circulam cu tramvaiul ca deh' :)...si privind pe fereastra (cam stropita :P)...am vazut prima oara in acest an magnolii inflorite. Nici nu stiu cum sa spun corect, ca de fapt este un copac...iar floarea se numeste magnolie....copacul cum se numeste? "magnoliu"? :)) asa deci... si cand le-am vazut....mi-a iesit asa fara sa ma gandesc unde sunt, un...woowwwww si mi s-a oprit rasuflarea.... Ei! ca s-au uitat vre-o trei persoane din jurul meu la mine, iar apoi si ei repede pe geam sa vada ce am vazut eu....nu va mai spun! :)) important nu este ca or fi zis de mine ca sunt nebuna....important este ca i-am facut si pe ei sa vada FLORILE! :) Am zambit in sinea mea...si am fost "multumita de ce am facut" :P :)
Deci! hai sa vedem "DOAR PARTEA FRUMOASA":)) A VIETII!
Asa ca...pe langa umarul meu "pus la bataie"....va ofer si zambete...neconditionate :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

16 Aprilie, 2005, 05:01:09 p.m.
Răspuns #14

HERRA

Vizitator
Sa deschid ochii? Voi glumiti????????????????????
Stiti care e primul lucru pe care il vad eu cand deschid ochii??????????????????
o ombra neagra, 2 ochi negri, 2 urechi imense si dupa simt un bot umed urmat de o limba roz care ma ling!!!!!!!!!!!!!!!!!! si mai vad o coada neagra care se agita bucuroasa ca in sfarsit m-am trezit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E bestia mea, se numeste Valentina ( e nascuta in 14 feb -Sf Valentine's day!) e neagra ca o cioara si iubareata foc!
Voi ati mai avea curaj sa deschideti ochii daca ati fi in locul meu!