"Robert - print al regatului de Sotie (a se citi cum vreti voi ) si mare dregator de Ce-Am-Uitat. In grija vei avea rasul in toate formele lui si cheia dulapului mai sus mentionat . Se spune ca ai fi aparut pe lume dintr-un hohot de ras al zeului Sarpidus, in timp ce sotia ii tricota unu pe fata unu pe dos un pulover de lana. (e adevarat?). Insemnele tale sunt balanta si culoarea rosie. sa ne spui de ce!?!"Mai, asta numesti tu... mit olimpic?

Despre mine ce sa va spun?! M-am nascut intr-o familie vesela desi, trebuie sa spun si asta, dupa ce a vazut ce a iesit, tata n-a prea mai ras asa... "sanatos".

Am zis sa fac si eu precum Diana si m-am dus zilele acestea pana acasa ca sa ii iau pe ai mei la intrebari sa vad ce si cum! Dupa mai multe tentative, am gasit in sfarsit drumul pe care evident ca il uitasem, eu, print de Ce-Am-Uitat. Rege, de fapt! Cand ma vede mama, ma intreaba:
- Ce vant te aduce, fiule?
Imi venea sa raspund "briza!" dar mi-e ca s-ar fi suparat tatal Dianei, dom' Furtuna. Asa ca am spus simplu:
- Nu stiu!
- Ha, ha, ha, fiule, tot pus pe glume ai ramas. De cand ai venit tu pe lume, ne-ai inveselit viata, si mie si lu' taica-tu.
- Aa, mama, apropos, cum am venit eu pe lume?
Mama schimba o privire scurta cu tata care se legana in sezlong si primind se pare acceptul lui, imi spuse:
- Era si timpul, draguta, (

- N. Tr.) sa pui asemenea intrebare. Ei bine, povestea cu barza nu e adevarata! Nu asa a fost, cel putin in cazul tau.
- Lasa asta, mama, ca de mult am aflat cum sta treaba, uitandu-ma prin colectia de reviste a lui tata, "Playzey".
Tata se lasa pe spate si rade mandru.
- Altceva intrebam de fapt, tu esti mama mea?
- Da, fetita, (

- N.Tr.) bineinteles! - spuse mama binedispusa si ma priveste dulce.
Ma intorc spre tata si-l intreb si pe el:
- Batraneee, tu esti tatal meu?
Zambind cu gura pana la urechi, tata zice:
- Da, cocosu lu' tata! (

- N. Tr.)
La care mama izbucneste intr-un hohot de ras!!!
Asa e la noi, multa veselie!
- va mai urma -
(daca nu uit)