05 Noiembrie, 2025, 10:15:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475220 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 August, 2005, 12:45:28 a.m.
Răspuns #345

Robert.

Vizitator
"voi rechini de dulap, nu uitati si va uitati doar de vreti sa-nvatati"

hera, deschide draga usa! Vreau sa ma mai rad in seara asta! ;D ;D ;D ;D ;D

31 August, 2005, 12:46:30 a.m.
Răspuns #346

Guardian|Angel

cee???? :o
asa ceva nu se poate...grigoriu,apara-mi onoarea...si daca vrei sa stii...trasura mea e mai buna decat x5-ul tau care se transformase datorita mie mi se pare in ferarri!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

31 August, 2005, 12:46:59 a.m.
Răspuns #347

HERRA

Vizitator
Robert, micutule, ce sa-ti mai dea mama? Ti-am potolit foamea???????????? Nu mai vrei nimic, nimic? Sifonierul e gol...ne asteapta!

Buna seara stimate Grigoriu....vad ca s-a schimbat directia vantului...acu, putin timp, imi jurai iubire...iar azi, tradator de soi, uite ce faci! ma voi razbuna!

31 August, 2005, 12:48:22 a.m.
Răspuns #348

Robert.

Vizitator
Mai, Castelul asta suna a "Crucea de piatra", nu va pare? ;D ;D ;D

31 August, 2005, 12:50:18 a.m.
Răspuns #349

Lorelei

Nu stiu a ce suna, da' nu prea suna bine  ;D ;D ;D

Eu chiar ma duc la nani acum, va pup, avti grija ce si cum suna!  ;D ;D

PS. Hera, transmite-i stimabilului ca astept ravas personal cu scuzele pentru intarziere  :D

Noapte buna dragilor, distractie placuta in continuare, stiu, pana la urma maine to eu voi strange in urma voastra ca deh, sunt gazda!  ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 August, 2005, 12:50:45 a.m.
Răspuns #350

Guardian|Angel

ei bine,voi pleca in odaie...dar sa stiti ca nu il astept pe grigoriu....doar vand ....aaaa.....bautura????
distrati-va in continuare....va sarut....pe maine gazda buna si invitati de seama....pe maine.....
« Ultima Modificare: 31 August, 2005, 04:31:48 p.m. de RebecKa »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

31 August, 2005, 12:52:08 a.m.
Răspuns #351

Mr. Pheonix ...

razbunarea lui hera , atac de rechin ,mai fratilor voi nu vedeti ca va faceti viata un chin , atunci cand iubesti nu tre sa te feresti , degeba deschizi o usa de dulap ,ca de pe el sa-r putea sa cada drobul de sare direct in cap , iar Herrat re rog nu judeca , caci sentimentele mele au fost sincere ti-o jur , acel G. doar de tine stia dar vezi acu a venti un altcineva........... ;)
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

31 August, 2005, 12:53:01 a.m.
Răspuns #352

HERRA

Vizitator
Eu ma retrag in odaia mea, Cornelius e nerabdator sa imi faca un masaj...Si dupa cum bine se stie somnul e bun pentru frumusete si nu e de mirare ca sunt asa frumoasa....in plus voi face un masaj....
Va sarut...daca aveti vreo urgenta ma gasit in odaia 13!

31 August, 2005, 12:54:02 a.m.
Răspuns #353

Robert.

Vizitator
Hei, nu ma lasa broscoi! Misterioaso! Intoarce-te, ai mila! Fa-ma si pe mine, macar o vită aleasa! ;D ;D ;D

"Nu-ma-uita", stai, te conduc! M-ai uitat?

31 August, 2005, 12:56:43 a.m.
Răspuns #354

Robert.

Vizitator
Heiii, iata-ma armasar! ;D ;D ;D V-am lasat, pa, o iau la trap! ;D ;D ;D

31 August, 2005, 01:01:09 a.m.
Răspuns #355

Robert.

Vizitator
Nota! In timp ce noi ne zbenguiam pe aici, Iulian citea de zor "Regulamentul site-ului". Pe bune! Cred ca se-ntreba daca poate sa ne stearga conturile fara sa ne anunte! ;D ;D ;D

Io am sters-o, fratilor! Noapte buna!

Opriti filmarea!

Ati urmarit

"Grig, Misterioasa, Mofturoasa, Anormala, Uituca si Uitucu au infundat cu totii Balamucu".

PS: Lord Saladin o sa aiba ce citi maine dimineata. Nu voia el "miscare"? Numai daca nu o ia Iulian inaintea lui Lorelei si face el curat pe aici! ;) Las-o, mai, ca merge-asa!

E noapte in Madagascar si se-odihnesc hipopotamii.... (asta numesc eu dans!)
« Ultima Modificare: 31 August, 2005, 01:35:45 a.m. de Robert. »

31 August, 2005, 09:58:17 a.m.
Răspuns #356

Lorelei

mmmm.... 'neata  ;D

vad ca pana la urma uitucu' m-a condus la culcare. oare de ce nu-mi amintesc?  :D

Se pare ca de data asta Iulian ne-a iertat  ;)

Ufff, hai ca ma apuc sa fac curatenie pe-aici. Aoleu, o sa-mi ia toata ziua.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 August, 2005, 01:08:10 p.m.
Răspuns #357

Lord_Saladin

Vizitator
Mai, ce faceti pe-acia prin astel, distratilor ?

Poate va trag o canonada de "buna dimineata" de pe corabia mea !  ;D

31 August, 2005, 01:23:46 p.m.
Răspuns #358

HERRA

Vizitator
'Neata! Ce frumoasa este viata!!!!!!!

Aoleu, ce gazda harnica! Uite si cafeluta...care ne asteapta, sper sa nu fi scapat ceva in ea!

31 August, 2005, 02:25:58 p.m.
Răspuns #359

desdemona

uff... :'(..m-am luat cu pregatirile si am intarziat..a inceput fara mine,dar stiti voi,persoanele importante intotdeauna se lasa asteptate ;D ::)
ce ziceti mai aveti loc si pentru mine..sunt o printesa din tarile indepartate,credeti ca gasiti loc si pentru mine?ca este a doua oara cand vin la castel si sunt mai timida :-[ ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului