06 Noiembrie, 2025, 12:47:21 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475704 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

31 August, 2005, 03:22:19 p.m.
Răspuns #360

Lorelei

Uffff, m-am luat cu treburile si nici nu am vazut cand au aparut oaspeti noi. Mofturoaso, pirate drag, printesa nordica... v-am lasat pe masa prajituri, cafea si cate ceva de rontait. Eu inca mai am treaba cu aranjatul castelului dupa "petrecerea" dce aseara  ;D Simtiti-va ca acasa, acus apar si ceilalti "musafiri" (nu mai sunt ei musafiri de mult  :D ).
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 August, 2005, 03:38:26 p.m.
Răspuns #361

Lord_Saladin

Vizitator
 Io vreau o sticla de rom de Jamaica !
 Fac cinste de asemenea si pentru printesa, ca o stiu.
 10 galbeni ma face ?

31 August, 2005, 04:37:33 p.m.
Răspuns #362

Guardian|Angel

buna ziua buna ziua...ca tot zicea desiree ca cei importanti se lasa asteptati uoite ca-mi facusi si eu aparitia....a trebuit sa alerg de dimineata inca dinainte de a va trezi voi sa fac miscare....ca oi fi eu misterioasa,insa tre ` sa fiu siu frumoasa nu???am ajuns tocmai in olinmp si v-am adus putina ambrozie...doar sa gustati putin....acum plec.....trasura ma asteapta, merg sa caut flori salbatice sa impodobesc putin castelul....sa prinda viata....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

31 August, 2005, 05:14:33 p.m.
Răspuns #363

Lorelei

Mai mai mai... cat am mai alergat pentru sticla piratului (e drept ca m-a ajutat un piiiiic o vraja a Misterioasei  ;D ;D). V-am adus-o, bucurati-va de ea, dar nu prea tare, poate mai ramane cate ceva si pentru diseara... Misterioasa a promis de asemenea ca va rezolva si problema lui Oakey  ;D ;D

31 August, 2005, 05:59:15 p.m.
Răspuns #364

Robert.

Vizitator
Am inteles, nu cumva sa lipsesc! ;D

Problema e ca ceva de aseara nu mi-a picat bine la stomac.  :P Cand ma pipai, simt dantelă. Nu mai pun eu botu asa usor, nici la propriu, nici la figurat!

Ma duc sa-mi fac un ceai.
« Ultima Modificare: 31 August, 2005, 06:13:59 p.m. de Robert. »

31 August, 2005, 06:10:45 p.m.
Răspuns #365

Lorelei

Auci.  :P
Deja ai uitat ce-ai "rontait" aseara?  ;D Lasa ca e spre binele tau.  :D

31 August, 2005, 09:37:47 p.m.
Răspuns #366

Robert.

Vizitator
Nu, gata, mi-am amintit! Stiu de ce ma durea burta: de cat am ras! ;D ;D ;D

31 August, 2005, 09:51:25 p.m.
Răspuns #367

Robert.

Vizitator
Azi am gasit niste chestii compromitatoare prin castel. Am zis sa nu mai fiu eu la mana oricui si am cautat si eu "urme"! :o Da, da! Uitati un biletel de dragoste, parfumat, dar nu dau numele inca:

Sunt inca in pat, si nu-mi pot lua gandul de la tine, de la noaptea  trecuta .... mi-as dori atat de mult sa te strivesc la pieptul meu!
In noaptea calda, ai venit la mine pe neasteptate ... si  ceea ce s-a intamplat a lasat in mine senzatii de neuitat.
Ai aparut de nicaieri si, fara sa-ti fie teama sau rusine, te-am surprins atingind trupul meu gol ... mi-ai simtit indiferenţa si m-ai muscat fara mila, innebunindu-ma... ne-am zvârcolit toata noaptea intr-un joc nebunesc!
In zori am adormit in sfârsit, obosit ... Astazi, când m-am trezit, te-am cautat indelung, dar nu te-am mai gasit . Cearsafurile cazute de pe pat sunt singurele martore ale  noptii trecute.
Pe corp am inca urmele muscaturilor tale, ma ard si nu ma lasa sa te  uit... In noaptea asta ma voi preface ca dorm si te voi astepta sa apari din  nou...

Ţânţar nenorocit!!

31 August, 2005, 10:37:06 p.m.
Răspuns #368

Daniela

Vizitator
Seara buna! Am ajuns eu prea tarziu sau nici n-a inceput inca petrecerea?

Am venit inarmata cu insecticid...pentru cine e alergic la spray am si pastile :D  Oricum, pentru orice evantualitate, am adus si bazuca  8)

Aviz amatorilor: pentru o mai mare siguranta si pentru pastrarea integritatii fizice, morale si spirituale se recomanda evitarea dormitului in nud  :P

31 August, 2005, 10:48:41 p.m.
Răspuns #369

dew

Vizitator
     Va mai amintiti de mine?

Vataful Grigoriu m-a uitat,
           Capcaunul a plecat,
           Si viata mea s-a schimbat.
           Eram printesa plangacioasa ,
           Dar astazi sunt cea zambareata.
           Cum vi-am spus,
           Viata mea s-a schimbat,
           Dar de voi eu n-am uitat.
  Mi-e dor de voi,copii,
 Sa mai facem nebunii,
  Sa dansam si sa cantam
  Sa traim din plin.
        Mais,cu pardon sa imi fie,
        Cu rimele nu stau bine  :P

Dragii mei si dragele mele am revenit dupa ce-am facut un lung drum.Uf!sunt extenuata,franta...
Am suferit nu spui...Grigoriu m-a abandonat ,l-a balamul ei l-au luat...iara capcaunu ' Un Mertan si-a cumparat si pe mine m-a uitat.Mais,sa imi fie cu pardon...nici eu nu m-am lasat,repede'am recuperat ,cu un trabant m-am dotat si la voi eu am venit sa va spui povestea mea cum am devenit din Lacrimioara ,eu,printesa Zambareata.
       Capcaunul a plecat si eu m-am imbatat si de atunci,dragutii mei,rad si rad si rad ...haha..tare nostima'i viata!

PS:MAi sunt binevenita pe aici?Ce s-a mai intamplat in lipsa mea la castel?hm?ia sa vedem...

Chestii compromitatoare...

31 August, 2005, 10:50:20 p.m.
Răspuns #370

HERRA

Vizitator
Buna seara!!!!!!!!
Sa inteleg ca petrecerea continua? Nu v-ati saturat??? ;D 8) Stiam eu!!!!

Gazda draga, te rog sa apelezi la o firma de catering daca, crezi ca nu faci fata in bucatarie! Pentru ca nu vreau sa ramana iar Cornelius flamand...intelegi ce vreau sa zic...

Intrebare: Stimate Lord, carei printese ii faci tu cinste cu rom???? :-[ Poti fii mai explicit? Pe cine stii? Sau poate stii ca sunt innebunita dupa rom????? ::)

31 August, 2005, 10:53:16 p.m.
Răspuns #371

HERRA

Vizitator
Unde ai umblat???????????????? Te asteptam, sa ma coafezi ;D...sau poate ti-a trecut? :-[
Te pupacesc, ne era dor de tine, si sinceri sa fim nu vroiam sa te barfim in lipsa! E mai misto pe la spate ( barfa!!!). Uite chiar te prinde mai bine rolul de Zambareata...Grigouriu e undeva in zona! Acu, isi face de cap cu Printesa Misterioasa! Vataf...ce pretentii sa ai de la el >:(?

31 August, 2005, 10:59:59 p.m.
Răspuns #372

Lorelei

Mai, m-ati lasat sa dorm pana la ora asta? Si deja s-a adunat lumea la castel! Vai de mine, gata, ma intorc in cateva minute cu bunatati. Bun venit tuturor!

31 August, 2005, 11:03:08 p.m.
Răspuns #373

Daniela

Vizitator
Da, da, pentrecerea se tine! lucru clar!
Cine o sa fie musafirii, n-am habar.
Ii asteptam cu mic cu mare
pe toti baierii de prin zare.
Se lasa cu festin, va spun,
cu vin, cu dans si chef duium!

Veniti dar sa ne veselim
Si de tantari se ne ferim :)

Dew, fosta printesa Plangacioasa,
actuala Zambareata,
te primim si noi cu zambet
dup-atat amar de umblet,
fii binevenita, dar...
Agata-te de-un pahar! :)

Noroc!

31 August, 2005, 11:04:59 p.m.
Răspuns #374

dew

Vizitator
 Pe unde am umblat?Eu tara-m colindat si viata mi-am schimbat. Cat despre vataf,deh...tot barbat.Ce sa-i faci ?De noi el a uitat si la alta a plecat.Eh,Grigoriu,Grigoriu,mare vataf,tu viata mi-ai mancat.

Sa te coafez ,vai mie,nici bani sa-mi platesti o mie . ;D
      Sau tu poate vrei,sa-mi fac de cap cu tine,
     Doar eu nu stiu...MESERIE. :)