05 Noiembrie, 2025, 10:37:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475429 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Septembrie, 2005, 12:55:50 a.m.
Răspuns #540

Lorelei

Ahhhhh, surprize, ador surprizele... atat vreme cat nu inseamna ca se suie pe castel si striga "vineeeee"  ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

09 Septembrie, 2005, 12:58:40 a.m.
Răspuns #541

Daniela

Vizitator
Distinsa printesa Katterina, trebuie sa fie o neintelegere la mijloc! batista alba de matase este a mea...cea a domnitei Alexis este brodata cu o deosebita finete si arta (eu situ, am vazut-o la cineva in mana ;) ).
V-as fi recunoascatoare, printesa, daca mi-ati putea returna batista! Am sa va invit in schimb la o cafea cu rom pe terasa...asa va voi putea afla povestea, plina de suspans si culoare, fara doar si poate! :)

09 Septembrie, 2005, 01:15:23 a.m.
Răspuns #542

Evangeline

Preafrumoasa Andru, imi cer scuze! Daca batista iti apartine ti-oi voi returna.
Cu multa placere accept invitatia, ramane sa ne intalnim la o cafea cu rom. ;) Fiind noua pe aici am nevoie de putin ajutor, sa-mi arati unde e terasa si nu uita sa-mi spui cand vrei sa ne intalnim. Nu voi rata asa o ocazie ;) :-*
Never, never quit!

09 Septembrie, 2005, 07:13:13 p.m.
Răspuns #543

desdemona

imi permiteti distinsele mele domnite sa ma alatur si eu la aceasta cafea cu rom,nasabuitul de sot iar m-a lasat singura...ce ziceti ma primiti?promit ca nu voi face scandal ::)
« Ultima Modificare: 09 Septembrie, 2005, 08:22:41 p.m. de desiree »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Septembrie, 2005, 01:50:04 p.m.
Răspuns #544

Lord_Saladin

Vizitator

Ei, iata ca se intoarce si vanatorul, si isi saruta cu drag sotia sa dulce, dar nu inainte sa o imbratiseze si sa o stranga in brate tare de tot si cu multa patima ...  :-*

Am plecat la vanatoare,
Dupa cerbi si caprioare,
Dupa ursi, mistreti voinici,
Sa ii-aduc aici, amici !
Bineinteles, in farfurie,
Ca toata lumea-n aici sa stie,
Sa mancati pe saturate,
Vin sa beti, s-aveti de toate.

Sa dansam cu sotioara,
S-o jucam cu subtioara. ;)

10 Septembrie, 2005, 02:43:18 p.m.
Răspuns #545

alexia

Dragă Andru, mi se pare că ştii la cine este batista mea. Se pare că ai văzut-o la cineva... O fi vreun prinţ, vreun conte sau vreun viteaz cavaler?!  :-\
             Până să îmi înapoieze batista, sa continuăm petrecerea. Contele Saldrick ne-a adus vânat iar Ariana aleargă de zor să ne pregătească masa. Mă întreb unde v-aţi ascuns...Hmmm  ::)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

10 Septembrie, 2005, 02:52:15 p.m.
Răspuns #546

desdemona

ei asa mai merge...batista aia...uff.Ce zici daca iti fac cadou o batista facuta de mine,brodata cu fir din aur si cu cele mai frumoase flori...la fel de extraordinare ca tine :D,ce zici?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Septembrie, 2005, 03:02:13 p.m.
Răspuns #547

alexia

Dragă Paulin, îţi mulţumesc! Cu siguranţă, batista de la tine ar fi cea mai deosebită. Mă încăpăţânez însă pentru ca îmi vreau batista mea înapoi. E albă, simplă, brodată pe margini cu gânduri şi vise. Se pare ce e la un cavaler care a dat târcoale castelului nostru... Aştept, cu răbdare, să mi-o înapoieze  ;)! Până atunci, distinsă domniţă, hai să mai depănăm ceva gânduri sau, mai bine, să cârcotim puţin, că e cam linişte în castel! Poate ne aude cineva şi ni se alătură...

10 Septembrie, 2005, 03:22:23 p.m.
Răspuns #548

desdemona

daac aceasta iti este dorinta..va fi respectata.Voi da porunca tuturor cavalerilor sa se prezinte...poate cel cu batista va fi acolo.suna bine? ::)

10 Septembrie, 2005, 03:28:08 p.m.
Răspuns #549

alexia

Sună foarte bine! Preafrumoasă domniţă, mi se pare mie sau ia naştere o idilă de poveşti pe aici, prin grădinile castelului nostru? Ştii ceva de asta? ;)

10 Septembrie, 2005, 03:44:20 p.m.
Răspuns #550

desdemona

hm... ::)dar cine sunt protagonistii?  :D

10 Septembrie, 2005, 03:52:33 p.m.
Răspuns #551

alexia

Cred că... o domniţă delicată, un "suflet-fântână" şi un conte curajos, vestit vânător al împărăţiei. Aşa să fie?  :-X Sper că nu mă înşel!  :D

10 Septembrie, 2005, 04:16:29 p.m.
Răspuns #552

desdemona

aa...aici m-ai lasat fara replica.draga mea domnita..orice este posibil ::) :-*.dar de unde atat curiozitate? :D
« Ultima Modificare: 10 Septembrie, 2005, 04:24:48 p.m. de desiree »

10 Septembrie, 2005, 05:03:39 p.m.
Răspuns #553

alexia

Preafrumoasa Paulin, cele mai frumoase povesti si cele mai trainice sunt cele cu printi si printese. Ma bucur sa vad ca inca se scriu minunate povesti! Cat despre curiozitatea mea...pai, stau in umbra si privesc spre tot ce se intampla in jur. Imi creste inima de bucurie sa vad ca in gradinile frumoase ale castelului nostru, Cupidon  a lasat in zborul sau o sageata atat de pretioasa. Sa te bucuri de ea!
             - Arianooo! Arianooo! Ai pus bucatele pe masa ca ma cam ia foamea?
              Lumea e plecata care pe unde avea treaba. Ramanem noi, draga Paulin, sa depanam povesti si sa asteptam printii (care are pe cine astepta!  :-X :D).

10 Septembrie, 2005, 05:23:16 p.m.
Răspuns #554

desdemona

ai dreptate draga mea si mie imi este un pic cam foame,unde este Ariana asta?uff..niciodata nu vine la timp.Si oare unde a fi preaiubitul meu sot?iar umbla prin imparatie.I-am zis sa  aduca ceva special pt astazi.M-am luat cu pregatirile,si am uitat sa imi duc rochia la curatat,draga mea,nu ma imprumuti si pe mine? ::).am vazut ca ai gusturi uimitoare