05 Noiembrie, 2025, 10:11:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475074 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Septembrie, 2005, 05:35:54 p.m.
Răspuns #555

alexia

- Ariano! Vino repede! Lasa pregatirile in seama noastra si du-te repede la cel mai vestit croitor si spune-i ca vreau sa faca cea mai frumoasa rochie. Sa fie purpurie, din matase fosnitoare. Apoi sa mergi negresit si iute in odaia mea din turn, unde vei gasi o cutie cu perle sidefate precum stelele ce scanteie in noapte. Sa-i duci cutia domnitei pentru ca draga noastra Paulin trebuie sa straluceasca in asta seara  ;). Hai, pleaca degraba si sa te intorci pana la apus cu cele ce ti-am spus!
                Draga domnita, s-a rezolvat. Te rog sa primesti acest dar de la mine si sa te bucuri de el alaturi de iubitul tau!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

10 Septembrie, 2005, 06:39:25 p.m.
Răspuns #556

Lord_Saladin

Vizitator
 M-am intors si eu de la castelul meu de vanatoare din Munti, de unde am vanat cateva caprioare.Am mai cules si niste visine , afine si alte fructe de padure, din care nevasta mea ne va face tuturor ceva tare bun si dulce, de mancare.

Castelul meu din Munti.

Acesta este drumul care merge la castelul meu, drum unde intr-o zi insorita am cunoscut Soarele.

Acestea sunt padurile falnice pe care le cutreier adesea in cautarea vanatului, codri adanci si misteriosi, plini de taine, de zane, si de locuri minunate.

10 Septembrie, 2005, 09:22:03 p.m.
Răspuns #557

desdemona

multumesc mult draga mea domnita,buna si calda ca intotdeauna.Iti voi ramane vesnic recunoscatoare.Dragul meu,voi ramane intotdeauna indragostita de aceste locuri,si iti voi multumi mereu pt ca m-ai facut partasa a acestor locuri minunate alaturi de tine.
Dupa cum va aratat sotul meu locurile sa stiti ca sunteti intotdeauna bine veniti in aceste locuri ,nu este asa draga vanatorule?
este plin si de zane?eu nu am vazut nici una ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Septembrie, 2005, 10:43:47 p.m.
Răspuns #558

Robert.

Vizitator
Eheeee..., pe zane nu le pot vedea decat printii cu ochii neprihaniti. 8) Vrei sa te ajut si sa-ti spun ce vad eu? Uite, contele Saldrick a omis sa spuna ca toate sunt niste zane buuuneee! :P

;D ;D ;D

10 Septembrie, 2005, 11:07:06 p.m.
Răspuns #559

Robert.

Vizitator
Lorena, printesă preafrumoasă, nu doresti sa facem cativa pasi prin gradina, ca de doua zile tot calare, tot calare... Nu stiu cum, preadistinsa mea sora, Andru, mai poate sa stea pe scaun? ;D ;D ;D Sa fie de vina vanatul preagustos sau vanatorul preavanator de langa ea? >:( Ori paharul preaplin? ;D ;D ;D

10 Septembrie, 2005, 11:10:08 p.m.
Răspuns #560

Lorelei

Conte draga, nu credeam ca nu ma mai inviti.  :D
Cat despre statul pe scaune... mai bine fara scaune!  ;D ;D ;D
Haide, draga conte, sa ne plimbam, numai sper sa nu ploua  8)
« Ultima Modificare: 10 Septembrie, 2005, 11:14:12 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

10 Septembrie, 2005, 11:18:48 p.m.
Răspuns #561

Robert.

Vizitator
Daca ar fi sa ne luam dupa purcelul cu marul in gura de pe masa...  ;D

Poftim, printesa, bratul meu! Sa facem cativa pasi impreuna.
Auzisem ca ati fost bolnavioara si speram sa pot ajunge cat mai iute ca sa te vad. As fi vegheat la patul tau, noapte de noapte! 8)

10 Septembrie, 2005, 11:22:06 p.m.
Răspuns #562

Lorelei

Iti multumesc, draga conte, pentru grija ce mi-o porti, sunt profund miscata... Ma simt mult mai bine acum, mai ales ca mi-ai oferit bratul sa iesim in gradina  8)

Mmmmm, si zici ca se pare ca o sa ploua?  ;D

10 Septembrie, 2005, 11:27:48 p.m.
Răspuns #563

Robert.

Vizitator
Daca e sa ploua o sa urcam la tine in camera ca sa luam pelerinele de ploaie. Sper ca o mai ai pe a mea, de la ploaia trecuta?! ::) Ce furtuna a fost!!! ;D ;D ;D

10 Septembrie, 2005, 11:29:21 p.m.
Răspuns #564

Lorelei

Vai, asta trebuia sa-mi spui in soapta, stii cum umbla vorba prin castel...  ;D ;D ;D Dar sigur, sa stie toata lumea, la mine in camera urcam SA LUAM PELERINELE! Clar?  ;D ;D ;D

10 Septembrie, 2005, 11:32:20 p.m.
Răspuns #565

Robert.

Vizitator
Corect!!! Le mai ai in dulapul ala de la mine? ;D ;D ;D

10 Septembrie, 2005, 11:35:44 p.m.
Răspuns #566

Lorelei

Ah, conte draga, ma faci sa rosesc  :-[ :-[

Pelerinele sunt bine impaturite, asezate frumos  :D

Ah, simt ca mi se face iar rau? O sa ma veghezi zi si noapte?  ;D ;D ;D

10 Septembrie, 2005, 11:37:21 p.m.
Răspuns #567

DIANA

Vizitator
Da, e clar! Urcati sa luati pelerinele! Si atunci e la fel de clar ca porcul ala cu mar in gura de pe platou cand traia zbura! Si poate o mai fi zburand si acum daca nu i-a mancat cineva aripile! :)

10 Septembrie, 2005, 11:39:23 p.m.
Răspuns #568

Lorelei

Bata-l sa-l bata de porc, ca multe mai are el de zis  ;D ;D ;D

10 Septembrie, 2005, 11:43:55 p.m.
Răspuns #569

Robert.

Vizitator
Oh, printesa Dee-Ann! Nu v-am vazut. Credeam ca suntem numai noi si insurateii Saldrick si Paulin! Ei sunt de vina, a trebuit sa vorbim tare fiindca nu ne puteam auzi, asa de zgomotos se pupaceau! ;D ;D ;D ;D