10 Octombrie, 2025, 06:08:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 450449 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

22 Noiembrie, 2005, 10:51:19 p.m.
Răspuns #735

lavigne

perfect !!! daca am facut rost de barca, atunci parca aveam eu pe la mine prin castel un motor de barca, inca functionabil.

aaaaa.... bineinteles ca generozitatea noastra nu are limite, oferim cu bucurie peste oricui pofteste, pentru ca daca se termina, mergem cu placere si pescuim altul.

nu stiu voua, dar mie chiar mi-ar face placere sa pescuiesc, ar fi o alta metoda de a mai omori din timpul acesta care parca sta in loc.

22 Noiembrie, 2005, 11:02:10 p.m.
Răspuns #736

dew

Vizitator
  As veni si eu ,dar dupa bulgareala de acum cateva zile am racit (HAPCIU!) si afara nu este tocmai cald,asa ca va astept cu caldurica acasa.
   Vino printesa de-mi da o mana de ajutor la bucatarie pana voinicul noastru print se duce sa coboare barca din pod (fii cu bagare de seama,printe ,sa nu aluneci pe trepti si cheama un baiat sa-ti tina lumanarea ,sus este intuneric! :o). Printesa,vezi ca in odaia din dos sunt cativa catei de usturoi .Curata,rogu-te,cativa pentru mujdei ,dar vezi de lasa vreo doi,trei ca sa punem si in geam (impotriva strigoilor,stiti ca sunt sperioasa  :D ). ( :-* )
   L-ati vazut careva pe Dumbo?Sa fi plecat cu printesa D'Angel?dar unde?

22 Noiembrie, 2005, 11:12:38 p.m.
Răspuns #737

DIANA

Vizitator
Gata unditele, momeala, totul e pregatit de plecare.
Uite cum ne organizam:
Domnia sa, printesa Sonia ne va astepta acasa, la caldurica,  va avea grija de pregatirile necesare la bucatarie pentru gatit pestele.
Printesa Katterina va veni la pescuit si va sta "de şase" la undite, cand noi vom pregati momeala, vom schimba carlige, eeetc.
Printul Lavigne va fi responsabil cu minciocul. E barbat si daca cineva prinde un peste mare el e in masura sa ajute la scoaterea lui pe mal. Gata! La drum! Daca mai vrea sa pescuiasca cineva...suntem pe malul lacului. Sa vina cu incredere!

Scumpa Sonia, fii buna si trimite-o mai tarziu pe Ariana cu ceva râme la mine! Stiu ca pastravul e un peste delicios si se da in vant dupa asemenea momeala!

Barca... nu cred ca ne trebuie. Si daca ne va trebui, trimitem dupa ea.
« Ultima Modificare: 22 Noiembrie, 2005, 11:14:44 p.m. de DIANA »

22 Noiembrie, 2005, 11:19:35 p.m.
Răspuns #738

Evangeline

Tocmai am terminat de curatat usturoiul si acum ma duc sa ma pregatesc de plecare. In 2 minute voi fi gata ;)
Draga Dee-Ann mi-ai dat o misiune care-mi place  :-*

:-*
Never, never quit!

23 Noiembrie, 2005, 01:04:30 a.m.
Răspuns #739

Robert.

Vizitator
Daca tot a plecat lumea de la castel, inseamna ca pot sa-mi vad in liniste de ale mele! :P ;D

23 Noiembrie, 2005, 01:32:49 a.m.
Răspuns #740

DIANA

Vizitator
Sunt linistita! Si cine nu ar fi stiind ce gherute ascutite au pisicutii mei, cat ma iubesc ei si cat de agili sunt cand e sa isi apere stapana? Aviz celor ce imi ameninta "interesele"! Muhahahahaha! ;)

23 Noiembrie, 2005, 10:17:46 p.m.
Răspuns #741

Semiramis

Global Moderator
singur la castel draga robi stai linistit, ca n-ai ramas... ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Noiembrie, 2005, 10:29:04 p.m.
Răspuns #742

dew

Vizitator
   Dupa o masa asa de imbelsugata si gustoasa era absolut nevoie sa ma intind putintel pe dormeza,dar cand sa atipesc :"Dong,dong,ting ,ting" .Sa auzi si sa nu crezi! Cineva a inceput sa cante la pianul din sufragerie.Mi-am spus :"Doamne,asta-mi mai lipsea!"
   Acum vreau sa stiu cine a fost.Care dintre voi ,locuitorii castelului stiti sa cantati la pian si o faceti numai pe furis(cand oamenii-ncearca sa se odihneasca)?  ::)
   Printesa Katterina ,dam o raita prin bucataria Arianei? Pregatin un cozanacel cum numai din mainile unor printese poate iesi.
   Am vazut ca rochita pe care ai purtat-o la pescuit ai pus-o pe sarma din gradina la uscat.Este ceea ce-mi imaginez eu?ai cazut din barca  :o !?
    Si cand te gandesti ca am avut o presimtire inainte de a pleca voi la pescuit... :-X

24 Noiembrie, 2005, 10:43:05 p.m.
Răspuns #743

Evangeline

Draga Sonia nu ai citit povestea mea? De mica am invatat sa cant la pian si cum eu sunt treaza cand toata lumea doarme m-am gandit sa cant la pian pentru a trece timpul mai repede. :)
Sunt gata sa pregatim un cozonacel delicios :). Sa trecem la treaba ;)
Cat despre patania cu barca am sa-ti povestesc in timp ce framantam aluatul ::)

Never, never quit!

24 Noiembrie, 2005, 10:49:39 p.m.
Răspuns #744

dew

Vizitator
 Iata:am adus fain din odaita vecina,am adus nuca ,zaharul (etc.)si nu in ultimul rand mustul acesta delicios.
   -Ariana ,curata masa ca sa framantam aluatul pe ea.Am impresia ca pisicutii printesei Dee_Ann se urca din cand in cand ca sa se serveasca din farfurioare (pai daca tu ,Ariana ,uiti sa-i hranesti se servesc singuri).
   Vezi printesa ca in dulapul din dreapta esre un sort,pune-l ca este pacat de rochita .O vei umple de faina (HAPCIU).
   Haide sa ne asezam pana se intoarce Ariana cu carpa pentru a sterge masa si sa ne vorbim putintel.Ce s-a intamplat la pescuit?Pestele a fost delicios ,dar cu ce pret l-ati prins?  ::)

24 Noiembrie, 2005, 11:06:40 p.m.
Răspuns #745

Evangeline

Vai draga Sonia stranuti? Cred ca te-am molipsit :( Hai sa-ti povestesc ce am patit la pescuit. Dupa cum a spus Dee-Ann fiecare a avut o misiune. Eu trebuia sa stau "de sase" la undite ;) Lavigne si Dee-Ann au plecat sa caute rame pentru ca Ariana a uitat sa ne aduca mai multe rame asa cum ia fost transmis :( Cum stateam eu asa si vegheam, o undita a inceput sa se miste :o Am crezut ca pestele care-l asteptam de mult a muscat din momeala...am apucat undita si am inceput sa trag. Cum pestele era asa de greu nu am reusit sa-l scot din apa si m-am urcat rapid in barca. M-am balansat asa de tare incat am cazut in apa si noroc ca am putut sa ies repejor. M-am schimbat cu o rochita care o aveam in saculet dar tot am racit :( hapciu
« Ultima Modificare: 24 Noiembrie, 2005, 11:10:12 p.m. de kytty17 »
Never, never quit!

25 Noiembrie, 2005, 12:23:56 a.m.
Răspuns #746

dew

Vizitator
  Bine ca tu te-ai intors acasa la caldurica!Nu-mi vine sa cred cat este de ambitioasa printesa Dee_Ann.Nu vrea sa se lase pana cand nu prinde pestele cel mare.Din cate am auzit ,a avut unul in undita ,dar l-a scapat. Auauau!  :-[  ::)
   Bea un ceai cald si mergi in pat .O sa-ti treaca in 2 zile .Ma ocup eu de cozonac si am sa o trimit mai tarziu pe Ariana cu niste medicamente pe baza de plante  ;) .

25 Noiembrie, 2005, 12:29:57 a.m.
Răspuns #747

Evangeline

Mai stau un pic cu tine, sa te ajut macar la framantat aluatul (ca asta e cel mai greu). Apoi am sa beau un ceai si am sa fug repede la nani.

Never, never quit!

25 Noiembrie, 2005, 07:51:28 p.m.
Răspuns #748

DIANA

Vizitator
Eh...m-am intors... dupa ore in sir de chin. Afurisit de peste, se bagase intr-o groapa adanca rau si vreo doua ceasuri nu s-a miscat decat un metru la staaanga...un metru la dreapta! ::) Si eu tineam undita in mana cu firul intins sa nu-l scap dar nu stiam ce sa fac sa il scot de acolo, caci era imposibil sa pot trage de el si sa il scot la mal.  Pana la urma au venit niste localnici si unul din ei, mai curajos si mai cunoscator in ale pescuitului s-a scufundat in apa, la vreo 4-5 metri adancime, si a scos matahala de peste cu bratele. Uf! Bine ca l-am rezolvat!  8) Altfel...cred ca as fi plecat inapoi pe lac la noapte, mai bine pregatita si inarmata si nu m-as fi intors pana nu ii veneam de hac!  >:(
Daca vreti sa il vedeti...e in barca. Are undeva la 7-8 kilograme. E frumos!
Sonia, te rog trimite slugile sa il curete si sa il ttranseze. Cred ca oaspetii s-au saturat cu pestele prins inainte, asa ca asta il punem la congelat si il mancam cand ne-o mai fi pofta.
Eu am fugit la duş. Si visez la o farfurie de ciorba fierbinte...  ::) Cred ca ma prinde si pe mine raceala! Si o aspirina. Preventiv. ;)
« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2005, 08:14:28 p.m. de DIANA »

26 Noiembrie, 2005, 12:01:48 a.m.
Răspuns #749

alexia

Ne cam cautam, dragilor, asa ca va propun sa ne intalnim la castel... Luati-l si pe Bin, poate va deveni compania Arianei, ca prea e singura, saraca!   ;D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."